Evlilikte kısmet aranır mı? Evlenenler siz nasıl tanışıp evlendiniz?

Siz olmasanız ne yapardık bilmiyorum. Ne zaman, nasıl bir uslupla yazacağını insanlara söylemeniz muhteşem. Sizin gibi insanlara çok ihtiyacı var bu forumun.

Not: bol miktarda ironi içerir...
tamam ben anladım işliniz saatlerce bdv nin karsında oturup yeni gelen her derde karsındaki kişiyi sinir edicek kadar yorum yapmak pardon kendi çapınıza göre ironii burda klavye artistligi yapmaya gerek yok teselli verin çözüm verin insanları inceden inceden kırmayın evet bunuda ben ögreticem !

Bana bir şey öğretmek haddiniz değil. Ben bilirim diyenin her zaman en cahil olduğu kendi tecrübelerimle sabitlenmiştir. Burda ne tip cevap vereceğimi söylemek de bu bağlamda size düşmüyor malesef. Tatil günü sevdiğimiz bir toplulukta zaman geçirmek size göre işsizlikse evet işsizim. Bu arada kadınlar kulübü bdv 'den ibaret değil hatırlatayım. Bir sürü keyifli topik var. Ziyaret etmenizi tavsiye ederim. Azıcık bilgi edinirsiniz bir çok konuda.

25 Yaşında neden evlenemediğini mi sorun ediyorsun :) abla tavsiyesi olsun sana, çok acele etme cnm. Henüz daha çok gençsin :)

akıl yasta degil bastadr diye bir klasik cümle kuruyorum yorumunuza :) tskler

Ayy sen daha 17 yaşındaymışsın yahu. Bütün yazdıklarımı geri aldım say. Akıl hem yaşta hem baştadır çünkü. Senin yaşında biriyle tartışacak, sana bir şeyler öğretmeye çalışacak ne sabrım ne enerjim var benim. Sadece tavsiye, çok oku, çok öğren. 25 yaşında evlenemedim diye ağlama. Kariyer falan yap. Ayakların yere sağlam bassın. Umarım benim yaşıma geldiğinde en az benim kadar birikime sahip olabilirsin.

ben biliyorum demedim sen mi ögreticen deyince evet ben ögreticem dedim ironi bagabında :) aynen ben keyfimi insanlara fikirlerimle yardımcı olmakla alıyorum itici cümlelerle kücük düşürerek degil .

Allah'tan hayırlısını isteyin. Nice insan var evlendiğine pişman. Evlenmemişseniz demek ki zamanı gelmemiştir. Akışına bırakın. Mevlana ne güzel demiş: Nasipse gelirmiş Çin`den Yemen`den. Nasip değilse; senin olsa bile kayar gidermiş elinden.

ben biliyorum demedim sen mi ögreticen deyince evet ben ögreticem dedim ironi bagabında :) aynen ben keyfimi insanlara fikirlerimle yardımcı olmakla alıyorum itici cümlelerle kücük düşürerek degil .

"Bağabında" değil "babında"... Diğerlerine cevap vermeyeceğim. Nedeni bir önceki mesajda yaziyor.

birikime sahip olmak bu mudr bakın hala aynı şeyi yapıyosnz yasın kücük falan filan küçümsemyin dünya kariyer sahibi kadınların etrafında dönmüyor yaşı yasadklrn gösterir bazen hayat gerceklktr. birikim yaparken büyüyen bi egonuz olucagına iyimser bir fikir verme tarzınız olsaydı aynı konuda anlaşabilrdk..

25 yaşında yaşım geçiyor evde kaldım diye ağlayıp, bu yaşta ilkokula giden çocuğu olanlara imrenen kişi Allah akıl fikir versin diyor.

ya bir şeyi merak ettim hani bilgilisiniz ya siz,olgunsunuz ya hani...madem öylesiniz de neden bu sidik yarışını uzatıp kendinizi küçültüyorsunuz?

Bence ilk önce kendinle mutlu olmayi bak .. anca ozaman dogru kararlar verir dogru kisiyle evlenirsin.
Kader de var bu isin icinde..kimse formül veremez öyle yaptim böyle oldu diyerek..

Ayrica konu sahibinin niye bukadar üstüne gidilmis anlayamadim..
Herkesin hayati kendine. Dogru veya yanlis mi düsünüyorum diye fikir istememis hem..
Koca meraklisi veya libidon tavan yapmis gibi cirkin seyler söylenmis resmen
Herhalde zamaninda kendilerin libidolari tavan yapti o yüzden evlendiler..veya koca meraklisi olduklari icin

Kadinlarin cogunun yuva kurmak anne olmanin hayalleri var vs. Gayet normal.
Benimde öyle. Ama bazen düsünüyorum da hic evlenmesem kariyenin dibine vursam dünya turu atsam diye
Erkekler cekilmez beya.

Allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi ne diyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…