bilezik takmanın neresi varoş ÇÜŞ ama ..bu zevk meselesidir.bende takıyorum ..hiçte görgüsüz değilim en azından tanımadığım insanlara varoş diyecek kadar VAROŞ olmadım hiç.Yeni gelin olduğun için bileziğe doyamadın mı çok güldüm ya. Hala bilezik takıp gezen tipler var demekki. Çok varoş bence :) ayrıca kuyumcudan beştaş ne ya ya orjinal tak yada hiç takma.
altın demek geleceğe yatırım demek..Yeni gelin olduğun için bileziğe doyamadın mı çok güldüm ya. Hala bilezik takıp gezen tipler var demekki. Çok varoş bence :) ayrıca kuyumcudan beştaş ne ya ya orjinal tak yada hiç takma.
Bende sendenim :)) daha 4 aylık evliydim bilezikler gitti ama hiç böyle bileziklerime doyamadım modunda gezmedimBileziklere doyunca ne oluyor ki ?
Ben de hiç takamadım.
Eger yapacagı iş benim takacagım bilezikten daha muhimse zaten aldırmazdım
Yani bugün size bilezik yapıp daha sonrasında rica etse verseniz yine doyamayacaksınız :)
Kk'ya sor bakalım kaç kişi bileziklerine doyabilmiş. Bileziğe doymak ne demekse artık :))
Tek altınım parmagımdaki evlilik yüzügüm.
Niye pırlanta nalburda mı satılıyor?Yeni gelin olduğun için bileziğe doyamadın mı çok güldüm ya. Hala bilezik takıp gezen tipler var demekki. Çok varoş bence :) ayrıca kuyumcudan beştaş ne ya ya orjinal tak yada hiç takma.
Senin yine 4 ay durmus ben evliligin besinci gunu cikarip verdim, bak 1 hafta bile dolmamistiBende sendenim :)) daha 4 aylık evliydim bilezikler gitti ama hiç böyle bileziklerime doyamadım modunda gezmedim
Teeek altınım senin de dediğin gibi evlilik yüzüğüm :))
Bildiğin bilezik yani şu şak şuk ses çıkaranından hani :) görgüsüz demedim dikkat edin lütfen bana göre varoş işi bilezik. Size göre çok güzel olabilir.zevk meselesi.bilezik takmanın neresi varoş ÇÜŞ ama ..bu zevk meselesidir.bende takıyorum ..hiçte görgüsüz değilim en azından tanımadığım insanlara varoş diyecek kadar VAROŞ olmadım hiç.
bazı yorumlara ciddi tav oluyorum.
bir de meslek hanesinde avukat yazıyor ,size insanların seçimleriyle alay etmeyi mi öğretiyorlar hukuk fakültesinde.
Varmış,hemde hoşlanıyorlarmış :)Hala bilezikleri takıp şıngır şıngır gezen var mı gerçekten
görgüsüzü ben dedim zaten siz demediniz ,frekans tutturmamız da imkansız anlaşılıyor.yaW mı ben cevabımı aldım ..Bildiğin bilezik yani şu şak şuk ses çıkaranından hani :) görgüsüz demedim dikkat edin lütfen bana göre varoş işi bilezik. Size göre çok güzel olabilir.zevk meselesi.
Hukuk fakültesinde öğrendiklerimi algılayabileceğinizden şüpheliyim. Bütün yaşamımı orda öğrendiklerime göre şekillendirmiyorum. Hangi fakülte olduğunun ne önemi var eğitim fakültesi olsa orda onu mu öğretiyorlar yani ? Az mantıklı olun yaw :)
Altına karşı değiliz kesinlikle en güzel yatırım yollarından birisi. Doyamadım bileziğime takamadım kısmı ilginç geldi :)altın demek geleceğe yatırım demek..
ayrıca insandan insana fark var. kimisi 5000 tl değerinde yüzükle mutlu olurken diğeri 500 le aynı mutluluğu yaşayabilr. bu konuda kmseyi yargılayıp eleştremeyiz
:)))))))))))))))))Niye pırlanta nalburda mı satılıyor?