bızde kırayı esım oder, faturalar ortak odenır, kısısel kart borclarını da herkes kendınınkını oder zaten yapılan evın masrafıdır. kalan parayla da herkes ıstedıgını alır. ben kendı adıma su an borc harc var dıye pek bısı almıyorum ıhtoyac yoksa ama esım alısverıs tutkunu ve parasının hesabını bılemıyor , o nedenle bazen ona tepkı gosterdıgım oluyor cunku gereksız harcamaları da oluyor.arkadaşlar ben çalışan bi bayanım evin idaresi eşimde ama kira elektrik telefon kredi borcu faturalar benim maaşımdan ödeniyor. eşim bana arada harçlık veriyor ben ucuz bişey görürsem hoşuma giderse alıyorum eşim bana her gördüğünü alıyorsun diye kızıyor. aldığım şeylerde arada her zaman değil denk gelirse ucuzsa beğenirsem 5 liralık filan şeyler sizin nasıl
Merhaba
Ben 2016da evlenecegim tecrubeli kisilerden cevap almak istiyorum.
Nisanlimla ikimizin toplam geliri 5.000tl kirada oturacağız 850 tl kira geri kalan para bize kalacak aile buyuklerimiz gelirimizin yeterli olmayacagini soyluyor
Sizce bu kadar para ile gecim zor mu saglanir
düğünü borçla yapacaksanız evet 5bin ile zor geçinirsiniz en az 2 sene sıkıntılı geçer
Ben düğün istemiyorum acikcasi nikah belki aksam arkadaslarla yemek
keşke tüm borç salon tutmak yada yemeğe gitmek olsa :) sıfırdan ev kuruluyor ıncık cıncık o kadar yok yere para gidiyor ki hazırlıklar esnasında farkedeceksiniz