- 19 Ekim 2013
- 549
- 337
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar.. size bir konuda danışmak istiyorum. özellikle evli olup da karı-koca çalışan kişilere danışmak istiyorum
evlilikte kadın erkek ortak para kazandığında nasıl birikim yapılır harcamalar nasıl olur. fikirlerinize ihtiyacım var.. teşekkürler
Canim masraflari ev arkadasi gibi ortadan ikiye bolmek yanlis geliyor banamerhaba arkadaşlar.. size bir konuda danışmak istiyorum. özellikle evli olup da karı-koca çalışan kişilere danışmak istiyorum
evlilikte kadın erkek ortak para kazandığında nasıl birikim yapılır harcamalar nasıl olur. fikirlerinize ihtiyacım var.. teşekkürler
öncelikle herkesin maaş kart kendinde durdun burdan ödün verilmemeli.
biz bir araba bir de arsa aldık onların kredilerini ödüyoruz.
benim maaşımdan evin kirası, kredinin bir kısmı, mutfak masrafları, harçlığım çıkar. geri kalanını eşime atarım. o da kredileri, ev faturalarını, kredi kartını öder , harçlığını alır geriye bişey kalmaz krediyle birikim yaptığımız için.
sizde bir araba ya da ev falan işine girebilirsiniz. yoksa biraz daha rahat yaşamak adına birikim zor oluyor..
aynısı bizde yapıyoruz, ayrıca çeyrek alıp biriktiriyoruz
bizde birikim yapmaya çalışıyoruz maaslrimizdan belirli bir kısmı hesaba atiyruz ikimizdende ayni miktarda her ay ancak bu şekilde oluyormerhaba arkadaşlar.. size bir konuda danışmak istiyorum. özellikle evli olup da karı-koca çalışan kişilere danışmak istiyorum
Biz maaşlarımızı alınca harcayacağımız kadar parayı birimizin kartında bırakıyoruz kalan parayı başka bir hesapta topluyoruz. örnek 3.000 tl maaş varsa bunun 1.500 lirasını kartta bırakıyoruz diğer kalan 1.500 tl yi başka bir hesaba atıyoruz. evimiz kendimizin, bir doğalgaz elektrik cep telefonu tl yüklemeleri var okadar. bazen dışarda yemek yiyoruz ama o ayrıdığımız para bitmesine yakın kemerleri sıkıyoruzmerhaba arkadaşlar.. size bir konuda danışmak istiyorum. özellikle evli olup da karı-koca çalışan kişilere danışmak istiyorum