Evlilik yıldönümümüz için acil fikirlerinizi bekliyorum

elmakurdumusun

AİLEME KAVUŞTUM
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
3.628
55
683
Kızlar 12.11.1998 evlendik yani bu ayın 12 evlilik yıldönümümüz.Her yıl eşime ihtiyacı dahilinde hediyeler alırdım ( telefon,ayakkabı,kazak,gömlek v.b) ama bu yıl farklı şeyler yapmak istiyorum.Yani hediye,yemek,kaçamak,parti ne olursa fikirlerinize ihtiyacım var.
Yaratıcılığınızı benim için kullanın kızlar hadi...kaydirigubbakcemile5

ben evlılık yıldonumumde burdan aldıgım bır fıkırle bıseyler yapmıstım..umarım sanada yardımcı olur..

çok özel yemekler ve pastalar hazırlamıstım..bide şampanya aldım..25 balon aldım..hepsının ıcıne cok ozel sozler yazdım..ve sısırdım.bır odama doldurdum..yıyeceklerı falanda oraya hazırladım..muzık falan tam takım oldu...ne bılım unutamıyacagım gunlerdendır..ve gercekten cok ozel ve guzel gectı..hem ben ozel gunlerde dısarda olmayı pek sevmıyorum..basbasa daha ormantik............................opuyorumnanaktan

ben evlılık yıldonumumde burdan aldıgım bır fıkırle bıseyler yapmıstım..umarım sanada yardımcı olur..

çok özel yemekler ve pastalar hazırlamıstım..bide şampanya aldım..25 balon aldım..hepsının ıcıne cok ozel sozler yazdım..ve sısırdım.bır odama doldurdum..yıyeceklerı falanda oraya hazırladım..muzık falan tam takım oldu...ne bılım unutamıyacagım gunlerdendır..ve gercekten cok ozel ve guzel gectı..hem ben ozel gunlerde dısarda olmayı pek sevmıyorum..basbasa daha ormantik............................opuyorumnanaktan

Canım çok teşekkür ederim.Bende evde olmayı tercih ederim.Kafamda bir sürü şey var neyi nasıl yapsam hangisi güzel olur diye kurup duruyorum.Evet bu sitede çok orjinal fikirler var.kaydirigubbakcemile5

Kızlar 12.11.1998 evlendik yani bu ayın 12 evlilik yıldönümümüz.Her yıl eşime ihtiyacı dahilinde hediyeler alırdım ( telefon,ayakkabı,kazak,gömlek v.b) ama bu yıl farklı şeyler yapmak istiyorum.Yani hediye,yemek,kaçamak,parti ne olursa fikirlerinize ihtiyacım var.
Yaratıcılığınızı benim için kullanın kızlar hadi...kaydirigubbakcemile5

Öncelikle nice yıllara beraber olmanız dileğiyle.. :54:
bu konularda aklımıza hıc bır sey gelmıyor kıtlenıp kalıyoruz ama en guzel seyı yapalım mutlu edelım ıstıyoruz benımde şöyle bi fikrim olucak markette satılan çöp şişlerden bi paket alın bılgısayarda a4 sayfasına 6 tane aralıklı yazılar yazın içinizden gelen 1 er cumlelık guzel sevgi sözleri... bunlardan diledğiniz kadar yazıp cıktısını alın sonra onları kesın cop sısle kestıgınız kucuk kagıtları bantlayın(çöp şişi kağıdın arkasına koyun ve ustune bantlayın bir de güzel bi pasta yapın pastanın ustune hepsını koyun evde romantık bi yemekle hoş surpriz olabilir...hatta kalp seklınde pasta alabilirsiniz..umarım işe yararr bu fikrim....

Back