evliyim. başka birini seviyorum.

Çocugum oldugundan beri çapkın biri değilim.
çapkın derken göz çapkını. erkekler ilgimi bile cekmiyor nerede anne bebe ben oradayım.
ufacık cocuklarınız var onlardandamı utanmıyorsunuz?

Bir kere gördüğün adama nasıl asik oldun?
Cocuk da degilsin iki cocuklu kadinsin...
dedigin gibi bosansanda o adamla olmaz .adam bekar iki cocuklu kadinla zor yani..
kendine yazik edersin..

Kendimden iğreniyorum. 5 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. 25 yaşındayım. İnternet üzerinden geçen aya kadar toplamda 3 ay konuştuğum sonrasında da sadece bir kere gördüğüm biri var. Bekar kendisi. Sadece gördüm. başka hiç bir şey olmadı. Sadece vapurla karşıya geçtik.

Elimde değil devamlı onu düşünüyorum.Çıkmıyor aklımdan. Onunla ilgili hayaller kuruyorum. Saçma sapan şeyler aslında ama bilemiyorum. Mutluyum onu düşünürken. İş yerimdekiler sen niye mutlusun diye soruyorlar. Lakin şu an konuşmuyoruz. birbirimize ne sevgi ne aşk asla böyle bişeyden bahsetmedik. İma bile etmedik. Evli olduğumu biliyordu en başından beri.

Neyse , geçen haftalarda birden bire konuşmayı bıraktık. Sanırım o da benden hoşlandı ve evli olduğumdan dolayı artık konuşmamaya karar verdi-ki ben de öyle düşündüm. Onunla artık konuşmuyorum. durduk yere sebepsiz yere bitirdik. Ama bana göre bitmedi. Saate baktığımda , yemek yerken, dışarı çıkarken, evi süpürürken vs. vs.. devamlı aklımda. eşime o kadar soğuk davranıyorum ki, dün gece eğer istemiyorsan, sana zarar veriyorsam bu işi bitirelim, ayrılalım dedi. Ne yapacağımı biliyorum aslında onu unutup eşime daha çok zaman ayırmalıyım ama işte olmuyor. Bi kaç gün önce eşimle beraber olduk. Sanki parayla yapıyor gibi hissettim. Soyunasım bile gelmedi.

Ayrılsam bile onunla evlenmem/evlenemem. Bi kere iki küçük çocuğum var. Biri 4 biri 3 yaşında. Bir diğeri o bekar. Benimle evlenip (ki beni sevdiğinden bile emin değilim ama kadınlar anlar kesin hoşlanıyor benden ) hayatını zora sokmasını istemem. Kendi gibi bekar birini bulmalı. Toplum bu bekar dul evliliklerine alışık değil.

Kızın bana. İğrenç deyin, Nerede yanlış yapıyorum.
Sen o adama asik falan dilsin...seytanin kandirmacasi imkansiz ya nefsine tatli geliyor,hem tanimadan etmeden ne aski hirlimi hirsizmi biliyor musun bir kere resmini goruyorsun hoooop asik oluyorsun tanimadan etmeden, evli barkli bayansin arkadasim yakismadi sana elalemin erkegiyle muhabbetler.erkekler yapsa burda topa tutuyoruz lakin biz kadinlarda pek sutten cikma ak kasik degiliz...

Seninki aşk olabilir ama onunki 5 dk lik bir zevk. Kusura bakma.
Çocuklarının yüzüne bakarken hiç utanmiyor musun..

sevgili kocalarımız internet bağlatılarımızı keselim sonra kadınlarımız nette erkeklerle konuşup aşk sanıyorlar :cool:
ya arkadaşım şaka mısın ? üç ay konuşacaksın sonra sadece vapurla karşıya geçeceksin öyle mi? bırak ne kendi hayatınla ne çocuklarının ne de o bekar adamın hayatını karartma

"okullar açılsa da bu trollerden kurtulsak (okollor oçolso do bo trollordon kortolsok) hedehödö" demeyeceğim burdaki bazı tipler gibi.

bütün duygular insan için. kendinizi suçlu hissetmeyin. aşk tutku falan bunlar akılla yönetilemiyor.
başımıza her şey gelebilir.
nasıl yöneteceğiniz önemli.
detaylı yazacağım.

