evlilikten korkuyorum

bir sürü şeyler okuyorum ve etrafımdaki herkes boşanmış. evliliğe artık olumlu bakamıyorum. erkek arkadaşım evlenmek istiyor ancak ben artık evliliğe ılımlı değilim. mutlu evlilikler kalmadı. evlilik gerçekten aşkı öldürüyor. siz ne düşünüyorsunuz
aynen ben de çevremdekiler yüzünden iyice soğudum evlilik fikrinden, zaten hiç niyetim yoktu ya neyse:) bir tane bile hala aşık evli çift göremiyorum, bir süre sonra"yemekte ne var, hadi tv izleyelim"e dönüyor. korkuyorumm:KK43:

aynen ben de çevremdekiler yüzünden iyice soğudum evlilik fikrinden, zaten hiç niyetim yoktu ya neyse:) bir tane bile hala aşık evli çift göremiyorum, bir süre sonra"yemekte ne var, hadi tv izleyelim"e dönüyor. korkuyorumm:KK43:
Bak mesela az önce boşanma davası olan kuzenim geldi yine bir sürü şeyler söyledi sakın evlenmeyin siz siz okun o hataya düşmeyin diye:KK43:

Bak mesela az önce boşanma davası olan kuzenim geldi yine bir sürü şeyler söyledi sakın evlenmeyin siz siz okun o hataya düşmeyin diye:KK43:
:KK43: bence evlenemeden burayı okumamız kötü oldu. yok kaynanam rahat bırakmadı, yok düğünüm şöyle kötü oldu, yok eltim, yok kocam aldatıyor mu.... sorunlar hiç bitmiyor. valla zaten sevmem düğündü, gereksiz akraba samimiyetiydi filan. bilmiyorum ya evlenmemek de kötü galiba. bir yaştan sonra yalnızlık zor. bilemedim:KK43:

:KK43: bence evlenemeden burayı okumamız kötü oldu. yok kaynanam rahat bırakmadı, yok düğünüm şöyle kötü oldu, yok eltim, yok kocam aldatıyor mu.... sorunlar hiç bitmiyor. valla zaten sevmem düğündü, gereksiz akraba samimiyetiydi filan. bilmiyorum ya evlenmemek de kötü galiba. bir yaştan sonra yalnızlık zor. bilemedim:KK43:
Tek korktuğum yalnızlık yanii bi çocuğum olsun çok isterim tam bi çocuk delisiyim. Bilmiyorum aldatma olaylarınıda geçtim hergün kadın cinayeti ve şiddet

14 yillik birliktelik, 10 yillik evlilik, 2 hafta once yazliga geldim, haftaya gelecek o da. Nasil ozledim şu 2 haftada anlatamam, aşk bitermis falan fasa fiso, kalbim carpiyor aksama dogru, isten donse de goruntulu konussak diye :cool:
ama kardesim evlenecek seneye, ona kafayi mi yedin demekten geri kalmiyorum :KK70:

Hiç öyle düşünme.
Emin ol mutlu evlilikler de çok.
3 yılı geçti eğlenceli.
8 yıldır beraberiz.
Hala gece uyanıp sevdiğimizi söyleriz.
1 gün ayrı kalsak özlem tavan yapar. Her sabah kendimi şanslı hissederim sevdiğim adamla uyandığım için.
Siz izin vermedikce aşk bitmez.

