- 2 Nisan 2023
- 76
- 12
-
- Konu Sahibi pembeajanda
Canım benim o zaman sanada güzel dileklerde bulunup böyle bir psikolojide hadsiz insanlarla uğraşmanı dileyeyim:)Ayy tövbe estafurullah. Kalbiniz ne kadar kötü. Bu zihniyetle asla mutlu olamazsınız.
Niye beddua ettiniz siz şimdi durduk yere ? Kötü bir yorum yapmamış ki ?Düşmanıma vermesin dedim ya, inşallah beterini yaşarsınız hayal kırıklığı beklenti neymiş anlarsınız.
Üzerinizden çok kişi geçmiş belliki bu mutluluk ondan. Ehehe.sizin de evlilik hayatı yaşamıyorken evlilik ile çıkarımlar yapmak ne haddinize öyleyse. ya da beddua etmek?
burada açılan konulara teselli edici yorumlar yapma zorunluluğumuz yok. 1.5 yıldır yanaşmayan kişi erkek de olsaydı aynı şey söylenirdi.
size ses etmiyorum, sevişmeyince insan biraz böyle sinirli oluyor. sevişince geçer ehehe
4 aylık evliyim. Henüz eşimle cinsel birliktelik yasamadık. İlk başlarda ne kadar istesemde bacaklarım titriyor eşimin oraya yaklaşmasına izin bile vermiyordum istemsiz bir şekilde. Kafamda çok acı çekecegim düşüncesi vardı. (Acı eşiğim düsük malesef.)Kendi kendime vajinismus tanısı koydum. Zamanla aşabileceğimizi düsündük. Aslında kısmen öyle oldu. Sadece ucunu sokmaya başladı, girdiği anda önce kendimi çekmeye başladım, sonra çekmesemde cığlık attığım için eşim çekmeye başladı. Bacagımdaki titremeler kesildi bu arada.O hissiyattan ilk etapta hoşlanmıyorum, tuhaf hissettiriyor derken bunuda kısmen yendim. Şuan korkumu yenmiş vaziyetteyim büyük oranda.Önsevisme, ıslanma sağlandıktan sonra eşim yakınlaşıyor yine hafif girdiğinde devamı gelmiyor, çok zorlamasına izin vermiyorum tabi ama girmesi imkansızmış gibi bir duvara çarpıyormuş ve orası çok darmış gibi hissediyorum. Eşimde ben senin orayı kastığını hissediyorum diyor. Galiba istemsiz kastığım için vajina kendisini kapatıyor olabilirmi? Sonuçta esneyen bir yer. Bu hissi nasıl aşarım bilmiyorum, yol katedebildiğimiz için aşacağımıza inanmaktan başka bir şey elimden gelmiyor. Tecrübesi fikri olan varsa sevinirim.
Evliliğim neredeyse 1 sene olmak üzere.Ve biz eşimle henüz cinsel birliktelik yaşayamadık.Vajinismus olduğumu düşünüyorum, başta titreme ağlama ve itme atakları yaşarken zamanla bunları biraz törpüledim ve şuan sadece o ana geldiğinde kendimi kasıp geri çekiyorum veya eşimi itiyorum, sözün özü cinsellik yaşayamıyoruz. Kendime güvenip bu sefer başarıcam deyip yatakta geçirdiğimiz her gecenin sonunda hevesim yine kırılıyor, çok yoruldum. Eşimin önsevişmeyi bilmedigini düşünüyorum, biraz özel olacak ama öpüşüyoruz, biraz vücudumu öpüyor ardından cinsel organlarımızla sürtünme yaşıyoruz, bu aşamada bende ıslanma oluyor(zevk suyu) asla orgazm olamıyorum tabi, uyarıldığım için oluyor. Ve bundan rahatsız olduğumu kaç defa belirttim aslında, birleşme olmadan sürtünme olduğunda o bölgemde yanma oluyor diye dolayısıyla zaten tedirginim hepten tüm isteğim kaçıyor. Fizigim düzgün ama eşim artık çekicimi bulmuyor, sıkıldımı neden hep benim o korktuğum bölgeye odaklanıyor anlamıyorum erkekler hep böylemi. Sevgiliyken bile daha çok zevk alırdım daha çok arzulardım.
