Evlilikte kısmet aranır mı? Evlenenler siz nasıl tanışıp evlendiniz?

tam da on ikiden vurmuşsun ama anlayana kardeşim anlamazlar ki ...

ya bir şeyi merak ettim hani bilgilisiniz ya siz,olgunsunuz ya hani...madem öylesiniz de neden bu sidik yarışını uzatıp kendinizi küçültüyorsunuz?

Ben bilgiliyim, olgunum demedim. Amacım olabildiğince bilgilenmek, kendimi en iyi şekilde geliştirmek dedim. Sizinse öyle bir amacınız yok, tek amacınız evlenmek dedim. Kullandığınız tabire gelince, bu kişisel gelişim ve terbiye konusunda ne derece geride kalmış olduğunuzun açık ve net kanıtı zaten.

kardeşm siz gerçekten akıl özürlüsünüz o yüzden benim size anlatacağım tek kelime yok pes ediyorum ben ve sizi Allaha havale ediyorum hadi selametle...

"Olmuyacağıma" değil "olmayacağıma"...
"İyiki" değil "iyi ki"...
"Muhattap" değil "muhatap"...
s
"Olmuyacağıma" değil "olmayacağıma"...
"İyiki" değil "iyi ki"...
"Muhattap" değil "muhatap"...
yahu burası dert köşesi dert türk dil kurumu degil iyiki yanlış yazmsm bee ohhhh bak şimdi yine yazıcam ayy dur yazıcagımmm güldürdgnz icin gercekten tesekkür ederim hadi evren gezegen kitaprlnza geri dönünn

bellii belli...hata düzeltirken insanların kalbi kırılmaz...ne diyim Allah ıslah etsin sen ve yandaşçılarını
Öncelikle bir Türkçe sözlük edinip çalışın. Kendi dilinizi bile çok kötü kullanıyorsunuz. Yanlış kelimeler, yanlış noktalama işaretleri dolu. "Yandaşçı" diye bir kelimeyi ilk defa duyuyorum ve oldukça komik. İlkokula gidenler bile sizden çok daha iyi kullanıyorlar dilimizi. Yaşım 25 evde kaldım diye üzülmeyin, yaşım 25 ama kendimi geliştirmediğim için 10 gibiyim diye üzülün, çok daha yerinde olur.

işte Allah öyle yüce ki böyle düşünen insanlara bile ekmek veriyor ve yaşatıyor onları....

siz hala burda mısınız? hadi ben cahilim peki siz? siz neden hala bu tartışmayı ve yorumu sürdürüyorsunuz?

kardeşm siz gerçekten akıl özürlüsünüz o yüzden benim size anlatacağım tek kelime yok pes ediyorum ben ve sizi Allaha havale ediyorum hadi selametle...

Kalitesiz kişiliğinizi yansıtan kalitesiz ve yanlış konuşmanız zeka seviyenizi açıkça ortaya koyarken bana yaptığınız eleştirilerinizin önemsizliğini de kanıtlıyor.

Kalitesiz kişiliğinizi yansıtan kalitesiz ve yanlış konuşmanız zeka seviyenizi açıkça ortaya koyarken bana yaptığınız eleştirilerinizin önemsizliğini de kanıtlıyor.
güzel konuşuyorsun ama kırıcısın o yüzden senin yazdıkların da benim için önemini yitiriyor...
hayırlı akşamlar....

siz hala burda mısınız? hadi ben cahilim peki siz? siz neden hala bu tartışmayı ve yorumu sürdürüyorsunuz?

Burası sizin değil, istediğim konuya yorum yazabilirim.
Belki eleştirilerden utanır da koca yerine kitap ararsınız diye. Ancak cahil insanların bunun farkında olmaması sıkça rastlanan bir şey, o yüzden pek umutlu değilim.

Valla ben gidiyorum sen istediğin kadar yaz benim akıllı mı akıllı kardeşim....istediğin kadar at koştur umrumda mı artık değil...
hadi sana iyi saçmalamalar....

Alemsin valla:) gerçek misin diye sormadan edemeyeceğim yasitlarim çocuklarını okula gonderiyor diyorsun kaç yaşında evlenmeyi düşünüyordun.umarim calisiyorsundur
Biriyle evleneyim bana baksın düşüncesinde değilsindir
Evlenmek için yaşanılir mi yaaa
Ben 28 de evlendim
Hayatımda yaptığım belki de en doğru şey
Önce kendi hayatını kur sonra evlilik
Yoksa buraya daha sonra başka başlıklar açmak durumunda kalırsın
Dilerim hiç böyle birşey olmazzz kimsenin başına gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…