- 11 Kasım 2022
- 28
- 40
- 8
- 28
- Konu Sahibi denizvemehtap8181
-
buradan paylaşamadım, boşanma dilekçemi mesaj olarak gönderdim sizeTeşekkür ederiz. Ben evli değilim, ama siz evlisiniz, ve izliyormadem onayınız yok, lafınızın arkasında durun ve boşanın hiç sanmıyorum ama
Ahh olur…buradan paylaşamadım, boşanma dilekçemi mesaj olarak gönderdim sizeve, ama yazdığınız zaman virgül kullanmanıza gerek yok
Öyle deme konu sahibi izlediğini söyleyince kahrolmuş perişan olmuş kocası dkdkdkdkTeşekkür ederiz. Ben evli değilim, ama siz evlisiniz, ve izliyormadem onayınız yok, lafınızın arkasında durun ve boşanın hiç sanmıyorum ama
evet, aşırı muhafazakar bir aileden geldiği için, aşırı özgüvensiz olduğu için karısını kendi yaptığı şeyi yaparken görmeye tahammülü yok. pardon amaa hiç mi bu tip erkek görmediniz etrafınızda ??Öyle deme konu sahibi izlediğini söyleyince kahrolmuş perişan olmuş kocası dkdkdkdk
Hayır aşırı özgüvensiz bir erkek görmedim valaevet, aşırı muhafazakar bir aileden geldiği için, aşırı özgüvensiz olduğu için karısını kendi yaptığı şeyi yaparken görmeye tahammülü yok. pardon amaa hiç mi bu tip erkek görmediniz etrafınızda ??
eşimle aramızda 8 yaş var ve ben fiziksel olarak ona göre biraz daha iyiyim bunu etraftan da çok söylerler zaten son zamanlarda saçları dökülmeye başladı ve çok zayıfladı bunları kafasına takıyordu ben de bu olayı öğrendikten sonra daha önce aramızda hiç konuşulmadığı halde bu konulara değindim kıyaslamaya girdim bu yüzden bozulduHayır aşırı özgüvensiz bir erkek görmedim vala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?