Bu gecelerin sonu genelde atışmayla bitiyor, yani eşim gerekenden fazla anlayışlı. Şöyleki her seferinde buna bir çözüm bulmalıyız diye konuşmaya çalışıyorum yavaş yavaş olcak zamanla olcak ilerleme katediyoruz diye beni geçiştiriyor. Sevişirken böyle böyle yapma diyorum tamam diyor yine yapıyor.(sürtünme) Doktora gidelim dedim hatta araştırdım aradım çok maliyetli 50bini buluyor buna bu bütçeyi ayıramıyor/ayırmak istemiyor.(ama kendine önümızdeki ay ıphone alacak..)
Neyse dün gece artık cinnet geçirdim diyebilirim bu savsaklayan hallerine. Baya tartıştık, odadan kovdum ayrı uyuduk. Şuan bebek sahibi olmak istemiyorum ama hamile birini görünce içim gidiyor herkes yapıyor ben eksiğim diye. Tek başıma çözmeye gücüm yetmiyor ve bu durum beni artık yalnız hissettirmeye başladı. Eşim devamlı beni öper sarılır sevdiğini söyler ama biz sevgiliykende böyleydik evlilik bundan ibaret olmamalı. Kendimi çok kötü hissediyorum, soğudumda biraz ne yapabilirim bundan sonra fikirlerinize açıgım..
Konularınızdan.Ya uzmana gidip gitmediğimi nerden biliyorsunuz? Bu konuda detay vermişmiyim. Canı sıkılan çıksın şurdan kendinize başka eğlence arayın hadi.
evliyim, iki çocuk annesiyim, üzerimden de kimse geçmedi. seviyesiz, edepsiz bir insansınız belliÜzerinizden çok kişi geçmiş belliki bu mutluluk ondan. Ehehe.
Ay lütfen kimse şikayet etmesinde daha fazla ne kadar çirkinleşebilir konu sahibi görelim. Cinsel bir hayatı olmadığı için siniri başına vurmuş buradan çıkartmaya çalışıyor belli.evliyim, iki çocuk annesiyim, üzerimden de kimse geçmedi. seviyesiz, edepsiz bir insansınız belli
Canım benim o zaman sanada güzel dileklerde bulunup böyle bir psikolojide hadsiz insanlarla uğraşmanı dileyeyim:)
ben etmiştim maalesefAy lütfen kimse şikayet etmesinde daha fazla ne kadar çirkinleşebilir konu sahibi görelim. Cinsel bir hayatı olmadığı için siniri başına vurmuş buradan çıkartmaya çalışıyor belli.
Üzerinizden çok kişi geçmiş belliki bu mutluluk ondan. Ehehe.
Bu kafayla siz zaten yenemezsiniz.Üzerinizden çok kişi geçmiş belliki bu mutluluk ondan. Ehehe.
Kocamla yaklaşık 2 yıldır evliyiz, cicim ayları denen şey benim kâbusumdu. O imzayı attıktan sonra hiçbir şey hayalimdeki gibi olmadı. Evlendim ve ilk geceden vajinismus denen gerçekle karşılaştım. Illet bir durum, Allah düşmanıma yaşatmasın diyebileceğim cinsden. 1 buçuk sene sonra uygun bir terapist bulup bunu aşmak adına bir adım attık, şuan terapiye devam ediyorum. Tabi bu süreçte kocam bana her ne kadar anlayışlı yaklaşsada cinsel manada benden uzaklaşıyordu. Yani ben başlatmadığım sürece sevişme başlatmaz hale geldi. Neyse vajinismus durumundandır dedim ama bir kadın olarak insanın çok zoruna giden bir durum. Balayında ailevi sorunlar yüzünden detaya girmeyeceğim surat 5 karış huzursuz bir tatil geçirip döndük evimize. Kısa bir tatile çıksak yine babası olacak adam yüzünden huzursuzluk çıkıyor. Neyse ben onun ailesine bu sebeple mesafemi koydum ama o bundan rahatsız bunuda biliyorum. Babasınında iletişimden bi haber laftan anlamaz bir adam olduğunu biliyor tabiki.
Sözün özü bizim evlendiğimizden beri 2 sorunumuz vajinismus ve onun ailesi oldu.
