Evlilik yildonumunde ne almaliyim?

Frkzhd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2016
1.246
765
53
35
Arkadaslar esim teknoloji meraklisidir. Iphone 7 kullaniyor suan akilli saatide var. Sanal gerceklik gozlugu cesitli ses hoparlörleri var. Teknolojik bir hediye almam onu cok mutlu eder ama aklima birsey gelmiyor pekde anlamam acikcasi tavsiyesi olan var mi? Daha once forma aldim saat aldim cuzdan kemer takimi aldim... ve 6 gun kaldi ben hala birsey bulamadim. Bu arada 2 bucuk aylik hamileyim patik falan bi hediye bi de mektup mu yazsam acaba diyorum

Son düzenleme:
Parada sıkıntı yoksa projeksiyon cihazı al. Evde film keyfi yaparsınız çok zevkli oluyor :)

bütün teknolojik şeyleri fazlasıyla varmış zaten, her yıl her yıl teknolojik ne alacaksın ki, bence dışarda süpriz bi yemek ayarla sevdiği yemek tatlı ve içkileri içeren, ya da aynı şekilde ev de ayarlayabilirsin

3-Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Mune @Margarikotin

Ay çatlıycam gerçekten bunun neresi dert ???

Cıks cıks olmamış ama bu konu..
Ne aldatılmışsın ne dayak yiyorsun iş yapmaz..
Buna benzer konulara cevap vermiyorlar canım bende denedim ..
Fotoğrafa meraklıysa fotoğraf makinası alabilirsin eğer yoksa ..

Admin gibi davranmaktan vazgeçin ya size ne kadına dert olmuş bulamamış hiç bişey ayrıca bdv nin açılımında ( bugün canınız mı sıkkın belki Bi derdiniz var belki de Yok ) yazıyor..

Admin gibi davranmaktan vazgeçin ya size ne kadına dert olmuş bulamamış hiç bişey ayrıca bdv nin açılımında ( bugün canınız mı sıkkın belki Bi derdiniz var belki de Yok ) yazıyor..

Olmaz. Davranmam lazım KK bana maaş veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…