evliyim. başka birini seviyorum.

Ne kadar da genç evlenmişsiniz. Ben çevremde çok genç insanlar evlenince gelecekleri adına endişeleniyorum. Bari çocuk için biraz daha bekleseydiniz. Bir evin sorumluluğu bir de art arda gelen iki çocuğun sorumluluğu çok gelmiş olabilir. Ve yaşadığınız sevgi, aşk zannettiğiniz şey de muhtemelen sorumluluklarınızdan kaçışınız. Eşiniz ile uzun uzun konuşmaya ve evliliğinizdeki ilk günlere geri dönmeyi deneyin ve gerekirse ilişki terapistine gidin.

Yaşla ilgisi yok canım bende 22 yaşında evlendim görücü usulü ama çok seviyorum herşeyden önce kendime saygım var.2.5 yaşında oğlum var.Sonra duyuyoruz ki kadın cinayetleri tek taraflı değilmiş demek ki!

Niye üzerinize alındınız anlamadım?
Ben konu sahibinin durumunu değerlendirdim.sizinkisi mutlu bir hikaye diye herkesinki öyle olacak değil.böylesi de var görüldüğü gibi.
Ayrıca son cümlenizi de yanlış mı anladım acaba?kadın cinayetleri tek taraflı değil derken? Bu kadını kocası öldürse haklı mı demek istediniz?

En korktuğum şeylerden birisi bu.Beni aldatarak ayrıldığım o çocuğu unutamadan evlenirsem aklımda kalırsa diye inan bana çok korkuyorum.Allah'ım bana böyle bir şey yaşayacaksam eğer evliliği nasip etmesin derim.(amin) çok zor bir durum hem eşiniz hemde sizin için kalp bu söz dinlemiyor işte..

Bi tanıdığım var kendisi 2 çocuklu ev hanımı, internetten tanıştığı adamlarla sağda solda buluşuyor, kendine hediyeler aldırıyor, her gün telefonda konuşuyor falan. Aynı zamanda mutlu bir aile hayatı sürdürüyor, boynuzladığı eşi ve çocuklarıyla. O kadar adamı nasıl parmağında oynattığını hala çözemedim ben. her türlü entrika var kadında ama sorsan kocasını aldatmıyor, kaşınan herifleri kaşıyor kendi deyimiyle. Gönül bağı oluşmuyormuş. Uyarmaya kalktım saçımı başımı zor kurtardım. Konuyu okuyunca geliverdi aklıma. Uzun süredir görüşmüyoruz gerçi, belki tövbe etmiştir, bilemiyorum. :KK14:
saçımı başımı zor kurtardım yazmışsın ya canım buraya çok güldüm Allah seni bu akşam ciddi anlamda beni güldürebildin Allah razı olsun senden :KK70:

Kendimden iğreniyorum. 5 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. 25 yaşındayım. İnternet üzerinden geçen aya kadar toplamda 3 ay konuştuğum sonrasında da sadece bir kere gördüğüm biri var. Bekar kendisi. Sadece gördüm. başka hiç bir şey olmadı. Sadece vapurla karşıya geçtik.

Elimde değil devamlı onu düşünüyorum.Çıkmıyor aklımdan. Onunla ilgili hayaller kuruyorum. Saçma sapan şeyler aslında ama bilemiyorum. Mutluyum onu düşünürken. İş yerimdekiler sen niye mutlusun diye soruyorlar. Lakin şu an konuşmuyoruz. birbirimize ne sevgi ne aşk asla böyle bişeyden bahsetmedik. İma bile etmedik. Evli olduğumu biliyordu en başından beri.

Neyse , geçen haftalarda birden bire konuşmayı bıraktık. Sanırım o da benden hoşlandı ve evli olduğumdan dolayı artık konuşmamaya karar verdi-ki ben de öyle düşündüm. Onunla artık konuşmuyorum. durduk yere sebepsiz yere bitirdik. Ama bana göre bitmedi. Saate baktığımda , yemek yerken, dışarı çıkarken, evi süpürürken vs. vs.. devamlı aklımda. eşime o kadar soğuk davranıyorum ki, dün gece eğer istemiyorsan, sana zarar veriyorsam bu işi bitirelim, ayrılalım dedi. Ne yapacağımı biliyorum aslında onu unutup eşime daha çok zaman ayırmalıyım ama işte olmuyor. Bi kaç gün önce eşimle beraber olduk. Sanki parayla yapıyor gibi hissettim. Soyunasım bile gelmedi.

