evlilikte yine yeniden heyecan olsun diyenler:)

minnie

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
9.456
9.737
kızlar ben iki yıllık evliyim daha yeni sayılırız ama gitgide rutine girdik gibi (her konuda):)eşim tv ben bilgisayar başında eskisi gibi değiliz sanki tecrübeli,tecrübesiz,evli,bekar herkes önerileri paylaşsın şu erkekleri biraz yola getirelim yeniden cicim günleri olsun:KK66:hadi neler yapıosunuz yada yapalım burda paylaşalım hemde kaynaşalım biraz....

selam öncelikle. bizde de durum sizden farklı değil. ben de 2,5 yıllık evliyim ama sanki 10 sene geçti üzerinden. :) şimdi haftanın 1-2 gecesi mutlaka film kiralayıp izliyoruz. biramızı, cipsimizi mısırımızı alıyoruz, filmimizi izliyoruz. puzzle alıyoruz, onunla uğraşıyoruz. arada tavla, satranç oynarız. ama bana da daha değişik şeyler lazım. heyecan verici. :KK37:

selam öncelikle. bizde de durum sizden farklı değil. ben de 2,5 yıllık evliyim ama sanki 10 sene geçti üzerinden. :) şimdi haftanın 1-2 gecesi mutlaka film kiralayıp izliyoruz. biramızı, cipsimizi mısırımızı alıyoruz, filmimizi izliyoruz. puzzle alıyoruz, onunla uğraşıyoruz. arada tavla, satranç oynarız. ama bana da daha değişik şeyler lazım. heyecan verici. :KK37:
film keyfini arada biz de yapıyoruz ya da birlikte bilgisayar oyunu falan oynuyoruz ama eşim futbol aşığı hafta sonları adam durmaksızın maç ve spor programı izliyor neyse diyorum keyfine baksın en azından dışarı falan çıkmıyor.bi de cinsel mevzular var:KK66:eskisi gibi değiliz sanki buradaki hatunlar da farklı fikirler vadır diye düşündüm bakalım parlak fikirler çıkacak mı?????

X