- 2 Nisan 2013
- 3.612
- 2.072
- 37
-
- Konu Sahibi efdal mevta
senin mesajın hariç, konuna dair hiçbir mesajı okumadım
çok sevdiğim bir arkadaşım, senin yaşadığının aynı durumla ağlayarak yanıma gelmişti birgün
ne yapacağım demişti
kendimden iğreniyorum demişti
sonra, önce bir evlilik terapistiyle konuşmaya karar verdi çünkü ayrılmalı mıyım diye soruyordu kendine (ama onun çocuğu yoktu)
evlilik terapisti ona şöyle birşey denemesini söyledi:
3. kişiyi ne zaman aramak istersen eşini ara
3. kişiye ne zaman ne yazmak istersen eşine yaz
3. kişiyle hayalinde nasıl nerede buluşmak istersen eşinle o şekilde bir buluşma ayarla
vs vs vs
yani kısaca 3. kişi ile ilgili düşündüğün herşeyi eşine yansıt
ilk başlarda zorlanabilirsin, ama pes etme inatla uygula, 2 ay sonra görüşelim
arkadaşım bunu uyguladı
şanslıydı ki eşi de aynen cevap verdi ona karşılıksız bırakmadı
sormuş nereden çıktı bu ilgi diye
arkadaşım da demiş ki son zamanlarda sana çok ilgisiz davrandığımı farkettim, değişmek istiyorum, aile terapistine gittim, bana bunları önerdi
eşi çok şaşırmış ama sevinmiş de
sonra eşine karşı gittiğini zannettiği duyguları geri geldi
o yaşadığı olay için de Allah'ın sevgili kuluymuşum ki birşey yaşamamışım, ne salakmışım, ne aptalmışım der durur hala
belki sizde de işe yarayabilir...2 çocuğunuz varken denemeye değer bence
Tamam siz yanlış bişiy yapmamışsınız diyelim eşinizin haberi varmıydı okuldan bi arkadaşla geçtik falan yokdu dimi işde yanlış bu eşiniz size güveniyor gözü kapalı sizi ist yolluyor siz zaten hatanızın farkındasınız bu geçici bişey bence ama aklınızı başınıza alın kocanızın yüzüne değil evlatlarınızın yüzüne nasıl bakarsınız int güzel şeyler için kullanın lütfen yoksa yuvanız dağılıruzaktan eğitimle üniversite okuyorum istanbulda ,ben başka şehirdeyim. o da bizim okulda, dersler filan derken muhabbet oradan açıldı. final sınavı için geldiğimde gördüm. Zaten bi kere gördüm sınav zamanı vapurla karşıya geçtik. Ama ona ne sevdiğimi söyledim ne de kibar davrandım. Ama bu bile yanlış değil mi. Kendi kendime ben yanlış yapmadım diyorum. ama bi yanlış var. neden hala unutamıyorum onu.
dimi. ne kadar acı bide öyle bi damga yiyosun...benim yenge denen bi şahıs vardı..oda böyle bi maceraya girişti.hatta onla yetinmedi gitti şöyle böyle sitelere bile girip soyundu.utanmadı hiç.3 tane çocuğundan utanmadı.amcam evden kovdu.ardına bakmadan gitti.sonra öğrendik akıl hastanesinde tedavi görmüş yıllarca..bu işin sonu pek hayırlı olmuyor hanım.....şimdi yiğenlerime baktıkça içim acıyor.sokakta arkadaşları "senin annen orsp..mu?"diyolar küçücük çocuklara..yaptıınızdan utanın.o şahıs utanmadı evlatlarını ne durumda bıraktı...sizde bunu yapmak istiyorsanız devam edin.ama sonucu iyi olmuyor bilinn.
Ben sadece biri 3oburu 4yasinda cocukkla calisiyosunuz ev isleri vs herseye yetisiyorsunuzda birde nete girip baskasina zaman ayiriyosunuz anlamadim.5yasinda kizim var evdeyim calismiyorum 20haftalikta hamileyim hicbirseye yetisemiyorum inanin.vay anasini bende is yok aileme yetissem kafi beceriksiz hissettim valla
Bende is yokmus anlasilan.hicbiseye yetisemiyorum millet asmis ne deyim yanlisi dogrusu gunahi konu sahibinin
benim yenge denen bi şahıs vardı..oda böyle bi maceraya girişti.hatta onla yetinmedi gitti şöyle böyle sitelere bile girip soyundu.utanmadı hiç.3 tane çocuğundan utanmadı.amcam evden kovdu.ardına bakmadan gitti.sonra öğrendik akıl hastanesinde tedavi görmüş yıllarca..bu işin sonu pek hayırlı olmuyor hanım.....şimdi yiğenlerime baktıkça içim acıyor.sokakta arkadaşları "senin annen orsp..mu?"diyolar küçücük çocuklara..yaptıınızdan utanın.o şahıs utanmadı evlatlarını ne durumda bıraktı...sizde bunu yapmak istiyorsanız devam edin.ama sonucu iyi olmuyor bilinn.
Ne iyi adammış dimi. Milletin kocası aldatır karısını üstüne birde karısına senin yüzünden hatayı kendinde ara der. Yazık adamcağız a üzüldüm.kocan sana.. sana zarar veriyorsam boşanalım demiş. hatayı kendinde zannetmiş. ama degilmiş. hiç ama hiç onaylamadıgım şeylerden biri bu. kendine yakıştırıyomusun peki...
