Evlilikten soğudum

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.808
1.742
39
Nerden evlendım bu adamla eskı konularımı bılen bılır cımrı vıjdansız vs.. Size bırsey soracağım bugün tamamen tesadüf faceden arama motorunda baktım hem açık sacık kadınları aratıp bakmıs daha öncede yakalamıstım. Bırseye sasırdım bugün resmın bırını tıkladım bana yaşı küçük gıbı geldı kızın. Yabancı bır kız buda dıgerlerı olgun bayanlardı. Bu kızın yaşı küçük değilmi esım resimlerini begenmıs bayada acık sacık bı Facebook'ta .. Ayrıca ben bunu sürekli bayanlara bakarken yakaladım face'te kaç kere yemın ettı bakmayacagına gercı soğudum da. Yabancı bu ısmını versem baksanız sorun olurmu sızce. . Yaşi küçük dıye kafama takıldı kızın. Dıger türlü zaten tabı hoş değil ustelık begenı bırakmıs esım

Son düzenleme:
Bu kız reşit mi bilmiyorum ama bana da yaşı küçük geldi. Reşit olmayan biriyle bu kadar yakından ilgiliyse bu çok mide bulandırıcı🤢 Soğuma konusunda yerden göğe kadar haklısınız

Soğumanız doğal evli bi erkeğin internette başka kadınları araması beğenmesi mide bulandırıcı.

Nerden evlendım bu adamla eskı konularımı bılen bılır cımrı vıjdansız vs.. Size bırsey soracağım bugün tamamen tesadüf faceden arama motorunda baktım hem açık sacık kadınları aratıp bakmıs daha öncede yakalamıstım. Bırseye sasırdım bugün resmın bırını tıkladım bana yaşı küçük gıbı geldı kızın. Yabancı bır kız buda dıgerlerı olgun bayanlardı. Bu kızın yaşı küçük değilmi esım resimlerini begenmıs bayada acık sacık bı Facebook'ta .. Ayrıca ben bunu sürekli bayanlara bakarken yakaladım face'te kaç kere yemın ettı bakmayacagına gercı soğudum da. Yabancı bu ısmını versem baksanız sorun olurmu sızce

E ne yapmayı düşünüyorsun?
Boşanacakmısın?

Nerden evlendım bu adamla eskı konularımı bılen bılır cımrı vıjdansız vs.. Size bırsey soracağım bugün tamamen tesadüf faceden arama motorunda baktım hem açık sacık kadınları aratıp bakmıs daha öncede yakalamıstım. Bırseye sasırdım bugün resmın bırını tıkladım bana yaşı küçük gıbı geldı kızın. Yabancı bır kız buda dıgerlerı olgun bayanlardı. Bu kızın yaşı küçük değilmi esım resimlerini begenmıs bayada acık sacık bı Facebook'ta .. Ayrıca ben bunu sürekli bayanlara bakarken yakaladım face'te kaç kere yemın ettı bakmayacagına gercı soğudum da. Yabancı bu ısmını versem baksanız sorun olurmu sızce. . Yaşi küçük dıye kafama takıldı kızın. Dıger türlü zaten tabı hoş değil ustelık begenı bırakmıs esım
Boş yeminler etmeye devam edicek.

İsmini versem sorun olurmu
Bu kız reşit mi bilmiyorum ama bana da yaşı küçük geldi. Reşit olmayan biriyle bu kadar yakından ilgiliyse bu çok mide bulandırıcı🤢 Soğuma konusunda yerden göğe kadar haklısınız
Yazdım yukarda bakıvercen mı

Regalame un me gusta Cloe yazınca çıkıyor dövmeli bır küçük kız .. Yaşı kaç sızce bakarmısınız... Sürekli bayan bakıyor bu adam evlendıgımızden berı kaç kere yakaladım ama bu yaşi kucuk bunun
Başkasının fotoğrafını ve ismini böyle herkese açık bir yerde paylaşmanız hiç hoş değil.

Kız 15 yaşında olsa ne olacak, 25 yaşında olsa ne olacak? Asıl sorun bu mu?

Adam sizi besbelli aldatıyor. Buna odaklanın.

Yaşı küçük olmayınca ne değişecek?
Eşinle ilgili yeterince sorunun varken ve bunlarin da bir çözümü yokken arama motorundan neye baktığını araştırmak manasız ayrica.
Kendine yeni dert bulmuş oldun sadece.

Başkasının fotoğrafını ve ismini böyle herkese açık bir yerde paylaşmanız hiç hoş değil.

Kız 15 yaşında olsa ne olacak, 25 yaşında olsa ne olacak? Asıl sorun bu mu?

Adam sizi besbelli aldatıyor. Buna odaklanın.
Rıca etsem düzenle butonun varsa alıntıyı silermısın sıldım çünkü ısmı vs

Eski konularınızın bir kısmına baktım. Çocuklarınız var. Sanırım boşanmayı da istiyorsunuz. Size naçizane tavsiyem, şimdilik part time bile olsa iş bulun ve para biriktirin. Bu arada bu adamı silin kafanızdan. Sadece çocuklar azıcık daha büyüsün ve bu arada gizli saklı para biriktirin. Küçüğünüz 3,5 yaşındaymış. 2,5 yıl sonra okula başlayacak. O zamana kadar -eğer fiziksel şiddet yoksa evliliğinizde- dayanın. O zaman da tam zamanlı bir iş bulun. Orada biraz çalışıp garantiledikten sonra bu süreçte topladığınız tüm delillerle birlikte boşanma davası açın. Başka yolunuz yok gibi görünüyor. Bu arada iyi korunun ki bir daha hamile kalmayasınız.

Kız çocuğu olan evli barklı yaşlı başlı bir adam neden ergen yaşta kızlara bakar? Mideniz bulanmıyor mu? Pedofili resmen bu 👎🏻

Bosan..

X