- 31 Mart 2015
- 115
- 31
- 98
- Konu Sahibi DeathlyHallows
-
Bence konu havada kalsın konuşun. Aynı fikirde olmak zorunda degilsiniz. Ayrıcı evlilik biraz alttan almakla oluyor buraz siz biraz o. Bence evlilik sevgi ve karşıdakine kıyamamaktır gidin sarilin barışın. Ya da kavgalardan sonra konuşmaya devam edin küsmeyin yani. Eskiden kuserdik şimdi anlattıgım şekilde yapiyoruz daha iyi gidiyor. Küs geçen zamana yazık cidden. Kizma nedeninizi anlatin ama küsmeyin karşıya da aynisinı beklediğinizi iletinÖncelikle günaydın , sabah sabah rüyamda görmüş gibi bir soru sormak istedim..
Sebebini de yorum olarak belirtirseniz herkes güzel düşüncelerimizden yararlanabilir.
Diyelim ki akşam eve geldiniz lüzumlu veya lüzumsuz bir konu hakkında eşinizle tartışmaya başladınız ve sonuç anlaşamamakla bitti ve konuşmuyorsunuz. Konu sizden ya da ondan çıktı farketmez sizce kim ilk adımı atıp konuşmalı ve nasıl konuşmalı
Esler birbirini rakip olarak gormemeli evlilikte. Hakliysam da haksizsam da adim atmayi denerim. Evde bir tane cocugum var. Cocugum bizim bu tartismamizi hissediyor ve ilk hafizasina boyle seyleri kaydetmesini istemiyorum. Kin tutan, asiri ofkeli, kolay kolay sucunu kabullenmeyen ve katir inatli biriydim evlenmeden once. Simdi daha anlayisli, daha iliman olmaya caba gosteriyorum. Ufak tefek tartismalarda da bazen esim once davraniyor bazen de ben. Hic hesabini tutmadim. Ki zaten ayni evin icindesin ayni yataga gireceksin bunu devam ettirerek eline sinirden baska ne geciyor diye kendimi telkin ediyorum. Cocugum oldugu icinde mumkunse zaten surtusmemeye, olursa da o anda konuyu kapatip alevlenmeden; daha sakin bir anda konuyu aciyorum/z.Öncelikle günaydın , sabah sabah rüyamda görmüş gibi bir soru sormak istedim..
Sebebini de yorum olarak belirtirseniz herkes güzel düşüncelerimizden yararlanabilir.
Diyelim ki akşam eve geldiniz lüzumlu veya lüzumsuz bir konu hakkında eşinizle tartışmaya başladınız ve sonuç anlaşamamakla bitti ve konuşmuyorsunuz. Konu sizden ya da ondan çıktı farketmez sizce kim ilk adımı atıp konuşmalı ve nasıl konuşmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?