AYNEN ÖYLE. BÖYLE ADAMLARA BÖYLE EŞLER VERİYO ALLAH.Ne iyi adammış dimi. Milletin kocası aldatır karısını üstüne birde karısına senin yüzünden hatayı kendinde ara der. Yazık adamcağız a üzüldüm.
Kendimden iğreniyorum. 5 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. 25 yaşındayım. İnternet üzerinden geçen aya kadar toplamda 3 ay konuştuğum sonrasında da sadece bir kere gördüğüm biri var. Bekar kendisi. Sadece gördüm. başka hiç bir şey olmadı. Sadece vapurla karşıya geçtik.
Elimde değil devamlı onu düşünüyorum.Çıkmıyor aklımdan. Onunla ilgili hayaller kuruyorum. Saçma sapan şeyler aslında ama bilemiyorum. Mutluyum onu düşünürken. İş yerimdekiler sen niye mutlusun diye soruyorlar. Lakin şu an konuşmuyoruz. birbirimize ne sevgi ne aşk asla böyle bişeyden bahsetmedik. İma bile etmedik. Evli olduğumu biliyordu en başından beri.
Neyse , geçen haftalarda birden bire konuşmayı bıraktık. Sanırım o da benden hoşlandı ve evli olduğumdan dolayı artık konuşmamaya karar verdi-ki ben de öyle düşündüm. Onunla artık konuşmuyorum. durduk yere sebepsiz yere bitirdik. Ama bana göre bitmedi. Saate baktığımda , yemek yerken, dışarı çıkarken, evi süpürürken vs. vs.. devamlı aklımda. eşime o kadar soğuk davranıyorum ki, dün gece eğer istemiyorsan, sana zarar veriyorsam bu işi bitirelim, ayrılalım dedi. Ne yapacağımı biliyorum aslında onu unutup eşime daha çok zaman ayırmalıyım ama işte olmuyor. Bi kaç gün önce eşimle beraber olduk. Sanki parayla yapıyor gibi hissettim. Soyunasım bile gelmedi.
Ayrılsam bile onunla evlenmem/evlenemem. Bi kere iki küçük çocuğum var. Biri 4 biri 3 yaşında. Bir diğeri o bekar. Benimle evlenip (ki beni sevdiğinden bile emin değilim ama kadınlar anlar kesin hoşlanıyor benden ) hayatını zora sokmasını istemem. Kendi gibi bekar birini bulmalı. Toplum bu bekar dul evliliklerine alışık değil.
Kızın bana. İğrenç deyin, Nerede yanlış yapıyorum.
Kendimden iğreniyorum. 5 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. 25 yaşındayım. İnternet üzerinden geçen aya kadar toplamda 3 ay konuştuğum sonrasında da sadece bir kere gördüğüm biri var. Bekar kendisi. Sadece gördüm. başka hiç bir şey olmadı. Sadece vapurla karşıya geçtik.
Elimde değil devamlı onu düşünüyorum.Çıkmıyor aklımdan. Onunla ilgili hayaller kuruyorum. Saçma sapan şeyler aslında ama bilemiyorum. Mutluyum onu düşünürken. İş yerimdekiler sen niye mutlusun diye soruyorlar. Lakin şu an konuşmuyoruz. birbirimize ne sevgi ne aşk asla böyle bişeyden bahsetmedik. İma bile etmedik. Evli olduğumu biliyordu en başından beri.
Neyse , geçen haftalarda birden bire konuşmayı bıraktık. Sanırım o da benden hoşlandı ve evli olduğumdan dolayı artık konuşmamaya karar verdi-ki ben de öyle düşündüm. Onunla artık konuşmuyorum. durduk yere sebepsiz yere bitirdik. Ama bana göre bitmedi. Saate baktığımda , yemek yerken, dışarı çıkarken, evi süpürürken vs. vs.. devamlı aklımda. eşime o kadar soğuk davranıyorum ki, dün gece eğer istemiyorsan, sana zarar veriyorsam bu işi bitirelim, ayrılalım dedi. Ne yapacağımı biliyorum aslında onu unutup eşime daha çok zaman ayırmalıyım ama işte olmuyor. Bi kaç gün önce eşimle beraber olduk. Sanki parayla yapıyor gibi hissettim. Soyunasım bile gelmedi.
Ayrılsam bile onunla evlenmem/evlenemem. Bi kere iki küçük çocuğum var. Biri 4 biri 3 yaşında. Bir diğeri o bekar. Benimle evlenip (ki beni sevdiğinden bile emin değilim ama kadınlar anlar kesin hoşlanıyor benden ) hayatını zora sokmasını istemem. Kendi gibi bekar birini bulmalı. Toplum bu bekar dul evliliklerine alışık değil.
Kızın bana. İğrenç deyin, Nerede yanlış yapıyorum.
bir kadının başka birine aşık olması için büyük bir boşlukta eşden ilgi görmemesi gerekli
bir kadın eşinden başka bir erkekden hoşlanmışsa uzun zamandır sevgiden ilgiden mahrum ve büyükbir boşluktadır.
bence hemen silkelen kendine gel eşin seni seviyorsa onunla konuş ve ilgisini istediğini söyle çocuklarını düşün bu dünyadaki inkar edilemez bir gerçek onların babası senin eşin hayaller tatlıdır gerçekler ise maalesef acı senin çocuklarına eşinden daha iyi babalık yapan insan milyarda bir olur oda seni bulmaz emin ol yaşın daha çok genç bu duygularında erken yaşta evlenmenin ve erken yaşta anne olmanın etkisi...