Evlilikte Aşkı Taze Ve Canlı Tutmanın Sırları Neler?

U

UAnurdan

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi UAnurdan
genelde herkez evlilik aşkı öldürür der ben buna pek inanmıyorum. ama aksini düşüneceğim örnek bi çiftte göremiyorum fazla.bence insanlar önyargılı davranıyo...evlilkte aşkı canlı ve taze tutmanın mutlaka bi yolu vardır...evli olupta bunu başaranlar var mı? özellikle evli arkadaşlardan yorumlar bekliyorum...:1closedeyes::1rolleyes:

• Konu Sahibi UAnurdan
Ask ölmüyo canim bitkisel hayatta yaşiyo ,onun yerini sevgi aliyor aşkda kendini arada bir hatirlatiyor ,ama gerçek bir sevgi ve saygiya hiç bir şeyi değişmem ,bunun sirrida saygi sevgi sonra gelir ,birazda bazi seylerden ödün verceksin ,fedakarlikda istiyor bazen bu benim fikrim bir evli olarak

• Konu Sahibi UAnurdan
ewlilik aşkı öldürüyor ewet çünkü düz mantıkla bakıyosun olaya yerini sewgi alıyor alışkanlık we hayat telaşı. birbirini görmek için engelleri aşarken artık heran birlikte oluyorsunuz önceden üzüldügünüzde onunla konuşmak yada yanında olmak rahatlatıyorsa sizi artık tüm sorunlar neredeyse onunla olmaktan çıkıyor ...
aşk geçici bi duygu zaten aşk elde edememek aşk kaybetme korkusu kawuşamamak kawuştugun an sewgin besleniyor hergün ...aşk olmasada olur sağlık olsun birbirini anla yeter birazcık empati we sükunet hepsi bu

• Konu Sahibi UAnurdan
bence asıkken sevgılıyken yasanan o eskı heyacan kalmıyor ve yerını sevgıye evlılıgın verdıgı sorumluluga bırakıyor ama bu seferde sevdıgıne kavusmus olmanın heyecanı mutlulugu oluyor heyecanın surdurmekte cıftlerın gorevı sevıyorsan onu ozleyıp yolunu beklıyorsan o da bır heyecan canım

• Konu Sahibi UAnurdan
Ben daha yeni evli sayılırım ama gende düşüncemi yazmak istedim:CüvCüv:
Bence sevgidir bütün güzel duyguları taze kılan bir eşinize sevginiz biterse saygıda anında kaybolabiliryo...
Ben evliliğin aşkı öldürdüğüne inanmıyorum..
Birbirlerine gerçekden aşık olduğunu sanan insanların evlilikde aşkı bitebiliyor...

• Konu Sahibi UAnurdan
evliliklte aşk ;bekarlıktaki kadar çılgın,maceralı, heyecanlı, aksiyonlu olmadığı için insanlar öldü zannediyor :1no2:
ama o içimizde saklı. sadece eskisi kadar baskın değil.

:asigim:aşkınızı açığa çıkarmayı isteyin yeter... :asigim:

• Konu Sahibi UAnurdan
Evliyim ve aşığım...
Bunun bir tarifi yok bu sadece hiss..
Gülüşüne aşığım...
Bakışına aşığım...
Duruşuna aşığım...
Hayata aşkla bağlıyım ben eşime de öyle...
Bu insanın elinde, evli ya da bekar olmakla alakası yok...
Tamamen kendiniz olmakla alakalı bir şey..
İsteyin olsun...

• Konu Sahibi UAnurdan
:) ewlı olmayı hıc bılmıyorum ama guzeldır emınım
yani sevgılıyken guzelse ve degısmıycegıne ınanıyorsanız evlenın
ama sevgılıyken dahi mutsuzsanız cok mutlu degılsenız zaten
neden evlenesınız kı bır de, degısen bır sey olmaz guzellesmez bu durum kanısındayım.
ewlılıkte ölen seyler sorululukların fazlalıgındandır
eve yemek getır para kazan elektrıgı ode, suyu getir, işler cok o yuzden sevgı azalıyr gıbı gelebılır
flörtte öle mı ya aman bunu dedı şunu dedı şu benımkıne baktı
daha cok kazanmalıyız kı ewlenelım fln, en fazlası bu gıbı.
ewlılıkte sorumluluklar cok kafalar dingin olamıyor haliyle.
ugras vermek lazım gibi her şey ıcın bunun ıcın de..

• Konu Sahibi UAnurdan
Pırıl pırıl ütülü giysili, misler gibi parfüm kokulu,saçları taralı,dişleri fırçalanmış adam yada kadını sevmek kolaydır.

Aslında aşk, aynı insanı, sabahın köründe uykudan uyandırdığındaki en sinirli hali ile de kabul edebilmek, aynı tuvaleti bir dakika arayla kullanabilmek, diz yapmış pijamalarıyla kanepede yastıklara sarılıp sızmışken bile şefkatle okşayabilmektir.

