- 8 Temmuz 2015
- 111
- 49
amiiin Rabbim hekese en hayırlısını versin hayırsızsa nişan söz evlilik olmadan önce benden uaklaştırsın hep ettğim dua bu. Allah sizede hayırlı ömürler versin mutluluklar :)Kötü örneklerden yola çıkarak yanlış genellemeler yapmışsın.. Öncelikle herşeyin başı kendini tanımaktan geçiyor. Bir insan kendisini tanıyıp anlaşamayacağı, karakter yapısına uygun olmayan insanlarla birliktelikler kurarsa tabiki mutsuz olur. Ama karakterine ve gönlüne yakışan adamı bulduktan sonra evlilik bir insanın başına gelebilecek en güzel şeydir. Benim 3 yıldır bir ilişkim var. Öğrenci hayatımızda 2 yıl aynı evi paylaştık. Onunla bir ömür, bir ev paylaşmak inan başıma gelen en güzel şey.. Yakında da düğünümüz var kısmetse. Sonsuza kadar onunla aynı evi, aynı ömrü paylaşıp bir ömür onun cennet kokusuyla uyumak istiyorum. O yüzden evlilik düşüncesinden önce sen emin olacağın adamı bul. Çünkü onunla geçireceğin ömürden şüphe de duymazsın.. Olumsuz örneklere kapılıp umutsuzluğa düşmektense ben bunca olumsuzluğun içerisinde iyi bir örnek olacağım de.. Rabbim doğru insanlarla karşılaştırsın. Yanlış kararlardan sakındırsın..