evliyim. başka birini seviyorum.

Severek evlendim sayılır. Görücü usulü oldu ama nişanlıyken sevdim eşimi. O biraz mükemmelliyetçi. Ben ise (bunu söylemek bir paradoksa sebep oluyor gerçi): Biraz alçak gönüllüyüm eşime kıyasla. Dolayısı ile o her zaman en iyi en güzel en en en oldu. Ben bi iş yapamayan beceremeyen oldum. Dayak da yemişliğim var. Beni İlk hamileliğim de kapının önüne koymuşluğu da var. Ne olur gitmeyeyim bebeği doğurayım ondan sonra giderim demiştim( ne kadar da aptalmışım) İkinci bebek beklenmedik bi durumdu.
Şu an kafam alla bullak. Ayrılırsak çocuklar ne olacak diye sorup duruyorum. biraz abartacağım belki ama ben insanlarla çok kolay geçinebilen birisiyim. Şimdiye kadar kavga çıkardığım küslük başlattığım görülmemiştir. nasıl yapıyorum emin değilim ama eşime sen bilirsin demek bana hiç zor değil. haliyle kavgalı dövüşlü bi evliliğimz yok . Sadece birbirinin yüzüne bakmayan anne babanın olduğu bir evlilik bizimki. O dayak olayı da beni dışarı atmaya çalıştığı zamandan 1 yıl sonra çocuklara çok kızıyorsun dediğim için bana yine git demişti. ben de bu ikinci kovulmaya tepki olarak bağırmıştım. Bağırdığım için beni dövmüştü. bu kadar da otoritecidir.
şiddette varmış. neden hala duruyorsun. ve neden şiddetten sonra 2ci çocuk

Kendimden iğreniyorum. 5 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. 25 yaşındayım. İnternet üzerinden geçen aya kadar toplamda 3 ay konuştuğum sonrasında da sadece bir kere gördüğüm biri var. Bekar kendisi. Sadece gördüm. başka hiç bir şey olmadı. Sadece vapurla karşıya geçtik.

Elimde değil devamlı onu düşünüyorum.Çıkmıyor aklımdan. Onunla ilgili hayaller kuruyorum. Saçma sapan şeyler aslında ama bilemiyorum. Mutluyum onu düşünürken. İş yerimdekiler sen niye mutlusun diye soruyorlar. Lakin şu an konuşmuyoruz. birbirimize ne sevgi ne aşk asla böyle bişeyden bahsetmedik. İma bile etmedik. Evli olduğumu biliyordu en başından beri.

Neyse , geçen haftalarda birden bire konuşmayı bıraktık. Sanırım o da benden hoşlandı ve evli olduğumdan dolayı artık konuşmamaya karar verdi-ki ben de öyle düşündüm. Onunla artık konuşmuyorum. durduk yere sebepsiz yere bitirdik. Ama bana göre bitmedi. Saate baktığımda , yemek yerken, dışarı çıkarken, evi süpürürken vs. vs.. devamlı aklımda. eşime o kadar soğuk davranıyorum ki, dün gece eğer istemiyorsan, sana zarar veriyorsam bu işi bitirelim, ayrılalım dedi. Ne yapacağımı biliyorum aslında onu unutup eşime daha çok zaman ayırmalıyım ama işte olmuyor. Bi kaç gün önce eşimle beraber olduk. Sanki parayla yapıyor gibi hissettim. Soyunasım bile gelmedi.

Ayrılsam bile onunla evlenmem/evlenemem. Bi kere iki küçük çocuğum var. Biri 4 biri 3 yaşında. Bir diğeri o bekar. Benimle evlenip (ki beni sevdiğinden bile emin değilim ama kadınlar anlar kesin hoşlanıyor benden ) hayatını zora sokmasını istemem. Kendi gibi bekar birini bulmalı. Toplum bu bekar dul evliliklerine alışık değil.

Kızın bana. İğrenç deyin, Nerede yanlış yapıyorum.
kızdım sana iğrenç dedim o vakit ,üyelik tarihinin eski olması bile bana inandırıcı gelmedi nedense.

boşluktasın bence hayatın rutine binince bunalınca bu sna aşk gibi gelmiş eşinle sorunun yoksa çocukların var biraz daha dikkat etmen gerekir.