Buna katlanamayanlar zaten aşık değillerdir.Bu durumda evlilik; hoşlandığın insana karşı olan duygularını öldürüyor denilebilir…Zira aşıksan, aynı havayı solumak bile zevk verir, hep beraber olmak istersin, banyodan gelen su sesi bile onun evde olduğunun işaretidir ve huzur verir.

• Konu Sahibi UAnurdan
evliliği ayakta tutan en büyük etken ,karşı tarafa duyulan güven ve sadakat duygusu bunlar yokolursa temel içten içe çürümeye başlar..
canlı tutan etken, çocuklar sonuçta aşkın meyvesi onlar çocuklar kadın ve erkeğin hayatına mutluluk ve süprizler getirir..
diğer etkenlerde sevgi ve saygı..aşk sadece heyecandır ve aşk sadece yatak odasında yaşanır..bir çiftin mutlu bir seks hayatı olması evliliği besler ..vitaminidir yanii..
bunlar benim 13yıllık evliliğimden öğrendiğim şeyler..her insanın yaşama bakışı farklılık gösterir bizimki bu..

• Konu Sahibi UAnurdan
6 yıllık güzel bi evliliğim var.eşim için de aşkımızın hala canlı olduğuna inanıyorum çünki bunu hem söyler hem de hareketleriyle belli eder.işte bizim sırrımız
1-eşimle işi dolayısıyla yüz yüze bile gelemediğimiz günler olmuştur.yani bişeyleri dolu dolu yaşamak adına,bazı şeyleri çabuk öldürmemek gerekiyo
2-her konuyu konuşup gerekirse kavga bile edebileceğin bi eşin olmalı.ama saygı sınırını aşmadan.çoğu zaman sesimiz öyle yükselir ki ikimizin de deli olduğunu düşünürüm.ama 10 dakika sonra herşey eskisi gibidir.
3-kadın hep bakımlı olucak ama bu demek değil ki hergün makyajlar,süsler püsler.bazen kedini bırakıp salaş giyinmek,hatta hiç makyaj yapmamak lazım ki,bi gün yapınca adam seni bambaşka görsün.hep paryınca artık gözleri ona da alışıyo.bu yüzden sürekli görüntü değişikliği önemli bence.
3-en önemlisi,bütün bunları ve diğer yazamadığım şeyleri yaptığın,mücadele ettiğin adamın bütün bunlara değdiğini bilmek.yani senin onu onun seni çok sevmen.herkesin hataları olabilir.adam ona baktı,şunu yaptı diye başını ağrıtmamak kısaca dırdır etmemek.eğer bi erkek seviyosa bunu hal ve hareketleriyle belli eder.tavırlar değişiyosa bilki bişeyler vardır.
o zaman da bu güzel günlerin hatırına sonuna kadar mücadele ediceksin.emin ol ki hep sen kazanırsın.ama dediğim gibi mücadele ettiğin adama değmeli

• Konu Sahibi UAnurdan

bence aşk ;sevdiğine duydugun heycandır kalbının kelebek gibi cırpınmasıdır.bu evlendıgınde tabıkı yerını sevgıye saygıya bırakıyor.herdakkka heycan yaratamazsın cunku evlısın ve bırcok sorumlulugun var.ama bu heycanı öldürmemek gerektıgıne ınanıyorum sadece zaman zaman köreltmek gerekebılıyor okadar.ben 2 yıllık evlıyım 3 yıllıkda gecmısımız var ve bu 5 sene içinde heycanımızı tam anlamıyla yıtırmedık.bazen hala sevgılı gıbı davranıyoruz her aradıgında sankı günlerdır sesını duymamısım gıbı heycanla acarım , mutlaka eve geldıgınde kapıda karsılarım ve ufak tefek süprizler mutlaka yaparım.ne bileyim bunun gıbı bırcok sey,sevgılıyken nasıl sevıyorduysam suan kat be kat daha fazla sevıyorum tabı karsılıgındada sevılıyorum.birazda karsılıklı hersey, tek taraflı olmaz

• Konu Sahibi UAnurdan
bence evlilikte aşkın yerini çok daha sağlam duygular alıyor sevgi,saygı,güven,sadakat vs.
bunlar olduktan sonra aşkı aramaya çokta gerek yok ama o zaten yok olmuyo sadece şekil değiştiriyo diye düşünüyorum...
mesela ben 15 yıllık evliyim liseli bi aşık olabilir miyim ?yıllar bizleride büyüttüğü gibi aşkımızıda büyütüyor ...
cnm kocişim ve çocuklarım işte aşk bunlar gerisi hikaye gibi görünüyor bana...

• Konu Sahibi UAnurdan
5 yıllık evliyim evlilikte en önemli şeyin saygı olduğunu düşünüyorum tabi sevgiyle kurulu bir evlilik bahsettiğim.tartışmalarımız kavgalarımızda olur ama ilk gün konuştuk eşimle asla tartışmalarda saygıyı aşmayacağız diye ertesi gün yüz yüze bakacak şekilde tartışırız.ikimizde birbiimizi rencide edecek acıtacak şekilde konuşmayız bu yüzdende küslüğümüz fazla uzun sürmez.bide sadakat ve dürüstlük çok önemli.evlilikte aşka gelince bence aşk sevgiye alışkanlığa dönüşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…