evliyim. başka birini seviyorum.

bence esıne karsı sevgın kendıne karsıda saygın bıtmıs... kafamdakı dusunceler ıcın nıye utanım yazmıssın ama sadce kafanla kalamıs bu ıs nette sohbetler etmıssınız ve 3 ay ve bıkerede yuzyuze gorusmussun karsıya gecmıssın vapurla yanı sadece dusunmuyorsun... aldtma sadece cınsellık degıldır bu ayrımı anlayamıyorum ben aynı seyı esınız yapsaydı napardınız bı erkerk buraya konu acsaydı nederk aldatma ısın ıcınde fızıken olamsada beynen ruhen hanı desemkı hıc konusmadınız sohbet etmedınız mısal sureklı dısarda bıyerede gordugunuz bı adam dıycam tamam bayan haklı sadece dusunuyor ama oyle degıl bu durum bence kendıne gel otur ve karar ver esıne ve cocularına bunu yapma esıne olan aşkın bıtıyse boşan heryerde avukat var mahkeme var hakım var kenıde olan saygını yıtırme ve evet sen esını aldatmıssın ve eger karsıdakı kısı kendını gerı cekmeseydıde aldatmaya devam edıcektın sonu nolurdu bılmeme ama emın ol surmezdı bıterdı .... bıde nolursunuz genc kılzar okuyun elınıze meslegınızı alın bellı bı yasa gelın evlenmekte acele etmeyın...

üzüldüm.... sanırım yapabileceğin cok bir şey yok... tabi ki sevmek suç değil...evli bile olsan sevebilirsin...evli olmak başka birine aşık olmaya engel olmuyor ki ama kendini en başında tutacaksın ki böyle sonunu getiremeyeceğin yollara girip ne kendin üzül ne başkaları üzülsün...işte bu yüzden evli bir insanın daha dikkatli davranması lazım...kadın ya da erkek farketmez...diğer insanlara karşı bellibir mesafe hep şart...boyle sonuçlar doğmasın diye... ama neticede öyle kendini yargılayıp asmanı gerektirecek birvukuatta yok ortada...

yapabileceğin tek şey bu insanla bir daha asla görüşmeyip evine eşine cocuklarına odaklanmak...zamanla unutursun...en doğrusu bu...zamanla unutulmayan bir şey yok...bir daha o insanla görüşmen konuşamn çok yanlış olur...yanlış uzadıkca daha yanlış şeyler doğurur...sorumlulukların buyuk...bırak o insan da hayatına gitsin...yine sana ulasacaktır muhakkak....o zaman dirayetli olup bu iletişimi tamamen koparmalısın...işin zor kolay gelsin ama dediğim gibi unutulmayan bir şey yok ki yasanmışlığınız da yok...yani unutman daha kolay olacak....kolay gelsin :)

Bi tanıdığım var kendisi 2 çocuklu ev hanımı, internetten tanıştığı adamlarla sağda solda buluşuyor, kendine hediyeler aldırıyor, her gün telefonda konuşuyor falan. Aynı zamanda mutlu bir aile hayatı sürdürüyor, boynuzladığı eşi ve çocuklarıyla. O kadar adamı nasıl parmağında oynattığını hala çözemedim ben. her türlü entrika var kadında ama sorsan kocasını aldatmıyor, kaşınan herifleri kaşıyor kendi deyimiyle. Gönül bağı oluşmuyormuş. Uyarmaya kalktım saçımı başımı zor kurtardım. Konuyu okuyunca geliverdi aklıma. Uzun süredir görüşmüyoruz gerçi, belki tövbe etmiştir, bilemiyorum.

düşünüyorumda eşim böyle yapsaydı çıldırırdım heralde...Bi ailen var herşeyden önce iffetin var kadınsın sen annesin.Anne olmak doğurmak mıdır sadece yada kadın olmak bi insanın karısı olmak sadece yatmakmıdır onunla? Nasıl bi devire geldik Allahım aklım almıyo.İffet namus onur haysiyet noldu bunlara.Adamlar yapıyo onlar anne değiller kadın değiller,diyoruzki uçkurlarına yenildiler peki siz?Kocandan önce çocuklarına nasıl yapıyosun bunu o adama peki? Kocana ? sizin için çalışan adama? yazık cidden yazık. O aşk dediğinz şeyi alında başınıza çalın aşkmış..

