- Konu Sahibi Ezberbozan
-
evlenmeyı düşünmuyor canım acı ama öyle ben evlendım bak 9 aydır evlıyız eşim şimdi gidecek askere
askerlık bahane bence
Evlenmeyi istediğini biliyorum ama o bunu şimdi istemiyor. Ama benim de artık bekleyecek zamanım kalmadıÖyle bunaldım ki bu konudan Ne yapacağım peki şimdi ?
Evlenmeyi istediğini biliyorum ama o bunu şimdi istemiyor. Ama benim de artık bekleyecek zamanım kalmadıÖyle bunaldım ki bu konudan Ne yapacağım peki şimdi ?
Ben de artık öyle yapıcam. Aramasını bekleyeceğim ...zorlama bırak senın ona muhtac oldugunu zanneder bu konuda senınde bır gururun var hıç yuz verme takma kafana ilğilenmiyormuş gıbı davran
Karsina alip acik acik konusacaksiniz. Aklindan gecen herseyi soyle ona. Ondanda aklindan gecen istememesinin nedenlerini soracaksin. Konusmaktan baska bi care yok bence.
Askerlik banada bahane gibi geldi cunku. Asil nedenini ogrenip ona gore bi caresine bakmalisin bence. Su an yapabilecegin fazla birsey yok gibi geliyor bana.
Evlenmezsen ayrilirim senden diye tehdit etmekte olmaz yanii..
Erkeklerin bazıları , ewliliğin getirdiği sorumluluktan çekiniyor bu doğru ; ancak , bence sizin ilişkinizde farklı bir durum war gibi geldi .
Yoksa , neden sizin ' Bir süre ayrı kalalım ' isteğinize onay wersin ki :44:
Evet zaten bunca yılın ardından ayrılık çok zor artık. Ama bu ara süre zarfı içerisinde düşüneceğim. Beni aramasını bekleyeceğim ve herşeyi net bir dille ifade edeceğim. Umarım anlar ve ana muhalefet partisi gibi yine yine cevaplarıma muhalefet etmez ve anlamaya çalışır
beni en çok üzen durumlarından birisi de ayrı kalalım dememi kabul etmesi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?