evliyim. başka birini seviyorum.

erken evliliğin sonu bu..birde arka arkaya çocuk yapmak cahilce..ondan sonra bir başka erkek arayışı içerisinde..merak etmeyin hanımlar bu olamazsa başka biri..o olmazssa diğeri..bu bir kadının çapkınlığı..huylu huyundan vazgeçmez..olan o masum çocuklara olacak..senin gibiler evli erkeği dahi baştan çıkaran kadınlardan..:KK28:

en iğreniyorum. 5 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. 25 yaşındayım. İnternet üzerinden geçen aya kadar toplamda 3 ay konuştuğum sonrasında da sadece bir kere gördüğüm biri var. Bekar kendisi. Sadece gördüm. başka hiç bir şey olmadı. Sadece vapurla karşıya geçtik.

Elimde değil devamlı onu düşünüyorum.Çıkmıyor aklımdan. Onunla ilgili hayaller kuruyorum. Saçma sapan şeyler aslında ama bilemiyorum. Mutluyum onu düşünürken. İş yerimdekiler sen niye mutlusun diye soruyorlar. Lakin şu an konuşmuyoruz. birbirimize ne sevgi ne aşk asla böyle bişeyden bahsetmedik. İma bile etmedik. Evli olduğumu biliyordu en başından beri.

Neyse , geçen haftalarda birden bire konuşmayı bıraktık. Sanırım o da benden hoşlandı ve evli olduğumdan dolayı artık konuşmamaya karar verdi-ki ben de öyle düşündüm. Onunla artık konuşmuyorum. durduk yere sebepsiz yere bitirdik. Ama bana göre bitmedi. Saate baktığımda , yemek yerken, dışarı çıkarken, evi süpürürken vs. vs.. devamlı aklımda. eşime o kadar soğuk davranıyorum ki, dün gece eğer istemiyorsan, sana zarar veriyorsam bu işi bitirelim, ayrılalım dedi. Ne yapacağımı biliyorum aslında onu unutup eşime daha çok zaman ayırmalıyım ama işte olmuyor. Bi kaç gün önce eşimle beraber olduk. Sanki parayla yapıyor gibi hissettim. Soyunasım bile gelmedi.

Ayrılsam bile onunla evlenmem/evlenemem. Bi kere iki küçük çocuğum var. Biri 4 biri 3 yaşında. Bir diğeri o bekar. Benimle evlenip (ki beni sevdiğinden bile emin değilim ama kadınlar anlar kesin hoşlanıyor benden ) hayatını zora sokmasını istemem. Kendi gibi bekar birini bulmalı. Toplum bu bekar dul evliliklerine alışık değil.

Kızın bana. İğrenç deyin, Nerede yanlış yapıyorum.[/QUOTE]
Valla isin zor ama evlinen onemlisi cocuklu birisiniz hic hos

Kendimden iğreniyorum. 5 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. 25 yaşındayım. İnternet üzerinden geçen aya kadar toplamda 3 ay konuştuğum sonrasında da sadece bir kere gördüğüm biri var. Bekar kendisi. Sadece gördüm. başka hiç bir şey olmadı. Sadece vapurla karşıya geçtik.

Elimde değil devamlı onu düşünüyorum.Çıkmıyor aklımdan. Onunla ilgili hayaller kuruyorum. Saçma sapan şeyler aslında ama bilemiyorum. Mutluyum onu düşünürken. İş yerimdekiler sen niye mutlusun diye soruyorlar. Lakin şu an konuşmuyoruz. birbirimize ne sevgi ne aşk asla böyle bişeyden bahsetmedik. İma bile etmedik. Evli olduğumu biliyordu en başından beri.

Neyse , geçen haftalarda birden bire konuşmayı bıraktık. Sanırım o da benden hoşlandı ve evli olduğumdan dolayı artık konuşmamaya karar verdi-ki ben de öyle düşündüm. Onunla artık konuşmuyorum. durduk yere sebepsiz yere bitirdik. Ama bana göre bitmedi. Saate baktığımda , yemek yerken, dışarı çıkarken, evi süpürürken vs. vs.. devamlı aklımda. eşime o kadar soğuk davranıyorum ki, dün gece eğer istemiyorsan, sana zarar veriyorsam bu işi bitirelim, ayrılalım dedi. Ne yapacağımı biliyorum aslında onu unutup eşime daha çok zaman ayırmalıyım ama işte olmuyor. Bi kaç gün önce eşimle beraber olduk. Sanki parayla yapıyor gibi hissettim. Soyunasım bile gelmedi.

