- Konu Sahibi Ezberbozan
Merhaba kızlar. Aslında ne diyeceğimi pek bilemiyorum. Öyle kırgınım ki. . . 6 senden beri süre gelen bir ilişkimiz var. Ve artık ailelerimiz de tanıştı. Bu yaz için birşeyler yapmayı planlıyorduk nişan gibi. Ancak bunu sadece benim çok büyük bir istekle istediğimin farkına vardım. Sevgilime evlilikten ne zamn bahsetsem askerliği bahane ediyor, gitmekten korkyorum, hemen gitmek istemiyorum daha üniversiteden yeni mezun olucam gider gitmez askerlik canımı sıkıyor diye sözler sarfetmeye başladı. Bana sürekli evlilikten bahsettiğimi artık bu olaydan çok sıkıldığını söyledi. Öyle kırıldım ki. Oturdum ağladım yıllarıma. Birde evlilik teklifi etti Ben de çok yıprndığımızı biraz ara vermenin ikimiz için de çok iyi olacağını söyledim.Biraz mırın kırın etti ama sonunda o da kabul etti 3 gündür ne o aradı ne de ben.Üstelik şuan final sınavlarım var onunda var. Moral olarak çöktüm. İlk defa ama ilk defa bu kadar ayrı kaldık. 6 senden sonra Siz ce ne yapmalıyım, ne demeliyim de beni çok kırdığının, onurumu zedelediğinin farkına varsın ? Ne yapmam lazım bu süreç içerisinde ? İnanın kafam çok karışık Sürekli düşünüyorum Neden bu kadar isteksiz ? Yoksa erkeklerin geneli mi böyle korkar askerden. Yoksa bu bir bahane mi ? Bir de mezun oluyoruz 10 gün sonra. Düğün masrafıdır nişan masrafıdır babasına yük olmak istemiyormuş ki babasının durumu da gayet iyi seviyede maşaallah. Onlar da beni çok seviyrlar üstelik . Şimdi işin içine aileler de girdi. Tamam anlıyorum onu herkes kendş parasıyla evlenmek ister sonuçta ben de babama masraf yaptıracağım. Ben de üzülüyorum ama elden ne gelir. Biz 1 2 senelik sevgili değiliz ki Artık ne kadar daha bekleyebilirim ? Ne derim anne ve babama ? Dmezler mi bizi niye erkenden ayaklandırdınız diye ? Afff Yarabbim afff... Ne yapacağım akıl verin ne olur