• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik

Tugbalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
985
367
103
Merhaba arkadaslar 10 aydir evliyim...ilk baslarda cinsel iliskiden korktum ve tam anlamiyla birlesme saglayamdik..sonralarda esimin sertlik problemi ile karsilastim ve halen daha birlesme saglayamadik..esim doktora gitmeye cekiniyor...benim durumumda olanlar var mi .yardimci olabilir misiniz

Merhaba arkadaslar 10 aydir evliyim...ilk baslarda cinsel iliskiden korktum ve tam anlamiyla birlesme saglayamdik..sonralarda esimin sertlik problemi ile karsilastim ve halen daha birlesme saglayamadik..esim doktora gitmeye cekiniyor...benim durumumda olanlar var mi .yardimci olabilir misiniz
Doktora götür erteleme sakın. Eşin istemesede dinleme onu buna hakkın var

Bende 9 aylık evliyim bizde birlikte olamadık hala. Sertleşme yasaması cok normal. Genelde birlikte olamadıktan sonra psikolojik olarak etkilendikleri icin erkeklerde sertleşme problemi yaşanabiliyor. Ama önemli bir problem değil doktora gittigi zaman icinin rahatladıgını görecek eşin. Ama doktora gitmeyi ertelemeyin ve sende mutlaka doktora git. Bizde de aynı sorunlar oldu simdi vajinusmus tedavisine basladık. Eşimin sertleşme sorunu da doktora gittikten sonra geçti.

Bende 9 aylık evliyim bizde birlikte olamadık hala. Sertleşme yasaması cok normal. Genelde birlikte olamadıktan sonra psikolojik olarak etkilendikleri icin erkeklerde sertleşme problemi yaşanabiliyor. Ama önemli bir problem değil doktora gittigi zaman icinin rahatladıgını görecek eşin. Ama doktora gitmeyi ertelemeyin ve sende mutlaka doktora git. Bizde de aynı sorunlar oldu simdi vajinusmus tedavisine basladık. Eşimin sertleşme sorunu da doktora gittikten sonra geçti.
Merhaba sizde ayni durumdasiniz.evlilik oncesi boyle bi durumla karsilascagimi dusunmezdim..esimde olan bir seymis .hic solemedi.bende ilk bas korkttum.sonrasi onun durumuyla zorlasti...simdide bende miyom tespit edildi..umarim bu problemler ortadan kalkar..ozur diliyorum esiniz ameliyatla mi cozuldu

Yok canım eşimin yoktu normalde öyle bi durumu basarız denemeler sonrası psikolojik olarak oldu sonra geçti. Bizim sorunumuz vajinusmus su an.

Merhaba arkadaşlar 4 yıldır evliyim fakat hala ilişkimiz olmadı ne yazıkki :( Bizde de aynı sorun eşimde sertleşme problemi var doktora gittik fakat bi sonuç elde edemedik hala farklı yollar denemeler aramaktayım allah hepimizin yardımcısı olsun.

Merhaba arkadaşlar 4 yıldır evliyim fakat hala ilişkimiz olmadı ne yazıkki :KK43: Bizde de aynı sorun eşimde sertleşme problemi var doktora gittik fakat bi sonuç elde edemedik hala farklı yollar denemeler aramaktayım allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canım ya rabbim yardımcınız olsun dilerim en kısa zamanda şifa bulursunuz 🤲🏻

Merhaba arkadaşlar 4 yıldır evliyim fakat hala ilişkimiz olmadı ne yazıkki :KK43: Bizde de aynı sorun eşimde sertleşme problemi var doktora gittik fakat bi sonuç elde edemedik hala farklı yollar denemeler aramaktayım allah hepimizin yardımcısı olsun.
yani arkadaşım ne diyim Allah sabır versin 4 yıl ne demek ya ben düşünemimiyorum 4 ay olsa ben ne yaparım başta bizimde ufak tefek problemler olsu daha çok ben kaynaklı ama biraz araştırma biraz özveri ve konuşma çözdük peki siz 4 yıl neler yaptınız sana yardımcı olmayı çok isterim 11 yıllık bir evli olarak.

Back