Kendimden iğreniyorum. 5 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. 25 yaşındayım. İnternet üzerinden geçen aya kadar toplamda 3 ay konuştuğum sonrasında da sadece bir kere gördüğüm biri var. Bekar kendisi. Sadece gördüm. başka hiç bir şey olmadı. Sadece vapurla karşıya geçtik.

Elimde değil devamlı onu düşünüyorum.Çıkmıyor aklımdan. Onunla ilgili hayaller kuruyorum. Saçma sapan şeyler aslında ama bilemiyorum. Mutluyum onu düşünürken. İş yerimdekiler sen niye mutlusun diye soruyorlar. Lakin şu an konuşmuyoruz. birbirimize ne sevgi ne aşk asla böyle bişeyden bahsetmedik. İma bile etmedik. Evli olduğumu biliyordu en başından beri.

Neyse , geçen haftalarda birden bire konuşmayı bıraktık. Sanırım o da benden hoşlandı ve evli olduğumdan dolayı artık konuşmamaya karar verdi-ki ben de öyle düşündüm. Onunla artık konuşmuyorum. durduk yere sebepsiz yere bitirdik. Ama bana göre bitmedi. Saate baktığımda , yemek yerken, dışarı çıkarken, evi süpürürken vs. vs.. devamlı aklımda. eşime o kadar soğuk davranıyorum ki, dün gece eğer istemiyorsan, sana zarar veriyorsam bu işi bitirelim, ayrılalım dedi. Ne yapacağımı biliyorum aslında onu unutup eşime daha çok zaman ayırmalıyım ama işte olmuyor. Bi kaç gün önce eşimle beraber olduk. Sanki parayla yapıyor gibi hissettim. Soyunasım bile gelmedi.

Ayrılsam bile onunla evlenmem/evlenemem. Bi kere iki küçük çocuğum var. Biri 4 biri 3 yaşında. Bir diğeri o bekar. Benimle evlenip (ki beni sevdiğinden bile emin değilim ama kadınlar anlar kesin hoşlanıyor benden ) hayatını zora sokmasını istemem. Kendi gibi bekar birini bulmalı. Toplum bu bekar dul evliliklerine alışık değil.

yani o adamın seninle evleneceğine emin olsan bir dakika eşinin yanında durmayacaksın:KK11:

bu hislerle durmada zaten adama büyük bir ihanet içerisindesin

aldatma sadece fiziken olmaz.

Durduk yere, sebepsiz yere bitirdiniz
hay massallahhh!!!!!!!
tuhh niye bitti ki sebebi de yokmus!

halbuki konu sahibesine göre bu yasak ilişki gayette böyle sürüp gidebilirmiş,

hem zaten adam bekar onunla evleneceğinin garantisi de yok

heyacanlarını kaybedene kadar yola devam ederlerdi

konu sahibesi de ne eşinden olurdu nede sevgilisinden değil mi

:KK11::KK11:

ne şiş yansın ne kebap hesabı

Hakikaten de..
Sebep kendinin evli olması.
Ama konusahibi için yeterli bir sebep değil demek ki..
Kocası ilgisiz olabilir,
Burda kaç tane bayan kocasının ilgisizliğinden yakınıyorlar.
Onlarda mı hemen internet ortamından biriyle sohbet etsinler.
Boşluk yaşamış olabilir ilgisizlik gerçekten kötü birşey.
Ama ozaman neden 2 çocuk yaşta 25.
Ben sevdiğim aşık olduğum adamdan 2 çocuk yaparım şahsen!!

Kocası ilgisiz olabilir,
ilgisizlikten çok şiddet var. o yüzden 2ciyi yapmadan ayrılmalıydı

Şöyle düşün bunu sana koçan yapsa ne yaparsın .başka kadına aşık olsa senin duyguların ne olur.

O kötü hissi yasa ve kendinin ne yaptığını belki anlarsın yani belki

Aşık olduğun adam gerçekten aşık olmaya değer mi ne kadar tanıyors
um ki

Sadece geçici bir ilgi olarak düşünüyorum.

