evlilikten korkuyorum

Aşkı öldüren evlilik değil insanlar bence. Kadın erkek ya da aileler. Umarım fikrini değiştirecek doğru kişiyi bulursun. Çünkü eğer doğru insanı bulursan evlilik çok güzel bir sey

güldüm yaa, bakalım kısmet, belki zamanla fikir değiştiririm. sen de evlen buraya yaz da bana da umut ver evlilik konusunda, o kadar ka korkunç değilmiş de inşallah:)
Ben evlenene kadar KK kalmayı bırak uzay çağına bile geçerşz emin ol:) sen evlen sen bana umut ol düğünenede çağırda göbek atmaya bahanemiz olsun

O konudan benim erkek arkadaşımda muzdarip hayatında böyle cadı kız görmemiştir heralde. Bide bilirsiniz akrep burçları zor kadındır ve çok aşırı kıskançlardır . Neler ediyorum benimkine ühüüüü ama inşallah sizin kadar bizde mutlu oluruz

1 sene kabus gibiydi, yaklaşık 1 sene sonra mucizevi bir şekilde at koşturmaya başladım. 3 ay önce evlilik rezalet derken şimdi aslında iyiymiş diyorum 5 ay sonra ne düşünürüm Allah bilir...

En dogrusunu yapmissin flortte herkes birbirine daha musammali veya farkli yaklasiyor sonra saniliyor ki evlenince degisti buyu bozuldu filan oyle bisey yok :)) sadece ayni evde surekli kendini gizleyemez insan umarim oda sana senin olduğun kadar acıktır

1 sene kabus gibiydi, yaklaşık 1 sene sonra mucizevi bir şekilde at koşturmaya başladım. 3 ay önce evlilik rezalet derken şimdi aslında iyiymiş diyorum 5 ay sonra ne düşünürüm Allah bilir...
E 5 ay sonrada bi çocuk dğşünün bence oyyy evlilik yapılcaksa çock için yapılmalı

E 5 ay sonrada bi çocuk dğşünün bence oyyy evlilik yapılcaksa çock için yapılmalı
Asla Çocuk mocuk geleceğimizde yok.
İnsan zaten çocuk için herhangi biriyle nasıl evlenir ki, daha bir riskli bir şey sanki. Sonuçta o adamın iyi bir baba olması gerekli ki kriterler artıyor:)

Ben tüm kartlarımı açık oynarım genelde. Olduğym gibi hatta hayatıma girmeden önce uyardım dedim bana katlanılması zor herkes çekemez dedim sonra topuklayarak kaçarsn bak deidm ama dinlemedi bile bile teslim oldu ee napim ben aşkımı tutkulu yaşayan biriym benimse yerini bilecek değilmi eli başı ayrı oynamcak oda öyle çok kötü huylarıda vardır hee inatlaşan ve zorlayan insanlara uyuz ulurum ama bunu seviyorm işte deli ya

Asla Çocuk mocuk geleceğimizde yok.
İnsan zaten çocuk için herhangi biriyle nasıl evlenir ki, daha bir riskli bir şey sanki. Sonuçta o adamın iyi bir baba olması gerekli ki kriterler artıyor:)
Düşününce orda haklısınız ama ne bileyim bi kızım olsa hayatta asla yalnız kalmayacakmışım ve bana iyi bi arkadaş olacakmş gibi dülünüyorm kızım olsn daha ne isterm

Düşününce orda haklısınız ama ne bileyim bi kızım olsa hayatta asla yalnız kalmayacakmışım ve bana iyi bi arkadaş olacakmş gibi dülünüyorm kızım olsn daha ne isterm
Yalnız kalsam da dert etmem herhalde hiç içimde öyle arkadaş olsun, yalnız kalmayayım, yaşlanınca bana baksın gibi düşünceler yok.

Yalnız kalsam da dert etmem herhalde hiç içimde öyle arkadaş olsun, yalnız kalmayayım, yaşlanınca bana baksın gibi düşünceler yok.
Bana baksın gibi düşünmedim zaten evlat kadar güzek hiç birley yok şu dğnyada emin olabilirsiniz

Biz çok aşığız ama kavga ettik mi de çok pis kavga ediyoruz. Aşk ve savaş gibi
Evlilik aşkı öldürmedi ama aynı evin içinde yaşamak iki farklı karakteri zorladı baya. 3,5 sene oldu durulduk artık alıştık evliliğe. Aşkta da sorun yok. İlk yıllar korkutucu bence..

Bamada ilk yıllar iyi tatlı gelirde sonraki yıllar korkutucu gibi geliyor git gide eskiyecekmişiz gibi beni ilerde başka genç kızlarla aldatıtmşta beni bırakıp gidermiş gibi:)

Bamada ilk yıllar iyi tatlı gelirde sonraki yıllar korkutucu gibi geliyor git gide eskiyecekmişiz gibi beni ilerde başka genç kızlarla aldatıtmşta beni bırakıp gidermiş gibi:)

Yok gözlemlediğim kadarıyla cicim ayı diye bişiy yok İlk yıl çok zorluyor. Ama yıllar geçtikçe daha bi alışıyosun sevdiğine huyunu suyunu biliyosun falan daha iyi oluyor :)

Yok gözlemlediğim kadarıyla cicim ayı diye bişiy yok İlk yıl çok zorluyor. Ama yıllar geçtikçe daha bi alışıyosun sevdiğine huyunu suyunu biliyosun falan daha iyi oluyor :)
İyi şeyler duyunca canım çekmiyor değil. Aynı yatakta uyumak uyanmak beraber yemek yemek film izlemek alışveriş etmek tartştıktan sonra aynı yatağa girip asla küs uyuyamamak

İyi şeyler duyunca canım çekmiyor değil. Aynı yatakta uyumak uyanmak beraber yemek yemek film izlemek alışveriş etmek tartştıktan sonra aynı yatağa girip asla küs uyuyamamak

Ah evet bunlar gerçekten çok tatlı. Ben bayılıyorum eşimle evimiz için alışveriş yapmaya. Ama bazı dış faktörler var kaynana falan bizde o sorun yok ama takıl bdv ye neler var. Bunları gözlemle ailede önemli. Bu toz pembe hayatın yanında bi yerde aileyle de evleniyosun.. Kaç yaşındasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…