Ayrılsam bile onunla evlenmem/evlenemem. Bi kere iki küçük çocuğum var. Biri 4 biri 3 yaşında. Bir diğeri o bekar. Benimle evlenip (ki beni sevdiğinden bile emin değilim ama kadınlar anlar kesin hoşlanıyor benden ) hayatını zora sokmasını istemem. Kendi gibi bekar birini bulmalı. Toplum bu bekar dul evliliklerine alışık değil.

Kızın bana. İğrenç deyin, Nerede yanlış yapıyorum.
yapma çoook günah eşine yazık çocuklarına yazık nasıl bakıyosun onların yüzüne bi anlık heves belkide sendeki yuvanı dağıtma o çocukları anne babadan ayrı büyütmeye hakkın yok bir an önce kendine gel ve unut

Niye üzerinize alındınız anlamadım?
Ben konu sahibinin durumunu değerlendirdim.sizinkisi mutlu bir hikaye diye herkesinki öyle olacak değil.böylesi de var görüldüğü gibi.
Ayrıca son cümlenizi de yanlış mı anladım acaba?kadın cinayetleri tek taraflı değil derken? Bu kadını kocası öldürse haklı mı demek istediniz?
Canım üzerime alınmadım.Anlatmak istediğim erken yaşla ilgisi yok bunun.Bakarsın 20 yaşında çok olgun,çok edepli,bakarsın 40 yaşında çocuk gibi.Tabikide kadın cinayetlerine karşıyım ama tahrik ediyorlar.Konu sahibinin derdi karşıdaki adamın aramaması çocuklar filan bugün arasa vicdan söz konusu olamaz.Sonra tv ye çıkıyorlar haberlere filan kocam çocuklarımı vermiyor.Ben tek çocukla zor yetiştiriyorum işlerimi boş zamanlarımda oyunlar oynuyoruz.Şu an eşim oğlumu spora götürdü diye tel elimde.Maşallah konu sahibi hem uzaktan okuyor hem chat hem çocuklar.Bu annelik değil olamaz

eşini sevmezsin ayrılırsın orası sana kalmıs ama bu kişi seninle kesinlikle evlenmez 2 tane çocuğun var cogu erkek daha kendi cocuguna sahip cıkmazken seninle o adamla arasında bir şey olacagını sakın düşünme hele evlilik asla yapmaz, sevgili durumu olur olmaz bilmiyorum ama evlilik yapamayacağın bir erkek için kendini riske atmak gerekir mi? Ayrıca internette görüştüğün biri istediği karaktere bürünebilir bunu asla unutma.. eşin sana kötü davranıyorsa bitir zaten eşin ona olan soğuklugundan bitirelim diyecek kadar göze almış bu durumu eşinde senden soğuyacaktır böyle devam edersen..

Kendimden iğreniyorum. 5 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. 25 yaşındayım. İnternet üzerinden geçen aya kadar toplamda 3 ay konuştuğum sonrasında da sadece bir kere gördüğüm biri var. Bekar kendisi. Sadece gördüm. başka hiç bir şey olmadı. Sadece vapurla karşıya geçtik.

Elimde değil devamlı onu düşünüyorum.Çıkmıyor aklımdan. Onunla ilgili hayaller kuruyorum. Saçma sapan şeyler aslında ama bilemiyorum. Mutluyum onu düşünürken. İş yerimdekiler sen niye mutlusun diye soruyorlar. Lakin şu an konuşmuyoruz. birbirimize ne sevgi ne aşk asla böyle bişeyden bahsetmedik. İma bile etmedik. Evli olduğumu biliyordu en başından beri.

Neyse , geçen haftalarda birden bire konuşmayı bıraktık. Sanırım o da benden hoşlandı ve evli olduğumdan dolayı artık konuşmamaya karar verdi-ki ben de öyle düşündüm. Onunla artık konuşmuyorum. durduk yere sebepsiz yere bitirdik. Ama bana göre bitmedi. Saate baktığımda , yemek yerken, dışarı çıkarken, evi süpürürken vs. vs.. devamlı aklımda. eşime o kadar soğuk davranıyorum ki, dün gece eğer istemiyorsan, sana zarar veriyorsam bu işi bitirelim, ayrılalım dedi. Ne yapacağımı biliyorum aslında onu unutup eşime daha çok zaman ayırmalıyım ama işte olmuyor. Bi kaç gün önce eşimle beraber olduk. Sanki parayla yapıyor gibi hissettim. Soyunasım bile gelmedi.