Hay maşallah. :)
5 yıllık evlilik 2 çocuk..
3 ay konuştuğun ne idüğü belli olmayan adam.
Kurulan hayaller. Peeehhh hemde evliliğe kadar gidilmiş.
Yazık kocana. Yazık çocuklarına.
Rezilliğin diz boyu. Allah akıl fikir versin.

Siz boşandınız mı peki?
Birde nasıl kaza ile hamile kaldınız ?
Yani o nasıl oluyor ben bunu anlamıyorumya kusura bakmayında :KK14::KK34:

Boşandım evet.
Korunurken hamile kalmak kazayla.
Olabiliyor işte.
İlk çocuğum onca tedaviden sonra zar zor oldu.
Evlat için evlilik hemen kolay bitirilemiyor.
Düzeltelim diye çabaladım hep..
Ama işin içine şiddet girince düzeltmeye çalışmak manasızdı.
Boşandım..

Kendimden iğreniyorum. 5 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. 25 yaşındayım. İnternet üzerinden geçen aya kadar toplamda 3 ay konuştuğum sonrasında da sadece bir kere gördüğüm biri var. Bekar kendisi. Sadece gördüm. başka hiç bir şey olmadı. Sadece vapurla karşıya geçtik.

Elimde değil devamlı onu düşünüyorum.Çıkmıyor aklımdan. Onunla ilgili hayaller kuruyorum. Saçma sapan şeyler aslında ama bilemiyorum. Mutluyum onu düşünürken. İş yerimdekiler sen niye mutlusun diye soruyorlar. Lakin şu an konuşmuyoruz. birbirimize ne sevgi ne aşk asla böyle bişeyden bahsetmedik. İma bile etmedik. Evli olduğumu biliyordu en başından beri.

Neyse , geçen haftalarda birden bire konuşmayı bıraktık. Sanırım o da benden hoşlandı ve evli olduğumdan dolayı artık konuşmamaya karar verdi-ki ben de öyle düşündüm. Onunla artık konuşmuyorum. durduk yere sebepsiz yere bitirdik. Ama bana göre bitmedi. Saate baktığımda , yemek yerken, dışarı çıkarken, evi süpürürken vs. vs.. devamlı aklımda. eşime o kadar soğuk davranıyorum ki, dün gece eğer istemiyorsan, sana zarar veriyorsam bu işi bitirelim, ayrılalım dedi. Ne yapacağımı biliyorum aslında onu unutup eşime daha çok zaman ayırmalıyım ama işte olmuyor. Bi kaç gün önce eşimle beraber olduk. Sanki parayla yapıyor gibi hissettim. Soyunasım bile gelmedi.

Ayrılsam bile onunla evlenmem/evlenemem. Bi kere iki küçük çocuğum var. Biri 4 biri 3 yaşında. Bir diğeri o bekar. Benimle evlenip (ki beni sevdiğinden bile emin değilim ama kadınlar anlar kesin hoşlanıyor benden ) hayatını zora sokmasını istemem. Kendi gibi bekar birini bulmalı. Toplum bu bekar dul evliliklerine alışık değil.

Sacmalamaaa .. yaappmaaaa.. unuttt.. unutmaya çalış. .

benimde nişanlılıkta böyle bir şey geldi başıma ama hiç doğru birşey değil sen bence kocana ve coçuklarına yi bak zaten karşındaki iyi biri olsa evli bir insanla konuşmaz

Aşık olmadan evlilik yapılınca insan bi süre sonra arayışa giriyor. Eşinizden ilgi görmeyince baskasına ilgi duymuşsunuz. Bence ileride başka birine de ilgi duyma ihtimaliniz var. Eşinizden boşanmalısınız. Yok boşanamam derseniz, içiniz ayrı dışınız ayrı bir hayat sizi bekliyor.

O kadar cahilsin kiii.Ne evliliği kavramışsın ne erkekleri.Ne eş olmayı kavramışsın,ne anneliği.İnternette 2 çocuklu evli kadınla bir iki yazışan erkeğin sana saygı duyduğunu mu zannediyorsun.Evli olduğumdan dolayı herhalde konuşmama kararı aldı diyorsun da,adam yeni aşklara,yeni internet geyiklerine yelken açmıştır.Elin tanımadığın etmediğin ne halt olduğunu bilmediğin adamıyna aşık olurken kendini bilmem ne hissetmiyorsun da,5 yıllık aynı yastığa baş koyduğun iki evlat sahibi olduğun kocanla birlikte olurken kendini bilmem ne hissediyorsun öyle mi.Allah seni çok kötü bir acıyla sınamaz umarım.

