- 23 Aralık 2017
- 47
- 13
-
- Konu Sahibi canimoyleistedii
bende nisan gelini olacağımSelam kizlarrrr
Sözlüyüm nasipse Nisan 2018 de düğünüm var cok heyecanlıyım bu süreçte burda olup telaşımızı, heyecanımızı, mutluluğumuzu , üzüntülerimizi, tavsiyeleri.. geri kalan ne varsa yaşayıp paylaşalım ..
Suan yakındıgım bişey var ki sözlümle uzağız çok özlüyorum bu sürede yanimda olmasını çok isterdim.. hersey gonlumuzce olsun
Tesadüfe bakar mısın bende hemsireyim (atanamayan hemsire)bende nisan gelini olacağım
Şubattaki alımı bekliyorum bende malum uzun süredir alım olmadı.Tesadüfe bakar mısın bende hemsireyim (atanamayan hemsire)
Sözlümle uzak oldugumuzdan suan pek bi hazırlık yok son ay çok sıkışacak bakalim napcazHazırlıklar yavaşta olsa tamamlama çabaları işte. senin nasıl gidiyor
ne kadar uzaksınızSözlümle uzak oldugumuzdan suan pek bi hazırlık yok son ay çok sıkışacak bakalim napcaz
O istanbulda ben urfadane kadar uzaksınız
bende nisanda evleniyorum acayip bi stres başladı bende sizdede oluyor muSelam kizlarrrr
Sözlüyüm nasipse Nisan 2018 de düğünüm var cok heyecanlıyım bu süreçte burda olup telaşımızı, heyecanımızı, mutluluğumuzu , üzüntülerimizi, tavsiyeleri.. geri kalan ne varsa yaşayıp paylaşalım ..
Suan yakındıgım bişey var ki sözlümle uzağız çok özlüyorum bu sürede yanimda olmasını çok isterdim.. hersey gonlumuzce olsun
Ayy aynı şeyi sorucaktim bende ne giymeli ne giyilir bilen var mi?Ben de Nisan geliniyim kızlar kısmetse :) ya size bişey sorcam gelinliğin altına ne giymeli jartiyer şart mı,iç çamaşırı giyilirse nasıl bişey giyilecek kafamda deli sorular