Ayrılsam bile onunla evlenmem/evlenemem. Bi kere iki küçük çocuğum var. Biri 4 biri 3 yaşında. Bir diğeri o bekar. Benimle evlenip (ki beni sevdiğinden bile emin değilim ama kadınlar anlar kesin hoşlanıyor benden ) hayatını zora sokmasını istemem. Kendi gibi bekar birini bulmalı. Toplum bu bekar dul evliliklerine alışık değil.

Kızın bana. İğrenç deyin, Nerede yanlış yapıyorum.
ben seni yadırgamıyorum,empati yapmaya çalışıyorum ve dışarıdan bakan bir göz olarak yorumumu yapmak istiyorum.
hissettiğin o duygunun aslında sevmekten öte hoşlanma olduğunu düşünüyorum.bunun da senin açından muhtemelen sebebi evliliğinde giden monotonluk,yada eşinle arandaki sorunlar vs vs...ama ne olursa olsun evli bir kadınsın,gerçekten o adamı sevdiğine eminmisin,gerçekten kocanı sevmediğine eminmisin,diyelim ki eşinden ayrıldın,o adamla herşey yolundamı gidecek,seninle evlenecekmi,ailesi buna izin verecekmi,evlenseniz bile birkaç gün sonra kocanı bırakıp bana geldin,sen böyle bir kadınsın demeyecekmi,çocukların sorun olmayacak mı?tabii tüm bu yazdıklarım işin en iyi tarafı diyelim.
peki sence bu adam seni nasıl olsa evli diyerek cinsel yönden kullanmaya çalışıyor olmasın,tüm bu aramamalar,saklambaç oynamalar kendini esrarengiz kılmak için yaptığı oyunlar olmasın.birde bu tarafını düşün.

ama herşeyden önce eşini sevip sevmediğinden emin ol,eğer gerçekten sevmiyorsan eşini al karşına konuş,böyle böyle de,sana karşı duygularım bitti de,seni kandırmak istemiyorum de,dürüstlük herzaman güzeldir.

Canım üzerime alınmadım.Anlatmak istediğim erken yaşla ilgisi yok bunun.Bakarsın 20 yaşında çok olgun,çok edepli,bakarsın 40 yaşında çocuk gibi.Tabikide kadın cinayetlerine karşıyım ama tahrik ediyorlar.Konu sahibinin derdi karşıdaki adamın aramaması çocuklar filan bugün arasa vicdan söz konusu olamaz.Sonra tv ye çıkıyorlar haberlere filan kocam çocuklarımı vermiyor.Ben tek çocukla zor yetiştiriyorum işlerimi boş zamanlarımda oyunlar oynuyoruz.Şu an eşim oğlumu spora götürdü diye tel elimde.Maşallah konu sahibi hem uzaktan okuyor hem chat hem çocuklar.Bu annelik değil olamaz

Sizin ki nasıl br mantık ya kadın cinayetleri tek taraflı değilmiş? neden insanlara çamur atmak? bu kadar büyük laflar etmeyin bence kızınız yok mu sizin?
Ne olursa olsun kimse ölmeyi haketmez ayrılırsın olur biter bu ne ya birde kadınsınız pes valla

İnsanoğluyuz..Eğer eşe karşı olan sevginin ve aşkın temeli sağlam değilse çabucak başkasına kayabilir gönül..Adı üstünde gönül, engel olamazsın.
Ama kendimizi telkin etmek, silkelenmek ve doğru bir karar vermek bizim elimizde. Gönül kafasına buyruk hareket ediyor olabilir ama mantık ona "dur" demek için var.

Görüşmeyin tanıştığınız insanla, görüşürseniz geri dönüşü olmayan bir hata yapacak gibi duruyorsunuz..işte o zaman bunun adı rezillik ve iğrençlik olur.

Görüşecekseniz de önce boşanın..

kadın cinayetleri tek taraflı değilmis diye bir yorum gördüm gözlerime inanamadım gercekten soktayım ne olursa olsun kimse ölmeyi hak etmez.kadın cinayetlerini haklı bulan kadınların olduğunu görmek beni cok üzdü hem de tam da su sıralarda..hergün onlarca kadının esleri sevgilileri tarafından katlediliyor ben de konu sahibine sert bir yorum yapmıstım yaptığının yanlıs olduğuyla ilgili hatta biraz ağırdı yorumum ama ben bu kadın cinayetleri tek taraflı değilmis yorumundan sonra gercekten cok üzüldüm hepimiz adına insanlık adına...hickimse ölmeyi haketmez

X