Nikahında olduğunuz adam sizin sevgiliniz değil, ondan soğudum ayrılayım aklımda başkası var gibi birşey nasıl dersiniz? O adam sizin kocanız, çocuklarınızın babası. Hem diğer erkeği cazip kılan da nesi? Evli olduğunu bildiği halde bir kadınla buluşan erkekten ne hayır gelir. Çok yazık... Yazdıklarınıza göre 20 yaşında evlenmişsiniz. Demek ki evliliğin ne olduğunu tam kavrayamadan evlenmişsiniz ki başkasıyla evli olmanıza rağmen başka erkekle konuşup buluşabiliyorsunuz. Kocanızdan çekinmiyorsanız evlatlarınızdan çekinin ya, onlar büyüdüklerinde nasıl yüzlerine bakacaksınız? Derhal kapatın internetinizi, o adamla da görüşmeyin. Ha eşinizle ayrılık noktasına gelmişsinizdir, boşanırsınız orasını bilmem ama şuanda yaptığınız şey resmen hata.

kocana yazık. boşan. yaptığına, hissettiğine yorum yapmak istemiyorum. büyük konuşmamak adına. rabbim yardımcın olsun. doğru yola soksun...

tek diyeceğim kocandan boşanmalısın...

Aradığını bi başkasında görünce insanı cezb ediyor o na yöneltiyor ama sizin aradığınız oda değil aslında bunun vapur ile gittiğiniz kişi efendi sevimli yada Size onu daha çekici kılan her ne ise boş hayaller peşinde koşupta yuvanızı yıkmayın derim olan sadece çocuklarınıza olur toplum alışık değil olmasında zaten böyle bir şeye saçmalık bunu buraya paylaşmanda yani kk üyeler sana kızınca vaz mı geleceksin onu düşünmekten aklında bitirmek istemiyorsun bir umut belki biri farklı birşey söylerde içim rahatlar mı sanıyorsun bunları geçtim sana bir tavsiye ben öyle yapıyorum çünkü insanın kendinden başka kimsesi yoktur vicdanın ile hesaplaş ama herşeyi düşün eger o rahatsa bu yaptığından ki buraya paylaşmak ile rahatsız olduğunu düşünüyorum sen bu sonu gelmeyecek saplantıdan vazgeç

Kocanızdan şiddet görüyorsunuz ve mutsuzsunuz öyle mi o zaman boşanın, çocuklarınızla birlikte yeni bir hayat kurun kendinize. Ne diye hem evli kalıp hem başkalarıyla görüşme çabasına giriyorsunuz ki? Üstelik 2 güzel meleğiniz varken, insan anne olduğunda ilk planda çocukları gelir, bırakın başka bir erkeği yeri geliyor insanın kocası yani çocuklarının babası bile ikinci planda kalabiliyor anne için. Siz ne anne olmanın ne de evli bir bayan olmanın bilincine varamamışsınız henüz. Yine söylüyorum eşinizden şiddet görüyorsanız boşanın, hem bu konuştuğunuz kişiyle devam etseydiniz ondan görmeyeceğinizin garantisi var mı şiddeti doğru düzgün tanımıyorsunuz bile ama sizin yorumlarınızdan şunu anladım o kişi bugün size yeşil ışık yaksa değil kocayı çocuklarınızı bile gözünüz görmeyecek, ne diyeyim ki Allah ıslah etsin.

25 yaş 2 çocuk erken evlilik bunlardan olabilirmi? çocuklarından utanmadınmı o adamı düşünürken eşini sevmiyorsan boşan ama aldatma çocukların için

Yanlış yapmıyorsunuz bence tam karakterinize insanlığınıza uygun davranıyorsunuz çunku bu iki kriter sizde yok. Ne insanlığınız ne da karakteriniz yok. O yüzden de kendinize uygun davranıyorsunuz. Allahım inşallah o iki güzel yavruyu sizden farklı birer birey olarak yetiştirsin, çunku siz anne falan değilsiniz.

X