Evlilikte kısmet aranır mı? Evlenenler siz nasıl tanışıp evlendiniz?

Bu yaşa kadar kaldım dediğin de 25, pesss..

O çocuğunu okula gönderenlerin, kendilerinin yeni yeni okuldan çıkmış olması lazımdı, normal olan. Ama tabi yaşantınız bunu anormal karşılıyor demekki.. Size de kızılmaz ki, aileden yana şanssızsınn..

zaten evlenmek için evlenmediğim için bu yaşa adar kaldım böyle...

Bu yas dedigin nedir ya, 25 ne ki?? 35 yasinda olsan anlarim ama 25te yasim gecti demek ne demek ? Hele o arkadaslarinin cocugu oldugu yerde koptum zaten, 18 yasinda mi evlenmisler??!!?? 18 yasinda evlenmek dusuncesi bana garip geliyor, yasinda bir geckinlik, gecmislik yok. Cevreniz garip bence.

Yani insan 24 yaşlarında zaten üniversiteyi bitiriyor.24 yasimda mezun oldum.yaklaşık 2 sendir çalışıyorum güzel bi isim var.Yaklaşık 1 yıldır nişanlımla tanıştım,evlilik arefesindeyz.Bizimkilere kalsa acele ettim,çok isteyenm vardı.Boşa dertleniyorsun.25 gayet iyi bir yaş..Cevremde ki bayanlarin ( ki güzel ve iyi işi olanlar tecrübeli insanlar ) bana abla nasihati ise 30 dan önce evlenme diye sen düşün artık..Şuan bende evlilikkorkusu var ..Sorumluluklri fazla geliyor..

25 yasimda evlenmeye karar verdim. Artik evlenme zamanim geldi dedim. Sonra bir bu2cuk sene her haftasonu gorucu agirladik. Ev halki bikmisti artik. Araci olanlar vasitasiyla tanistim esimle bir nevi gorucu usulu yani. Cok surmedi 6 ay sonra evlendik. Darisi basina.

Yani insan 24 yaşlarında zaten üniversiteyi bitiriyor.24 yasimda mezun oldum.yaklaşık 2 sendir çalışıyorum güzel bi isim var.Yaklaşık 1 yıldır nişanlımla tanıştım,evlilik arefesindeyz.Bizimkilere kalsa acele ettim,çok isteyenm vardı.Boşa dertleniyorsun.25 gayet iyi bir yaş..Cevremde ki bayanlarin ( ki güzel ve iyi işi olanlar tecrübeli insanlar ) bana abla nasihati ise 30 dan önce evlenme diye sen düşün artık..Şuan bende evlilikkorkusu var ..Sorumluluklri fazla geliyor..

anlamıyorum beni neden bi tane bile isteyen yok?

25 yasimda evlenmeye karar verdim. Artik evlenme zamanim geldi dedim. Sonra bir bu2cuk sene her haftasonu gorucu agirladik. Ev halki bikmisti artik. Araci olanlar vasitasiyla tanistim esimle bir nevi gorucu usulu yani. Cok surmedi 6 ay sonra evlendik. Darisi basina.

yahu beni neden bir kişi istemeye gelmiyor size yığın yığın geliyor? köydemi yaşıyosunuz:)

Çalışıyor misin,yoksa daim evde misin? Yaşam tarzın sosyallik bunları etkileyebilir tabi çok faktör vardr ama neticede kısmet

çalışıyordum daha bikaç gün oldu işten çıkalı..nerdyese her gün dışarı da çıkıyorum ama bi kişi bile istemeye gelmed...bu nasıl oluyor seni isteyenler kim mesela?

25 yasindayim, iki bucuk senelik evliyim. Esimle evlendigim icin pisman degilim ama keske ideallerimi gerceklestirdikten sonra evlenseymisim. Simdi cirpiniyorum, bi baltaya sap olmak icin. Hayallerimden vazgecmedim ama evlilik hayatinin icindeyken bi seylere odaklanmak zor.

25 yasindayim, iki bucuk senelik evliyim. Esimle evlendigim icin pisman degilim ama keske ideallerimi gerceklestirdikten sonra evlenseymisim. Simdi cirpiniyorum, bi baltaya sap olmak icin. Hayallerimden vazgecmedim ama evlilik hayatinin icindeyken bi seylere odaklanmak zor.

bi de nasıl tanıştığınızı yazsanız:)

25 yaşındayım, bu sene evleniyorum. 6 senedir birlikteyiz erkek arkadaşımla. Anneme bugün "Anne ben evlenmiyorum, erteliyorum" desem zil takıp oynar "Aklını başına topladı" diye ki erkek arkadaşımı çok seviyor, onunla ilgili bir şey değil. 25'i erken görüyor. İkincisi, eğer erkek arkadaşımla bu kadar uzun süredir birlikte olmasaydık, mesela geçen sene tanışmış olsaydık, bu sene evlenmezdim. "Ne acelesi var" derdim:KK70:

Kendinizi üzmeyin, bana da hiç görücü gelmedi. Zaten anneme birisi "Görücü geleceğiz" dese suratına kahkahayı patlatırdı, "Ay ilahi" diye:KK70: Bizim çevrede yok artık öyle görücülük filan; sizde de yok demek ki. Bu âdetleri devam ettiren ailelerle kıyaslamayın yani kendinizi. :)

X