Bence ilk önce kendinle mutlu olmayi bak .. anca ozaman dogru kararlar verir dogru kisiyle evlenirsin.
Kader de var bu isin icinde..kimse formül veremez öyle yaptim böyle oldu diyerek..
Ayrica konu sahibinin niye bukadar üstüne gidilmis anlayamadim..
Herkesin hayati kendine. Dogru veya yanlis mi düsünüyorum diye fikir istememis hem..
Koca meraklisi veya libidon tavan yapmis gibi cirkin seyler söylenmis resmen
Herhalde zamaninda kendilerin libidolari tavan yapti o yüzden evlendiler..veya koca meraklisi olduklari icin
Kadinlarin cogunun yuva kurmak anne olmanin hayalleri var vs. Gayet normal.
Benimde öyle. Ama bazen düsünüyorum da hic evlenmesem kariyenin dibine vursam dünya turu atsam diye
Erkekler cekilmez beya.
Allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi ne diyelim..
bellii belli...hata düzeltirken insanların kalbi kırılmaz...ne diyim Allah ıslah etsin sen ve yandaşçılarınıTartismiyorum farkindaysan. Hata düzeltiyorum.
kib sanaaasen kör müsün kardeşim milletin bana soktuğu laflara baksana sen önce!!pes yaa habire beni suçluyorlar!
ya bir şeyi merak ettim hani bilgilisiniz ya siz,olgunsunuz ya hani...madem öylesiniz de neden bu sidik yarışını uzatıp kendinizi küçültüyorsunuz?
hemen de kaç bence de kaybol!kib sanaaa
kardeşm siz gerçekten akıl özürlüsünüz o yüzden benim size anlatacağım tek kelime yok pes ediyorum ben ve sizi Allaha havale ediyorum hadi selametle...Ben bilgiliyim, olgunum demedim. Amacım olabildiğince bilgilenmek, kendimi en iyi şekilde geliştirmek dedim. Sizinse öyle bir amacınız yok, tek amacınız evlenmek dedim. Kullandığınız tabire gelince, bu kişisel gelişim ve terbiye konusunda ne derece geride kalmış olduğunuzun açık ve net kanıtı zaten.
cahillik zor iş vesselam....kaçtım benhemen de kaç bence de kaybol!
bence de...sen bence kaç kurtul buralardan hayde....cahillik zor iş vesselam....kaçtım ben
s"Olmuyacağıma" değil "olmayacağıma"...
"İyiki" değil "iyi ki"...
"Muhattap" değil "muhatap"...
yahu burası dert köşesi dert türk dil kurumu degil iyiki yanlış yazmsm bee ohhhh bak şimdi yine yazıcam ayy dur yazıcagımmm"Olmuyacağıma" değil "olmayacağıma"...
"İyiki" değil "iyi ki"...
"Muhattap" değil "muhatap"...
Öncelikle bir Türkçe sözlük edinip çalışın. Kendi dilinizi bile çok kötü kullanıyorsunuz. Yanlış kelimeler, yanlış noktalama işaretleri dolu. "Yandaşçı" diye bir kelimeyi ilk defa duyuyorum ve oldukça komik. İlkokula gidenler bile sizden çok daha iyi kullanıyorlar dilimizi. Yaşım 25 evde kaldım diye üzülmeyin, yaşım 25 ama kendimi geliştirmediğim için 10 gibiyim diye üzülün, çok daha yerinde olur.bellii belli...hata düzeltirken insanların kalbi kırılmaz...ne diyim Allah ıslah etsin sen ve yandaşçılarını
s
yahu burası dert köşesi dert türk dil kurumu degil iyiki yanlış yazmsm bee ohhhh bak şimdi yine yazıcam ayy dur yazıcagımmmgüldürdgnz icin gercekten tesekkür ederim hadi evren gezegen kitaprlnza geri dönünn
Öncelikle bir Türkçe sözlük edinip çalışın. Kendi dilinizi bile çok kötü kullanıyorsunuz. Yanlış kelimeler, yanlış noktalama işaretleri dolu. "Yandaşçı" diye bir kelimeyi ilk defa duyuyorum ve oldukça komik. İlkokula gidenler bile sizden çok daha iyi kullanıyorlar dilimizi. Yaşım 25 evde kaldım diye üzülmeyin, yaşım 25 ama kendimi geliştirmediğim için 10 gibiyim diye üzülün, çok daha yerinde olur.
kardeşm siz gerçekten akıl özürlüsünüz o yüzden benim size anlatacağım tek kelime yok pes ediyorum ben ve sizi Allaha havale ediyorum hadi selametle...
güzel konuşuyorsun ama kırıcısın o yüzden senin yazdıkların da benim için önemini yitiriyor...Kalitesiz kişiliğinizi yansıtan kalitesiz ve yanlış konuşmanız zeka seviyenizi açıkça ortaya koyarken bana yaptığınız eleştirilerinizin önemsizliğini de kanıtlıyor.
siz hala burda mısınız? hadi ben cahilim peki siz? siz neden hala bu tartışmayı ve yorumu sürdürüyorsunuz?
Valla ben gidiyorum sen istediğin kadar yaz benim akıllı mı akıllı kardeşim....istediğin kadar at koştur umrumda mı artık değil...Burası sizin değil, istediğim konuya yorum yazabilirim.
Belki eleştirilerden utanır da koca yerine kitap ararsınız diye. Ancak cahil insanların bunun farkında olmaması sıkça rastlanan bir şey, o yüzden pek umutlu değilim.
güzel konuşuyorsun ama kırıcısın o yüzden senin yazdıkların da benim için önemini yitiriyor...
hayırlı akşamlar....
Size de hayırlı akşamlar.
Not: Yüklemi olan bitmiş cümlenin sonuna üç nokta konulmaz.
Alemsin valla:) gerçek misin diye sormadan edemeyeceğim yasitlarim çocuklarını okula gonderiyor diyorsun kaç yaşında evlenmeyi düşünüyordun.umarim calisiyorsundur25 yaşına geldim ama hala evlenemedim yaşıtlarım çocuğunu okula götürüyor ama bende daha aday adayı bile yok?
Karşıma da Allah'ın bir kulu da çıkmıyor o kadar dışarıda gezdiğim sosyal olduğum halde....
Annem de sabah üstüme geldi zaten herkes evlendi yuvasını kurdu,sende hiçbir şey yok diye....
Şaşırdım kardeşlerim ne yapmalıyım evlenmek için? Kısmet aranır mı? Evlenen kızlar siz nasıl tanıştınız kocanızla?
Nolur yardım edin