- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 29
-
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Sevgilinin ailesine düşkünlüğünü, maddiyat konusunu çözdün de sıra buna mı geldi? Esas onları halletmeniz lazım önce. Böyle oldu bittiyle evlilik olmaz.Kızlar Abla lar bana yardımcı olun lütfen . 2 yıldır sevgilim var ve evlenmek istiyor bende daha hazır değilim ailem de değil ona güvenmiyorum ama ondan da ayrilamiyorum ayri sehirlerdeyiz o sürekli söyle Ailene artık evlenelim diyo ama benim okulum yeni bitti 1 buçuk ay oldu babama söylersem ben seni bunun icin mi okut tüm der tamam gelsinler istemeye demez. Sevgilime söyleyemem diyince de kendini dışarıya atiyo arkadasariyla gezmeye gidiyo bişey dediğim zaman da aileme o zaman soyleseydin de evimizde otursaydim diyor yada beni çok sikiyosun evde daralıyorum evlenince de surekli dir dir yapan bi kadın olcagini düşünüyorum herseyim karisiyo sun diyo içmeye gidiyo ona kızıyorum o zaman da beni bunaltiyosun diyo beni böyle kabul et diyo napıcam ben
Bak benim sevgilimde bana hadi evlenelim der dururdu bende isterdim ama senin gibi zamanı var derdim.her seferinde bir başka yüzünü gördüm daha bu yaz başı bayramda istemeye gelelim diyordu ama bak şu an yok bitti.yani imsanlar tek sevdiğin gibi olmuyor acele atme içine sinmiyorsa vardır birşey.Kızlar Abla lar bana yardımcı olun lütfen . 2 yıldır sevgilim var ve evlenmek istiyor bende daha hazır değilim ailem de değil ona güvenmiyorum ama ondan da ayrilamiyorum ayri sehirlerdeyiz o sürekli söyle Ailene artık evlenelim diyo ama benim okulum yeni bitti 1 buçuk ay oldu babama söylersem ben seni bunun icin mi okut tüm der tamam gelsinler istemeye demez. Sevgilime söyleyemem diyince de kendini dışarıya atiyo arkadasariyla gezmeye gidiyo bişey dediğim zaman da aileme o zaman soyleseydin de evimizde otursaydim diyor yada beni çok sikiyosun evde daralıyorum evlenince de surekli dir dir yapan bi kadın olcagini düşünüyorum herseyim karisiyo sun diyo içmeye gidiyo ona kızıyorum o zaman da beni bunaltiyosun diyo beni böyle kabul et diyo napıcam ben
Askerlik yok canım 2 yıllık polis ama o gezerken içerken aklım hep onda evlenirsek de böyle yapar diyeBirak gezsin ya, ne hali varsa gorsun. Isi gucu, askerligi falan tamam mi?
Sen calis bence de 1-2 sene en az. Beklerken belli olur isin rengi. Ne kadar seviyor, deger veriyor...