Arkadaşlar öncelikle soruyu yanlış anlamayın lütfen kesinlikle bir kibir Yada böbürlenme amacıyla sormuyorum gerçekten yorumlarınıza çok ihtiyacım var.Size söylemiştim 3 yıllık bir sevdiğim var.Bu yıl son senem inşAllah okul bitiyor.Hukuk fakültesi son sınıf öğrencisiyim Allah nasip ederse hakimlik sınavlarına hazırlanmak istiyorum.Sevdiğim 2 yıllık bölüm mezunu Ancak iş Yok dgsyi denedi olmadı ve polisliği çok istiyor Ancak onun içinde KPSS'den 70 üstü alması gerek 1 ay sonra sınava girecek dua edin lütfen oda olmazda nasip tabi ama napalım bilmiyoruz .Ailesi Yok çocuğun kendi ayaklarının üzerinde duruyor şuan markette çalışıp kız Ve erkek kardeşine bakıyor. Annem durumu biliyor Ve onaylamıyor ben izin vermem diyor.Çok yüksek bir eş adayı istiyor.Sevdiğim insan çok değer verir bana dinine de düşkündür hamdolsun.Ama etrafımda ki herkes ileride çok büyük sorun olur.Sen hakim o işsiz Yada normal bir meslekte olursa çok problem yaşarsınız diyorlar.Açıkçası benim için mesleğin önemi Yok insanlık,ahlak önemli.Annem sorun yapıyor Ve babamda sorun yapar.Ben napmalıyım?Bana yardımcı olur musunuz sevgili kk ailem