- 20 Ocak 2013
- 4.042
- 9.137
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zaten evlenmek için evlenmediğim için bu yaşa adar kaldım böyle...
yaşınız mı geçiyor? güldürmeyin 25yaşında ak pak genç kızsınız ya. Relax, vakti gelince o sizi bulur zaten kasmayın bu kadar
Yani insan 24 yaşlarında zaten üniversiteyi bitiriyor.24 yasimda mezun oldum.yaklaşık 2 sendir çalışıyorum güzel bi isim var.Yaklaşık 1 yıldır nişanlımla tanıştım,evlilik arefesindeyz.Bizimkilere kalsa acele ettim,çok isteyenm vardı.Boşa dertleniyorsun.25 gayet iyi bir yaş..Cevremde ki bayanlarin ( ki güzel ve iyi işi olanlar tecrübeli insanlar ) bana abla nasihati ise 30 dan önce evlenme diye sen düşün artık..Şuan bende evlilikkorkusu var ..Sorumluluklri fazla geliyor..
25 yasimda evlenmeye karar verdim. Artik evlenme zamanim geldi dedim. Sonra bir bu2cuk sene her haftasonu gorucu agirladik. Ev halki bikmisti artik. Araci olanlar vasitasiyla tanistim esimle bir nevi gorucu usulu yani. Cok surmedi 6 ay sonra evlendik. Darisi basina.
Çalışıyor misin,yoksa daim evde misin? Yaşam tarzın sosyallik bunları etkileyebilir tabi çok faktör vardr ama neticede kısmetanlamıyorum beni neden bi tane bile isteyen yok?
yahu beni neden bir kişi istemeye gelmiyor size yığın yığın geliyor? köydemi yaşıyosunuz:)
Çalışıyor misin,yoksa daim evde misin? Yaşam tarzın sosyallik bunları etkileyebilir tabi çok faktör vardr ama neticede kısmet
Yok canim ankaranin gobeginde yaşıyorum. Ne biliyim cevre boyle demekki bizim :)
Yok canim ankaranin gobeginde yaşıyorum. Ne biliyim cevre boyle demekki bizim :)
aynen ben de istanbul da yaşıyorum ,çalışıyorum ,gayet herkesin gelip gittiği bir yer de çalışıyorum :)ben de istanbulun göbeğindeyim ama bi tane bile yok...nasıl iş bu hayret..
aynen ben de istanbul da yaşıyorum ,çalışıyorum ,gayet herkesin gelip gittiği bir yer de çalışıyorum :)
25 yasindayim, iki bucuk senelik evliyim. Esimle evlendigim icin pisman degilim ama keske ideallerimi gerceklestirdikten sonra evlenseymisim. Simdi cirpiniyorum, bi baltaya sap olmak icin. Hayallerimden vazgecmedim ama evlilik hayatinin icindeyken bi seylere odaklanmak zor.
muhasebe canım ama baya aktif gelen giden yani:)