Bunu denemeliyim. Umarım işe yarar. Ben de dün evlilik danışmanı aradım ama bu ilçe de ve en yakın diğer ilçede yokmuş. Evliliğimi bozmak istemiyorum. Teşekkürler.

aşk bu değil sevgi asla. ah olan o çocuklara oluyor yavrularım. yol yakınden eşine dön ilgi göster. parayla yapıyormuş gibi hissetmekte ne demek? o senın eşin ya çocuklarının babası. yazık gerçekten. çocuklarınıda alıp çekip giderse ozaman ne yaparsın hiç düşündün mü?

Tamam siz yanlış bişiy yapmamışsınız diyelim eşinizin haberi varmıydı okuldan bi arkadaşla geçtik falan yokdu dimi işde yanlış bu eşiniz size güveniyor gözü kapalı sizi ist yolluyor siz zaten hatanızın farkındasınız bu geçici bişey bence ama aklınızı başınıza alın kocanızın yüzüne değil evlatlarınızın yüzüne nasıl bakarsınız int güzel şeyler için kullanın lütfen yoksa yuvanız dağılır

Sakin bacim sakin. Cocuklarinin alinlarina kara leke sürme. kendine de..pisman olursun...esini sevmiyorsan bosan sonra ne istersen yap...geleceklerinde hep karsilarina çıkacak kötü mazi birakma o bebeklere...simdi toz pembe gelir sana hersey kanma...yakin cevremde gordum de ondan yaziyorum...kadinin kizini gelin olarak bile almiyorlarmis annesinden nefret ediyor. .onun ki de .masum ask ti ..herseyden önce annesin....

benim yenge denen bi şahıs vardı..oda böyle bi maceraya girişti.hatta onla yetinmedi gitti şöyle böyle sitelere bile girip soyundu.utanmadı hiç.3 tane çocuğundan utanmadı.amcam evden kovdu.ardına bakmadan gitti.sonra öğrendik akıl hastanesinde tedavi görmüş yıllarca..bu işin sonu pek hayırlı olmuyor hanım.....şimdi yiğenlerime baktıkça içim acıyor.sokakta arkadaşları "senin annen orsp..mu?"diyolar küçücük çocuklara..yaptıınızdan utanın.o şahıs utanmadı evlatlarını ne durumda bıraktı...sizde bunu yapmak istiyorsanız devam edin.ama sonucu iyi olmuyor bilinn.

kocan sana.. sana zarar veriyorsam boşanalım demiş. hatayı kendinde zannetmiş. ama degilmiş. hiç ama hiç onaylamadıgım şeylerden biri bu. kendine yakıştırıyomusun peki...

dimi. ne kadar acı bide öyle bi damga yiyosun...

Aynen katiliyorum bende evdyim 7 aylik kizim var banyomu bile zar zor yapiyom

Kıyamsm ben o çocuklara ya

kocan sana.. sana zarar veriyorsam boşanalım demiş. hatayı kendinde zannetmiş. ama degilmiş. hiç ama hiç onaylamadıgım şeylerden biri bu. kendine yakıştırıyomusun peki...
Ne iyi adammış dimi. Milletin kocası aldatır karısını üstüne birde karısına senin yüzünden hatayı kendinde ara der. Yazık adamcağız a üzüldüm.

arkadaşlar o kadar yorum yazdı hoşunuza gider yada gitmez. hiçbirine bişi yazmadınız. hoş değil bu hareketiniz. gerçekten çözüm aradığınıza eminmisiniz. yada yorumlar söylemi olmalıydı. tanıştığınız o kişiyi sakın bırakma iyi ki sevmişsiniz çocuklar olsa ne yazar sizde kadınsınız vs. bunları beklediyseniz. yanlış yerdesiniz..

bir kadının başka birine aşık olması için büyük bir boşlukta eşden ilgi görmemesi gerekli

bir kadın eşinden başka bir erkekden hoşlanmışsa uzun zamandır sevgiden ilgiden mahrum ve büyükbir boşluktadır.
bence hemen silkelen kendine gel eşin seni seviyorsa onunla konuş ve ilgisini istediğini söyle çocuklarını düşün bu dünyadaki inkar edilemez bir gerçek onların babası senin eşin hayaller tatlıdır gerçekler ise maalesef acı senin çocuklarına eşinden daha iyi babalık yapan insan milyarda bir olur oda seni bulmaz emin ol yaşın daha çok genç bu duygularında erken yaşta evlenmenin ve erken yaşta anne olmanın etkisi...

Yorumların hepsini okumadım ama okuduklarım arasında bana göre en mantıklı bir kaç yorumdan birisiydi. Tebrik ediyorum sizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…