Yani önemli diyorsunuz etkiler mi burçlar evlilikte anlaşmayı sizceBurclara bende inanirim, su dedigingecen seneye kadr sacma bile gelebilirdi ama su an geldigim noktada onemli oldugunu dusunuyorum.
Önce bir sorun yoktu anlaşmamız da. rastgele bir burç uyumu videosuna denk gelene kadar ordan içime bir kurt düştü ve kafamda on yargı yaptım. Ve ya anlasamazsam ilerde diye evlilik korkusu oluştuAstrolojiye bende inanırım ama o genel kalıpların doğru olmadığını düşünüyorum. İnsanlar 12 tek tip değil sonuçta. Bir de bir sürü ayrıntısı var işin içine girince. Sırf burç yüzünden de evlilik iptali yapılmaz. Kafa yapınız, uyumunuz daha önemli bana kalırsa.
He bir de içinizde bu durumdan değilde başka bir şeyden ötürü bir acaba varsa onu dikkate alın, burç uyumunu değil.
Yani bilemiyorum. Misal vereyim benim burcuma göre asla anlaşamayacağım burç koç iken 4 yaşımdan beri en iyi arkadaşım koç burcu. Aramızda hiç tartışma, anlaşmazlık olmadı. Ama koç burçlarıyla genel olarak pek anlaşamadığım doğru.Önce bir sorun yoktu anlaşmamız da. rastgele bir burç uyumu videosuna denk gelene kadar ordan içime bir kurt düştü ve kafamda on yargı yaptım. Ve ya anlasamazsam ilerde diye evlilik korkusu oluştu
Aynen değişiyor biraz evrene olumsuz mesaj gönderme olayı gibi oluyor artık gözüne farklı gelmeye başlıyor gibi ama kendi kalıp yargim dan . Belki de evlilik korkusunun bir yansıması bende tam emin olamadım. Bı destek almayı düşünüyorum öyle kestirip atamam çünkü bunu hak etmiyor yani. Burçta şöyle benimki boğa sözlüm ün aslan birimz toprak Grubu birimiz ateş Grubu iki grup imkansız deniliyor toprak ateşi söndürür manasında. Üniversite hayatım da genel herkesle iyi anlasirdim. Bı arkadaş la anlaşmaz sık oda aslan di. Bu şekilde bı aslan arkadaş daha çok kıskançlık tan çok sıktı beni. Onun haricinde diğer burç arkadaşlar la sorun yaşamadım hiç genel olarak çok uyumlu biriyim dirm işte bu iki kişi belki de aslan burcu ile anlaşamam yargısı oluşturdu bende sebeb oda olabilir. Ama hiç erkek aslan burcu tanıdığım olmadı bugüne kadar sözlüm hariçYani bilemiyorum. Misal vereyim benim burcuma göre asla anlaşamayacağım burç koç iken 4 yaşımdan beri en iyi arkadaşım koç burcu. Aramızda hiç tartışma, anlaşmazlık olmadı. Ama koç burçlarıyla genel olarak pek anlaşamadığım doğru.
Yüzeysel şu burç şöyledir ya da bu burçla anlaşamaz kısmına direkt olarak katılmıyorum yani. Bu yüzden de ortada bir sorun yokken sırf burç için ilişki hakkında böylesine derin düşünmek bana pek uygun değil. O yüzden dediğim gibi bilemiyorum. Belki işin içine girince düşüncelerde değişiyordur.
Doğrudur haklısınızBen inanmıyorum. Bilimsel olarak gezegenlerin manyetik alanlarının üstümüzdeki etkisi sokaktaki esen rüzgardan daha az.
Zaten bir cok bilimsel açıklamada psikologların o yazıları insanların inanacağı şekil yazdıklarını söylüyor.
Dinimizde var diyenler olsada, kuranda yıldız kelimesi bir kere geciyor, ordada üstümüzde etkisi olduğu söylenmiyor.
Benim burcum mesela balık. Duygusal ve Matematikle uzaktan yakından alakası olmayan bir burç. Sanatla ilgilenirler falan fistan diyorlar.
Ah keske sanat elimden gelse. Ben tam matematikciyim ve mesleğim mühendis.
Ama tabi o balık burcunun yazısını okurken kendimi bazen kaptırıyorum. Aa bu tam ben diyorum. Sonra diğer burçlarım yazılarını okuyunca hepsinin bana uyduğunu fark ediyorum
Bence takma kafana. Uygun olmasa sözlenme aşamasına gelemezdiniz. Demekki uygunsunuz, Allah sizi bir araya getirdi veya Astrologların dedigi gibi, evren sizi bir araya getirdi
saçmaMerhabalar. Uzun süredir aklıma takılan bir soru hakkında sizin düşüncenizi çok merak ediyorum. Şu an sözlüyüm sözlüm de iyi birisi ve güzel bir şekilde anlaşıyoruz. Fakat benim takıntılı olmam dan dolayı bir konuya çok takıldım burçlar konusu genel olarak burçlar insan özeliklerini yansıtıyor benim düşüncem. Benim burcum ile de sözlüm ün burcu ise imkansız diye geçiyor. Bu durum bana vesvese olarak beynimde vesvese olarak gelip duruyor ve bunu da karşı tarafa yansıtıyorum malesef. Dini olarak da onun kader olarak karşıma çıktığını böyle şeylere inanmamak gerektiğini düşünüyorum ama bu vesveseler den de bir türlü kurtulamıyorum.