- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
e evetCiddimisiniz?
yanı ben dıs gorunus onemlı degıl dıyorum
ama sadece dıs gorunusle karın doymuyor fakat muhım
yanı sana gore guzel olan bana gore olmayabılır
ama bence aktıf begenıyor olmak guzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
e evetCiddimisiniz?
haha anladim zaten canimönemli değil diyemem diyecektim
bosanmaların şiddet,aldatma,cinsel anlamda farklı tercihler olması gibi durumlarını bir kenara koyarsak insanların bosanmalarında kı en buyuk etken bırbırlerıne saygılarının kalmaması, nedneı ıse evlenmeden once toz pembe hayallerınızın evlenınce sıyaha donusmesı.bir sürü şeyler okuyorum ve etrafımdaki herkes boşanmış. evliliğe artık olumlu bakamıyorum. erkek arkadaşım evlenmek istiyor ancak ben artık evliliğe ılımlı değilim. mutlu evlilikler kalmadı. evlilik gerçekten aşkı öldürüyor. siz ne düşünüyorsunuz
Ben de dahil çevremdeki bir çok ilişki böyle artık erkekler evlenmek istiyor kadınlar kaçıyor. Kadınlar gözünü açtı.ne değişikmiş roller sizde.
Normalde bizim Türk kızı ilk günden evlilik hayalleri kurar, erkek korkar.
Sizde tam tersiymiş
Bu korku tarzı kadınsal bir hastalıktan ziyade erkeksel bir hastalıktır.
Kadın mutsuz olacağını bilse dahi o beyaz gelinliği giymek ister..
Neyse bunlar başka konu da... doğru insanla evlilik çok güzel bir şey. Canını sıkacak bir şey bulamadın buna taktın gibi geldi bana.
yazdılaırnız çok ilginç,ben hiçbir zmaan gelinlik hayalı kurmadım ve bana çok anlamsız ve ıtıcı gelir,gereksız gelir,ama altını çizeyim bana göre...hatta ülkemizdkei evlilik ritüelleri bana hep itici geldi
Benim korkum saygının bitmesi zaten saygı bitince aşk çoktan bitmiş oluyor ve aşk nefrete dönüşüyor. En iyisi görücü üsulü heralde sonradan tanıyıp sevmekbosanmaların şiddet,aldatma,cinsel anlamda farklı tercihler olması gibi durumlarını bir kenara koyarsak insanların bosanmalarında kı en buyuk etken bırbırlerıne saygılarının kalmaması, nedneı ıse evlenmeden once toz pembe hayallerınızın evlenınce sıyaha donusmesı.
cunku ınsanlar bencıl, helekı erkekler bencıllık konusunda bır adım onde, unutulmamalı kı kımse bır degıl-benzerlıkler kadar farklılıklar olması da normal-aılelerle mesafeyı korursanız saygı cercevesınde-esınız olacak erkek sızınle aılesı ozellıkle annesı arasındakı dengeyı saglarsa, ıyı gunde degıl sadece kotu gundede zorluklara bırlıkte gogus gerebılıyorsanız, ev ısı ve cocuk bakımında erkek esıne az da olsa yardımcı olabılıyorsa, bız kadınlar duygusalız ozel gunlerde hatırlanıyorsak , karsılıklı ozverı ve fedakarlık varsa, kısıler bırbırlerını degsıtırmeye kalkmaz- bırbırlerının yasam alanlarına-ozel zevklerıne hobılerıne gıyım ve yasam tarzlarına saygılı olursa evlılık yurur....
o yuzden sevıyorsanız, saygınız varsa bırbırınıze karsı, fazla beklentılerınız yoksa korkmanıza gerek yok..!!!
saygı bıtınce sevgı yada ask bıtmıyor saslında; sadece mantık on plana cıkıyor ve bırbırınızın kısılık haklarına mudahale etmeye baslarsanız bu sızı bırbırınızden uzaklastırıyor...Benim korkum saygının bitmesi zaten saygı bitince aşk çoktan bitmiş oluyor ve aşk nefrete dönüşüyor. En iyisi görücü üsulü heralde sonradan tanıyıp sevmek
Zaten öyle burdan okuduklarım dahada korkuttu beni. Aile benim için sorun değil bem kayınvalide gözüyle değilde anne gözüyle bakıyorum . Anne sonuçta. Sadece haksız yere üzerime gelinirse arama sınır çizgisi koyarım . Görümcemde yok Allahtan 22 yaşındayımAh evet bunlar gerçekten çok tatlı. Ben bayılıyorum eşimle evimiz için alışveriş yapmaya. Ama bazı dış faktörler var kaynana falan bizde o sorun yok ama takıl bdv ye neler var. Bunları gözlemle ailede önemli. Bu toz pembe hayatın yanında bi yerde aileyle de evleniyosun.. Kaç yaşındasın?
karşındakine güveniyorsan sorun yokbir sürü şeyler okuyorum ve etrafımdaki herkes boşanmış. evliliğe artık olumlu bakamıyorum. erkek arkadaşım evlenmek istiyor ancak ben artık evliliğe ılımlı değilim. mutlu evlilikler kalmadı. evlilik gerçekten aşkı öldürüyor. siz ne düşünüyorsunuz
Ancak bu kadar güzel açıklanabilirdi . Bizim sülalede boşanmayan tek bi kişi bile yok herkes kavgalı gürütülü boşandı zaten evlendkleri adamlar hep çok iğrenç insanlar çıktılar. Ama haklısınız bu korku yüüznden belkide çok mutlu olcağım anları kaçıracağımErken yasta annem hamile kaldigi icin annemle babam evlenmisler. Tabi kacinilmaz son. Bosanma. Ikisi de cok mutsuz oldu. Ki ben anneme yakin oldukca babama, babama yakin oldukca anneme uzak kalmak zorunda kaldim. Ya ikisi de ilgilendi ya ikisi de bosverdi. Dugunumde annem, nisanimda babam yoktu. O ani bile paylasamadilar.
Dayim karisini kizi yasindaki biri ile aldatti. Gayrimesru cocugu oldu. Bosanmadilar.
Halalarim hic evlenmedi. Istediler, olmadi.
Yani bir sulale ne kadar parcalanabilirse o kadar parcalandik.
Yine de evlendim. Tabi ki zamanin ne getirecegi belli olmaz. Yukaridakilerden kat be kat kotulerini de yasayabilirim. Ama yarin mutsuz olurum korkusu ile bugunku mutlulugumu cope atamam.
Iyi ki evlenmisim.
Ama evlenirken bunlari dusunmedim hic. Senin icine sinmeyen bir seyler varsa, evlenme.
umarım karşındaki anlayacak insandır :)Zaten öyle burdan okuduklarım dahada korkuttu beni. Aile benim için sorun değil bem kayınvalide gözüyle değilde anne gözüyle bakıyorum . Anne sonuçta. Sadece haksız yere üzerime gelinirse arama sınır çizgisi koyarım . Görümcemde yok Allahtan 22 yaşındayım
inşallah evlendikten sonra sevdiğim adamın annesi hala beni çok severde bi değişme olmazumarım karşındaki anlayacak insandır :)
bende kayınvalide gözüyle değil de sevdiğim insanın annesi gözüyle baktım.. her zaman sevdiğin adamı doğurdu o boşver yaşlı kadın dedim ama bazılar anlamıyor arkadaş :)