Ayrılsam bile onunla evlenmem/evlenemem. Bi kere iki küçük çocuğum var. Biri 4 biri 3 yaşında. Bir diğeri o bekar. Benimle evlenip (ki beni sevdiğinden bile emin değilim ama kadınlar anlar kesin hoşlanıyor benden ) hayatını zora sokmasını istemem. Kendi gibi bekar birini bulmalı. Toplum bu bekar dul evliliklerine alışık değil.

Kızın bana. İğrenç deyin, Nerede yanlış yapıyorum.
Ayni seyleri esin yapsa sana????

Çok ayıp ediyorsun onu düşünecegine biraz da evlatları ni düşün, kendine gel kendine yapılmasını istemediğin şeyi eşine yapma günahtır.

siz eleştirilmek için mi yazdınız bunu anlamadım doğrusu yazınzın sonunda kızın bana falan demişsiniz.Evet herkesin dediği ve sizinde bildiğiniz gibi yaptığınız şey yanlış bunu tekrar tekrar size söylemenin size bir yararı olacağını düşünmüyorum.Eşinizi sevmediğinizi de düşünmüyorum ama bir anlık boşluklar size bunu yaptırmış olabilir ama tabiki bu sizi haklı çıkarmaz.Ama çoçuklarınızı düşünün eşinizi düşünün kimse aldatılmayı haketmez.

Seytana uyma bacim kocana çocukların a evine saril hertürlü irtibati seni bulamicak şekilde kes

20 yasında görücü usulü evlilik...
Şu anki sonuca şaşırmadım aslında..
Erkenden böyle bir sorumluluğun altına girdiğin için zamanla eşinden soğumuşsun.eh bir aşk evliliği de değil.şimdi de yaşla birlikte hayata karşı gözün açılmış.
Sen kınamıyorum,kınadığımızı yasarız genelde. Ama boşanmalısın.
Ahlaken olması gereken budur.
Yaşla ilgisi yok canım bende 22 yaşında evlendim görücü usulü ama çok seviyorum herşeyden önce kendime saygım var.2.5 yaşında oğlum var.Sonra duyuyoruz ki kadın cinayetleri tek taraflı değilmiş demek ki!

Sizi kınamıyorum. Eyleme döktüğünüz bir durum söz konusu değil. Ama eğer eşinize karşı hisleriniz bittiyse o kişiyle olsun olmasın bu evliliği sürdürmeyin. Kendinizle beraber herkesi mutsuz edeceksiniz yoksa.

İçi boş bir his ve oldukça da sakıncalı canım neleri kaybetmeyi göze alacağını düşün öyle karar ver ama hayatının hatasını yaparsın bir anne olarak çocuklarını düşünmek zorundasın..

Aşk değil,takıntı sizinkisi.size burda hakaret etmek değilde bize nasihat düşer
-düşünün kocanız bu durumu eninde sonunda fark edecek ve,ömrünüz boyunca... Kadın olarak anılacaksınız.bu damgayı taşımaya değermi
-çocuklarınız sizden nefret edecek veonlara hasret kalacaksınız,degermi
-anneniz babanız,kardeşleriniz taşınması bir söz yükünün altına girecek taşımaya değermi?
-olduki o adamla bişeler oldu.onun ailesi demez mi;
-oğlum bu kadınkocasına,çocuğuna fayda vermemiş yuvasınıyıkmış,eşini aldatmış sanada aynısını yapar
-bu adam demezmi bu ne basit kadın eşini aldattı
Vs vs
Heeee birde şunu diyeyim
Aşk dediğin hikaye evlenince biter
Siz eşinizi hiç sevdinizmi ?acaba nasıl evlendiniz bir düşünün

Birde evli kadınlar ne salata Yemeğe erkeklerle normslde olsa muhabbet eder anlamam yahu arkadaş
Ateşle barut yanyana gelirmi
Nefis var,şeytan var
Valla erkek olsam karımı nette gezdirmem yada her ne sitedeyse bilmek isterim