14 yillik birliktelik, 10 yillik evlilik, 2 hafta once yazliga geldim, haftaya gelecek o da. Nasil ozledim şu 2 haftada anlatamam, aşk bitermis falan fasa fiso, kalbim carpiyor aksama dogru, isten donse de goruntulu konussak diye :cool:
ama kardesim evlenecek seneye, ona kafayi mi yedin demekten geri kalmiyorum :KK70:
Böyle güzel şeyler oluncada insan istiyor valla

bana hep olumsuzlar denk geldi sanırım, belki bu riske girmek gerekiyordur. bilmiyorum ya evlenmek çok büyük cesaret gibi geliyor ban ,hele çocuk:KK35:yaşımda 24 yani, ne zaman hazır olacaksam:)

Hiç öyle düşünme.
Emin ol mutlu evlilikler de çok.
3 yılı geçti eğlenceli.
8 yıldır beraberiz.
Hala gece uyanıp sevdiğimizi söyleriz.
1 gün ayrı kalsak özlem tavan yapar. Her sabah kendimi şanslı hissederim sevdiğim adamla uyandığım için.
Siz izin vermedikce aşk bitmez.
Böyle şeyleri duyuncada çok mutlu oluyorum ne güzel Allah herkese nasip etsin

bir sürü şeyler okuyorum ve etrafımdaki herkes boşanmış. evliliğe artık olumlu bakamıyorum. erkek arkadaşım evlenmek istiyor ancak ben artık evliliğe ılımlı değilim. mutlu evlilikler kalmadı. evlilik gerçekten aşkı öldürüyor. siz ne düşünüyorsunuz
Evlilik aski öldurmez bence. O aşk ölcektir evlilik bahane olur Önemli olan sevginin bitmemesidir bence. Ben akıl veriyorum ama, şu sıralar bende korkuyorum evlilikten. Çevremdeki olumsuz evliliklerden çiftlerin birbirine karşı saygisizca davranmalarindan. Ama sonra diyorum sevdicegim boyle olmaz. Sen eger erkek arkadasina her yonden guveniyorsan, sevgisinden eminsen hic korkma bence

Herne yaparsan yap karsindakinden en kotu ozelliklerini bile gizleme aman ne dusunur aman aramiz bozulmasin ayrilmayalim diye sal gitsin .. cunku ayni evin icinde onlar ortaya cikcak yada patlayacak sonrada yok sen degistin yok ben degistim olay burda patliyor oyuzden gorsun oda kabul ediyorsa eder seni boyle

Ve kendi kafandada belli bir cizgin olsun aradigin neyse onlar belli olsun net

Biz bazen sıkı kavga ederiz ona ragmen bazi evliliklerdeki gibi 10 gun, 1 hafta, 3 gun filan kus kalmak konusmamak diye bisey yok ayni gun icinde geçer gider
Yatak asla ayrılmaz
Iyi olanlari burda fazla anlatmayim bdv ye yazinca nispet,ovungeclik sayiliyor :KK70:

Herne kadar bazen gıcıkta olsam hatta bazilari eşime acısa bile :KK70: zaten karakterimi flort doneminde acik acik gordu ve evlenmeden once "benim sevgim bize yeter sen bisey yapmasanda olur " :KK70: deyip altına imzasini atti :KK70:
Ama kriz ani olmaya bir evlilik yoktur onemli olan yipranarak mi asiliyor yoksa hic mi asilmiyor ..

QUOTE]

Evlilik korkutsun zaten oyle flort gibi falan hiccccc degil ...

Bak sarkisi bile var "Evlilik aski olduruyor bekar gezen hep guluyorrr":KK53:

Evlilige hazir olmadan evlenirsen pisman olursun. Zaten kotu evlilikler de taraflardan biri evlilik sorumlulugunu kaldiramadigi icin oluyo. Ay benim askim bitti askimm evlilik öldürdü askimi bosuyom kocayii diyen yoktur yani

Evlilik aski öldurmez bence. O aşk ölcektir evlilik bahane olur Önemli olan sevginin bitmemesidir bence. Ben akıl veriyorum ama, şu sıralar bende korkuyorum evlilikten. Çevremdeki olumsuz evliliklerden çiftlerin birbirine karşı saygisizca davranmalarindan. Ama sonra diyorum sevdicegim boyle olmaz. Sen eger erkek arkadasina her yonden guveniyorsan, sevgisinden eminsen hic korkma bence
Hiç böyle sevilmedim diyebilirim size

X