Evlilikte arkadaşlar

Aysemaysem2020

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
634
312
303
Mardin
Kızlar selam, biz 5 senelik evliyiz ya kimle tanışıp arkadaş olsak hep eşli görüşmek istiyorlar, bende bayan bayana görüşmek sabaha olsa oturmak istiyorum, arıyorlar eşimle gelelim, tek çağırıyorum gelmiyorlar.
Bana bir garip geliyor yani aramızda iyi ama eşimde eşleriyle çok oturmak istemiyor artık çağırma diyo çağırdıklarındada gitmiyor, mesala geçen arkadaşı aradım sürekli bana akşam abiyle beraber gelin buyurun diyo bende aradım bizimki gitmeyince gelsene felan dedim oda AAAA eşimle beraber mi dedi bende yalnız çağırmıştı ama neyse eşinle de tabii buyurun gelin dedim.
Eşime söyledim çağırma dedi yani burdaki bütün kadınlar hep eşleriyle çıkıyor anlamıyorum.
Çalışana var ama şimdi mesala pandemide çalışmıyor bir kere arayıp gelmedi ben haftasonları oda eşide çalıştığı zamanlar çağırırım gelmezdi ama hep eşimle şu gün gelelim derdi yani anlamıyorum sorun bendemi
Buraya mı özel heryerdemi böyle anlamadım eşimde he rkesin kocasıyla arkadaş olmak zorunda değil sonuçta adam işten eve kafa dinlemeye geliyorum zaten onları sevmiyorum diyo onlarda ısrarla eşleri izle gelelim diyorlar.

ben de anlam veremiyorum buna. Benim arkadaşım ayrı eşimin ayrı birbirimizin arkadaşlarının eşleriyle arkadaş olmak zorunda değiliz. Kaldı ki görüştüğümüz ortak anlaştığımız arkadaşlar var ama bunlara ek yapıp gereksiz insan kalabalığı ben de sevmiyorum açıkçası.
Özellikle yakın arkadaşlarımla eşli görüşmeyi hiç tercih etmem. Eşler huzursuzluk çıkarırsa benim ilişkim bozulmasın gerek yok 3. 4. Kişilere.

İş yerinden yakın bir arkadaşım var. evlendikten sonra ikimiz de eşli görüşmedik. Tanıştırdık eşleri ama arkadaşımın eşinden pek haz etmedik o da belki benimkinden bilmiyorum o ilişkiyi zorlamadım ben. Gereksizdi hiç bahsi bile geçmez. Denk geldik mi bi yerlerde görüşüyoruz. Düğüne gittiysek evet beraber oturuyoruz toplu organizasyonlar olduysa takılıyoruz. ekstra aktivite yapmıyoruz. Eve çağırmıyorum mesela. Ki bu kız benim can ciğer arkadaşım. Benim de eşimin sevmediğim arkadaş eşleri var ki kısıtlı vaktimde onlarla enerjimi düşüremem yani.

sizinkiler daha bunları kavrayamamış olgunlaşamamış bireysel arkadaş edinmeyi beceremiyorlar sanırım.

Çok haklısın bende anlamıyorum işte sanırım yeni arkadaşlar edinme gerekiyor ama onun içinde bir aktivite yok maalesef, bazen insan arkadaşa ihtiyaç duyuyor işte, keşke senin gibi düşünebilseler, mesala diyorlar eşimle geleyim diyorum eşimin işleri yoğun ayarlayabilirse diye tamam haber bekliyorum diyo neredeyse ay geçiyor tekrar arayıp eşimle çağırıyorlar birine dedim zorlamasakmı eşleri benimki çok yoğun diye gene aynı, bir değil hepsi aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…