Kendimden iğreniyorum. 5 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. 25 yaşındayım. İnternet üzerinden geçen aya kadar toplamda 3 ay konuştuğum sonrasında da sadece bir kere gördüğüm biri var. Bekar kendisi. Sadece gördüm. başka hiç bir şey olmadı. Sadece vapurla karşıya geçtik.

kolay geliyo o kişi biliyorum öncelikle yaşım senden küçük evli değilim ama sadece yardım etmek istedim daha doğrusu fıkır vermek. çoçuklara bakma zorluğu ev işleri herşey senn üstüne geldiği için uzaklaşma isteği sadece bi süre kendini ver ailene düzelecek emnimm

Tek problemın kendını bıle tanımadan kosa kosa 20 yasında evlenıp ustune 5 yılda ıkı cocuk yapman ...Bence bastan kaybetmıssın o adam da senle cınsellık yasayıp bırakabılır,kendı kendıne evlılık hayalı bıle kurmussun ama zor..Kocana yaptıgını ona da yapabılecegını dusunur,erkekler bu konuda daha akıllıdır.Ayrıca madem kocanı sevmıyorsun boşan ama aldatma..

eşini sevmiyor musun.
sevgin bittiyse belki dönemlik arayışa girmiş olabilirsin.
ama emin ol kalıcı olmaz düşündüğün kişi de.
çocuguna falan haksızlık yapıyor değilsin.
sonucta senin duyguların. yorumlar anlamsız sert.
eşin nasıl biri.
çözülemeyecek sorunlar varsa boşan
ama çözülecek gibiyse evlilik için terapist öneririm.
ve lütfen hamile kalma artık...

senin mesajın hariç, konuna dair hiçbir mesajı okumadım
çok sevdiğim bir arkadaşım, senin yaşadığının aynı durumla ağlayarak yanıma gelmişti birgün
ne yapacağım demişti
kendimden iğreniyorum demişti
sonra, önce bir evlilik terapistiyle konuşmaya karar verdi çünkü ayrılmalı mıyım diye soruyordu kendine (ama onun çocuğu yoktu)
evlilik terapisti ona şöyle birşey denemesini söyledi:
3. kişiyi ne zaman aramak istersen eşini ara
3. kişiye ne zaman ne yazmak istersen eşine yaz
3. kişiyle hayalinde nasıl nerede buluşmak istersen eşinle o şekilde bir buluşma ayarla
vs vs vs
yani kısaca 3. kişi ile ilgili düşündüğün herşeyi eşine yansıt
ilk başlarda zorlanabilirsin, ama pes etme inatla uygula, 2 ay sonra görüşelim
arkadaşım bunu uyguladı
şanslıydı ki eşi de aynen cevap verdi ona karşılıksız bırakmadı
sormuş nereden çıktı bu ilgi diye
arkadaşım da demiş ki son zamanlarda sana çok ilgisiz davrandığımı farkettim, değişmek istiyorum, aile terapistine gittim, bana bunları önerdi
eşi çok şaşırmış ama sevinmiş de
sonra eşine karşı gittiğini zannettiği duyguları geri geldi
o yaşadığı olay için de Allah'ın sevgili kuluymuşum ki birşey yaşamamışım, ne salakmışım, ne aptalmışım der durur hala
belki sizde de işe yarayabilir...2 çocuğunuz varken denemeye değer bence

Adam sanki size evlenme teklifi etmiste "onunla evlenmem, evlenemem" diye triplere girmissiniz. Cok hossunuz wallahi :))

Duygulara gem vurmak zordur. En başında hata yapmışsınız. Bu aşık olma ihtimali her zaman vardır, en başından bu tür ilişkilerden uzak durmak gerekir.

Bence kendine terapi yapmalısın. Eşini de çok severek evlendiysen ilk zamanlarki ona olan sevgini, aşkını ve şimdiki geldiğin durumu düşün. Farzet ki bu adamla birlikte oldun, belki de nefret edeceksin, pişman olacaksın. Evliyken eşinden soğuduğun gibi ondan da soğuyacaksın, yine birinden hoşlanacaksın. Nereye kadar?
Yuvanı yıkman -ki anladığım kadarıyla eşin iyi biri- hususunda şeytanı sevindirirsin ancak.
Duygular gelip geçicidir.
Dediğim gibi düşün. Adamı sıçarken hayal et: ) Basit bak. Umarım işe yarar.

X