aşk bana göre cinsel cekimaşk evlenmeden de biter güzel kardeşim. hangi aşk sonsuza kadar sürmüş ki
ne değişikmiş roller sizde.bir sürü şeyler okuyorum ve etrafımdaki herkes boşanmış. evliliğe artık olumlu bakamıyorum. erkek arkadaşım evlenmek istiyor ancak ben artık evliliğe ılımlı değilim. mutlu evlilikler kalmadı. evlilik gerçekten aşkı öldürüyor. siz ne düşünüyorsunuz
Evlilik bilmem de nişanlılık aşkı öldürüyor.. beni bunalıma soktu.
Sana tavsiyem evleneceksen direk mevzuya gir.. kıy nikahı.
bir sürü şeyler okuyorum ve etrafımdaki herkes boşanmış. evliliğe artık olumlu bakamıyorum. erkek arkadaşım evlenmek istiyor ancak ben artık evliliğe ılımlı değilim. mutlu evlilikler kalmadı. evlilik gerçekten aşkı öldürüyor. siz ne düşünüyorsunuz
yapılan bilinçaltı oyunları sayesinde evliliğin içini boşalttılar. insanların saygıları, tahammülleri, bağlılıkları ve sadakatlerini yani insani özelliklerini değiştirdiler. haliyle bu evliliğe darbe vurdu. birinci derece akrabalarınızla anne, baba, kardeşlerle ne kadar iyi anlaşıyorsunuz ona bakın. nasıl ki annenizden babanızdan ve kardeşlerinizden hemen vaz geçemiyorsanız evlendiğiniz kişiyi de hemen bir çırpıda silmemeniz gerekir. ağır tramva yaşayan evlilikler var. onları dışında tutuyorum ama boşanmaların geneli basit bir iki sorun ile başlayıp çözülemeyecek bir hale gelene kadar zorlamaları. en başta gerçekçi olmak lazım. evlenince herşey masallardaki gibi olmadığını, kocanın sana prensesler gibi davranmayacağını bilmek lazım. sen nasıl ki bir insansan karşıda ki bir insan. yani her insanın hataları, kusurları, yanlışları ve eksiklikleri olabilir. karşıdaki insanı iyi tanımak lazım. evlenirken de iyi ve kötü yönlerini bilerek bu yola girmen gerekir. sevgili iken şiddet gösteren veya aldatan adamı evlenince değişir diyerek evlenirsen bu hataları sonrada yapabileceğini bilmen gerekir. insanız tabiki salt erkekler hata yapabilir diye bir kural yok. kadınlar da aldatabiliyor. bu sebepleri iyi düşünmek lazım.bir sürü şeyler okuyorum ve etrafımdaki herkes boşanmış. evliliğe artık olumlu bakamıyorum. erkek arkadaşım evlenmek istiyor ancak ben artık evliliğe ılımlı değilim. mutlu evlilikler kalmadı. evlilik gerçekten aşkı öldürüyor. siz ne düşünüyorsunuz
benimde 8 yıl oldu gitgide artan bir sevgi var. adamı görünce üstüne atlayasım geliyorBiz eşimle hala lise çağların da kaldık,hala da aşığımO kadar korkma Karamm12 evlilik korkulacak bir şey değil.
Bir 13 sene de bendenbenimde 8 yıl oldu gitgide artan bir sevgi var. adamı görünce üstüne atlayasım geliyor
yazdılaırnız çok ilginç,ben hiçbir zmaan gelinlik hayalı kurmadım ve bana çok anlamsız ve ıtıcı gelir,gereksız gelir,ama altını çizeyim bana göre...hatta ülkemizdkei evlilik ritüelleri bana hep itici geldine değişikmiş roller sizde.
Normalde bizim Türk kızı ilk günden evlilik hayalleri kurar, erkek korkar.
Sizde tam tersiymiş
Bu korku tarzı kadınsal bir hastalıktan ziyade erkeksel bir hastalıktır.
Kadın mutsuz olacağını bilse dahi o beyaz gelinliği giymek ister..
Neyse bunlar başka konu da... doğru insanla evlilik çok güzel bir şey. Canını sıkacak bir şey bulamadın buna taktın gibi geldi bana.
anlayış çok önemli canım. eşim çok kavgacıydı şimdi benden kuzu. beni sen törpiledin diyor. bazen yatakta gülme krizleri geçiriyoruz komşular gecenin bi saatinde neye gülüyorlar diye merak edip kapıya dayanacaklar diye korkuyorum :)Bir 13 sene de benden21 Temmuzda dolu dolu 13.senemiz oluyor ki 27 yaşındayım Allah bozmasın kimsenin mutluluğunu inş.
Bir 13 sene de benden21 Temmuzda dolu dolu 13.senemiz oluyor ki 27 yaşındayım Allah bozmasın kimsenin mutluluğunu inş.