Evde mutlu değilsin o sana farklı geldi o kadar

Ayrıcaevlisin bu adam olmasa bile şiddet var mutsuzluk var sonuç kotu giden evlilik sonu böyle giderse zaten kotu biticek bir düzeninizde var

Daha yasin küçük ve bu mutsuzluk içine birde iki çocuk yazık olan çocuklara olucak ki sen üçüncü çocuğu da yaparsın gibi geliyor sakin yapma

Maddi imkânın var neden bu kadar sıkıntı anlamadım

Çocuklara acidim

Siz Eşiniz askiniz üçünüz de saygısız ihanet dolu bir hayat yasamaktasiniz yazık ve aci

Son düzenleme:
ilgisizlikten çok şiddet var. o yüzden 2ciyi yapmadan ayrılmalıydı
Hmm şiddet olduğunu okumadım.
Açtığı konuya göre yorum yaptım direk.
Bir insan kendini sewmeli değer vermeli.
Konu sahibi ne kendini sewiyor ne de değer veriyor.
Çocuklarıda buna dahil..

Kocası ilgisiz olabilir,

Aynı hatayı ben de yaptım malesef.
Yaşım 35 in üzerindeydi ama oğurdum.
Hatta kazayla ikincisine hamile kaldım onu da doğurdum yaşıma başıma bakmadan.
Sadece ilgisiz değil ihanet de gördüm şiddet de..
O zaman tek düşündüğüm şey bebelerimle tek başıma ayakta kalmaktı.
İnşallah başardım da.
Hala da duygusal boşluk yaşamadım..
Bence evlilikteki sorunlar sadece yapılan yanlışın bahanesi..
Eğer çok kötü olsaydı gider boşanırdı..

sizin ki ne aşk nede sevgi.. kendinizi kaptırmışsınız ortada yaşanan bir şey de yok..

eşinizle problemleriniz varsa düzeltmeye çalışın ortada iki küçük yavru var, sevgisiz saygısız bir evlilik yürümez belli bir şey..
fakat sizin boşanacağınızı da tahmin etmiyorum ben.. onun içinde yavrularınıza sıkı sıkı sarılın mutluluğu onlarda bulmaya çalışın.. inanın farklı erkek yoktur hepsi aynıdır... kendinizi kaptırıp ta hem çocuklarınıza hem de kendinize kötülük yapmayın...

asıl sorun en baştan geliyor. 20 yaşında evlenmişin bence bu çok erken. birşeyler yaşamadan başka insan tanımadan evlenmek daha sonra böyle sorunlar yaşatıyor işte. kocana sevgin bitmişki başka birine ilgi duyabiliyorsun. iyi düşün taşın bunu kararını sadece sen verebilirsin.

SANA SÖYLEYECEĞİM TEK SÖZ, AFEDERSİN AMA BU PİSLİĞİ BURAYA BİLE YAZABİLDİĞİNİE GÖRE....
NE DESEK TESİRİ OLUR Kİ..?
HALEN NERDE HATA YAPTIM DİYOSUNUZ YAZIK!!
AKLINI BAŞINA AL!!!!
DÜNYANDA MAHVOLUR AHİRETİNDE
KENDİNDEN UTANMIYORSUN ÇOCUKLARINDAN UTAN!

ÖNCE EVLİLİĞİNİ ÇÖZ, KARAR VERİN, SONRA NE YAPARSAN YAP...

Aynı hatayı ben de yaptım malesef.
Yaşım 35 in üzerindeydi ama oğurdum.
Hatta kazayla ikincisine hamile kaldım onu da doğurdum yaşıma başıma bakmadan.
Sadece ilgisiz değil ihanet de gördüm şiddet de..
O zaman tek düşündüğüm şey bebelerimle tek başıma ayakta kalmaktı.
İnşallah başardım da.
Hala da duygusal boşluk yaşamadım..
Bence evlilikteki sorunlar sadece yapılan yanlışın bahanesi..
Eğer çok kötü olsaydı gider boşanırdı..
Siz boşandınız mı peki?
Birde nasıl kaza ile hamile kaldınız ?
Yani o nasıl oluyor ben bunu anlamıyorumya kusura bakmayında :KK14::KK34:

X