Olabilir bi arastirayim tesekkurler :)Parada sıkıntı yoksa projeksiyon cihazı al. Evde film keyfi yaparsınız çok zevkli oluyor :)
Arkadaslar esim teknoloji meraklisidir. Iphone 7 kullaniyor suan akilli saatide var. Sanal gerceklik gozlugu cesitli ses hoparlörleri var. Teknolojik bir hediye almam onu cok mutlu eder ama aklima birsey gelmiyor pekde anlamam acikcasi tavsiyesi olan var mi? Daha once forma aldim saat aldim cuzdan kemer takimi aldim... ve 6 gun kaldi ben hala birsey bulamadim.
3-Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.
Mune @Margarikotin
Ay çatlıycam gerçekten bunun neresi dert ???
Uslubunuza biraz dikkat ederseniz sevinirim. Siz dalga gecin diye acmadim konuyu bi soru sordum.Uzaya bilet al. 90bin dolarcık. Eşini anca bu paklar sanırım.
Uslubunuza biraz dikkat ederseniz sevinirim. Siz dalga gecin diye acmadim konuyu bi soru sordum.
Emin ol 90bin dolarcigim olsaydi buraya konu acmaz onuda yapardimYoo neden dalga geceyim ki gayet ciddiyim. Her tür teknoloji ürünü varsa durumunuz da varsa dusunebilirsiniz.
Admin gibi davranmaktan vazgeçin ya size ne kadına dert olmuş bulamamış hiç bişey ayrıca bdv nin açılımında ( bugün canınız mı sıkkın belki Bi derdiniz var belki de Yok ) yazıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?