Son zamanlarda benimle vakit geçirmek istemediğini hissediyorum. Yani birlikte en basitinden yürüyüşe gidiyoruz hemen dönüyoruz. Haftasonu gezmeye bir yere gidiyoruz hemen hadi gidelim demeye başlıyor. Benden sıkıldığını düşünmeye başladım. Ufak bir tatile çıkıyoruz eve döner dönmez arkadaşlarının yanına gidiyor kaçar gibi. Ben onu baskılamıyorum halısahayada gidiyor arkadaşlarınada ama bana haftada 1 2 gün 2 3 saat ayırmayı çok görüyormuş gibi hissediyorum artık. İlişkimiz monotonlaşmış hissediyorum. Aramızda cinsel manada yakınlaşma olduğunda artık eskisi gibi tutku olmuyor. Onu istiyorum sanıyorum yakınlaşıyoruz ama birbirimizi zorla öpüyoruz sanki. Ondaki isteksizliğide farkındayım bu 1 senedir böyle degildi son zamanlarda 30 senelik çift ilişkisine döndü.
Evlilik öncesi 4 sene flört dönemimiz oldu. O günlerde evliliği hiç böyle hayal etmemiştim. Yazmadığım çok şey var. Onada söyledim benim için tam bir hayal kırıklığı oldu. O kadar mutsuzum ki... sahiden evlilik bu kadar zormu? Bizmi zorlaştırıyoruz? Yanlışmı eşleştik? Cicim aylarında bile arada tutku heyecan yoksa ben sonrasının hayalini çocuk hayalini nasıl kurabilirim? Bu da kursağımda
Bende biraz ona bağlıyorum
Allahallah millet kocayı bulamıyor siz bulup da sevişemiyorsunuz.Bende de ayni
Bende de vajinismus ve cinsel tiksinti sorunu var ve 3 aylık evliyiz resmen arkadaş gibiyiz senin için şunu söyleyebilirim umarım duzelirsin çünkü bu hastalığı yendikten sonra sanki yeniden evlenmiş gibi olacaksınız benim konuştuğum bir bayan arkadaşım da hastalığı yendikten sonra resmen tekrardan cicim ayları yaşamaya basladiklarindan bahsetmisti yani sabki yeni evlenmiş gibi olacaksınız umarım bir an önce yenersiniz umarım bende yenerin
Burada açılan konulara çok güzel destek veren, zaman harcayan, deneyimlerini anlatan, ablalık yapan bir sürü kadın var. Doğru soru sormayı, kibar cevap vermeyi bilirseniz size de onlar denk gelir.Üzerinizden çok kişi geçmiş belliki bu mutluluk ondan. Ehehe.
Evet benim de üstümden çok kişi geçti(!).ve çok mutluyum tavsiye ederim.seks kadar mutlu eden birşey yok.sen de seks yapamadığın için bu haldesin sanırım.Üzerinizden çok kişi geçmiş belliki bu mutluluk ondan. Ehehe.
Ben de evliliğimin 3. Haftasında dilatörle çalışmaya başlayıp birkaç gün içinde yendim. Eşim de anlayışlıydı isterse bir sene olmasın sakın üzülme diyordu ama ben evli gibi hissetmiyordum yani, hırs yapmıştım. Belki bu kadar sürede yenemeyen kadınların başka psikolojik sebepleri de vardır. Terapiye başlaması çok iyi olmuş öncelikle yenmek istemesi gerekiyor çünkü geriye kalan bedensel çalışmalar birkaç günde bitiyor.E hepsi çok normal çünkü sen sevişemiyorsun, böyle evlilik mi olur. Kocan iktidarsız olsa 2 senede hayatın cehenneme döner.
Ben de vajinusmustum ne demek olduğunu gayet iyi biliyorum ama çözmek için 1.5 sene beklemedim. Evlendikten 3 hafta sonra bir sıkıntı olduğunu farkedip terapi de yapan kadın doğum uzmanına gittim 3 gün içinde çözüldü. O yüzden inandırıcı gelmiyor böyle senelerce çok çabaladım ama düzelmedi diyenler. Fiziksel bir şey değil ki bu tamamen zihinsel, e çaba göstersen düzelecek yani.