evliliklerimiz ne alemde:)).... düşlediklerimiz-yaşadıklarımız....

merallll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
800
6
96
41
Konya
önce kendimden başlayım, eşimle ben arkadaştık... çok iyi tanıyorduk birbirmizi, bir yıl flört ettik sonra o askere gitti 12 ay, sonra 9 ay nişanlıık derken bu ayın 19 unda 4.yılımıza giriyoruz evliliğimizin....
hayal ettiğim evliliği yaşıyorum ben, çok bi fark yok, tabi bazen tartışma esnasında sinirle neden biraz daha beklemedik evlenmek için, bu kadar sorumluluğu neden alddık birden üstümüze, acelemiz neydi desemdeeeee kocişi çok seviyorum, sinirim geçince boynuna atlayasın geiyor Şeniz o benim diğer yarım, hep yanımda olanım...

herkese kocaaaamaaaaan bir ömür mutluluk diliyorum.

paylaşımlarınız için teşekkürler ....alkisalkisalkis kendim yazdım kendim cevapadım...((

çok sevindim senin adına,inşallah hep böyle devam eder.ben henüz 1 aylık evliyim, o yüzden bu konuda ne kadar konuşabilirim bilmiyorum:)şimdilik benim de eski tanıdığım insandan hiç bir farkı yok,inşallah hep böyle devam eder

Ben de henüz 1 aylık evliyim. 2 sene flört ettik bir seneyi aşkın da nişanlı kaldık. Nişanlı kaldığımız sürece eşim biraz asabiydi hep ben suyuna gitmek zorunda kaldım. Tabi benim de huysuzluklarım oldu ama onun siniri ufacık bir şeye bile parlayıverirdi. Korkuyordum hep öyle devam edecek diye ama evlenince pamuk gibi bir adam oldu. Herşeyime yardım ediyor evde temizliğe yemeğe, tabi bunlar mutlu olmak için yetmiyor, birbirimize daha anlayışlıyız şimdi kavga etsek bile asla küsmeyiz, git yanımdan desek bile gitmeyiz asla biliriz ki sinirle söylenmiş birazdan geçecek. Gelecekte olacak çocuklarımızın hayalini kurarız.. ıyi ki onunla evlenmişim.

evliliğin her anı sürprizlerle dolu galiba..
biz de eşimle severek evlendik. hala da çok seviyoruz birbirimizi, inşaallah o sevgi hiç bitmez. bazen sinirli zamanlarımızda kırıyoruz birbirimizi ama sonunda yine her şey tatlıya bağlanıyor, iyi var, iyi ki evlenmişim onunla.
inşaallah hepimizin evliliğinde sevgi ve saygı eksik olmaz. o zaman zaten sorun da olmaz ....

eşim için bır problemım olmazdı kanımca....
aılesıyle yaşadım kavgalarımızı,gezmelerımızı cocuk kararımızı vs vs...

ne güzel meral arkadasım ıns boyle devam eder mutlulugun ben sankı tekrar aynı kısıyle evlnemezdım benı aılesıne karsı cok ezdırdı kendısıde uzdu hemde cok evlenırdım ama onla degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…