• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyim ama hala bakireyim.

birtuhafben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
1
1
1
28
Merhabalar. Evleneli 1 buçuk sene oldu ama hala kocamla cinsel ilişkiye giremiyorum. Bununla ilgili kadın doğum uzmanıyla görüştüm hala bakire olduğumu söyledi kas gecivşetici ve uyuşturucu krem verdi ama bunları zaten denemiştim. Giriş esnasında canım yanıyor ve devam edemiyorum. Bunu yaşayan ve aşan varsa lütfen yardım etsin. Çok zor durumdayım kendimi eksik hissediyorum..

Merhabalar. Evleneli 1 buçuk sene oldu ama hala kocamla cinsel ilişkiye giremiyorum. Bununla ilgili kadın doğum uzmanıyla görüştüm hala bakire olduğumu söyledi kas gecivşetici ve uyuşturucu krem verdi ama bunları zaten denemiştim. Giriş esnasında canım yanıyor ve devam edemiyorum. Bunu yaşayan ve aşan varsa lütfen yardım etsin. Çok zor durumdayım kendimi eksik hissediyorum..
Canım eksik hissetme kendini bunu tek başına değil eşinle yenebilirsin profosyonel destek alarak Doktordan

Vajinusmus olarak mı değerlendirdi doktor canım bacaklarını kapatma o an panikleme korkma yaşıyor musun peki

Vajinismus konularına bakabilirsiniz kendi başına yenen de çok insan var

Başka bir doktora gidip doğru düzgün muayene olun lütfen. Vajinismus olabileceği gibi vulvar vestibülit sendromu ya da Lichen sclerosus benzeri rahatsızlıklar da olabilir.

Back