Evlilik yolundayim bu sureci yasamis olanlar bakabilir mi?

queeny22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2021
301
89
48
28
Uc senelik iliskim ile artik ciddi adimlar atmaya karsr verdik. Tanismalar vs basliyoruz. Cok seviyorum ama su is ciddiye binince kafamda dusunceler olusmaya basladi. Uc senedir yasadiklarimiz surekli film seridi gibi gozumun onunden geciyor bana yaptigi hatalar, kavgalarimiz, kirginliklarim gibi. Oyle cok buyuk olaylar yasamadik aldatma falan olmadi tabi ki ama zamaninda benden ayrilmisti mesela sonra pisman olup dondu affettim. Donem donem olusan ilgisizlikler falan bunlari zamaninda asip buralara gelmisken suan bunlar boyle kafami kurcalamaya basladi. Ben de hatasız olmadim tabi ki. Sevgisine de şüphem yok evlenmeyide o cok istiyor zaten. Bu dusuncelerim normal mi sizce? Gelip gecici bir durum dimi bu

Sadece şunu söyleyebilirim evlilik hakkında bütün konuşan uzmanlar söylüyor sevgiliyken partneriniz nasılsa evlenince değişir demeyin evlenince o olumsuz şeyleri daha aşırıya kaçacak:) ama evlilik çok büyük bir muessese insan ailesiyle bile aynı evde kavga ediyor illaki kavgada edersiniz herşey olur ama birbirinize olan sayginizi yitirmeyin:)

Yaşlarinizi bilmiyorum çocuksu şeyler olmuş olabilir 3 senede tanimaniz gerekir

Sana tavsiyem asla kendinden ödün verme. Seni terk etme sebebi neydi? Gerçekten seven bir erkek asla sevdiğinden ayrı duramaz. Onun aklı karışıktı bence, dikkat et. Unutma erkeklerde ya hep ya hiç vardır. Eğer bı gidip bir geliyorsa gidecek kapısı çok demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…