Evlilik yıldönümü

tethyss

☆☆☆☆★☆☆☆☆
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
2.433
2.046
773
Selam kızlar... yardımınıza ihtiyacım var... 2. evlilik yıldönümümüz yaklaşıyor. :nazar: ilkinde düşük yaptığım için hiç birşey yapamamıştık... bu seneki güzel geçsin istiyorum.. özel birşeyler hazırlamak istiyorum.. bu yüzden fikirlerinize yardımlarınza ihtiyacım var.. :44: özel bir sürpriz, hediye yada ne bileyim... Teşekkürler.. ;)

Canım 2.yılınız kutlu olsun...nice mutlu huzurlu senelere inşallah:nazar: Allah mutluluğunuzu,huzurunuzu bozmasın..düşündüğün birşeyler var mı??

Selam kızlar... yardımınıza ihtiyacım var... 2. evlilik yıldönümümüz yaklaşıyor. :nazar: ilkinde düşük yaptığım için hiç birşey yapamamıştık... bu seneki güzel geçsin istiyorum.. özel birşeyler hazırlamak istiyorum.. bu yüzden fikirlerinize yardımlarınza ihtiyacım var.. :44: özel bir sürpriz, hediye yada ne bileyim... Teşekkürler.. ;)

eşin sana ne aldı yada ne gibi süpriz hazırlayacak biliyorsan
sende ona göre bişeyler yapabilirrsin
akşam yemegi dışarda yersiniz sonra romantik bi film olur
sonrası malum zatende:1::1:
araya bişeyler sıkıştırabilirsiniz

Canım 2.yılınız kutlu olsun...nice mutlu huzurlu senelere inşallah:nazar: Allah mutluluğunuzu,huzurunuzu bozmasın..düşündüğün birşeyler var mı??

çok teşekkür ederim çok sağolun... aklımda henüz hiçbişey yok.. ama kuru bir hediye ve kuru bir pasta ile geçsin istemiyorum... evde de olsa ne bileyim güzel geçsin istiyorum... :26: aklıma ilk gelen şuan özel bir pasta yaptırmak evde güzel bir yemek sonrası işte müzik falan.. ama başka neler olabilir onu düşünmek istiyorum..

eşin sana ne aldı yada ne gibi süpriz hazırlayacak biliyorsan
sende ona göre bişeyler yapabilirrsin
akşam yemegi dışarda yersiniz sonra romantik bi film olur
sonrası malum zatende:1::1:
araya bişeyler sıkıştırabilirsiniz

aslında onun pek sürpriz hazırlayacagını sanmıyorum... şuana kadar olmadı çünkü.. :50: doğumgünüm bile sönük geçti... ve belkide bu yüzden artık ondan birşeyler beklemek yerine, ben bişeyler yapıp hem kendimi hem eşimi mutlu etmek istiyorum... :30:

Pastayı kendin yapabilirsen hoş olur,evi mumlarla ışıklandır,romantik bir ambiyans olsun..hep kadınlar beklemesin çiçeği,iş yerine çiçek gönderebilirsin güzel bi sürpriz olur bence:ssz:

demin güzel bir öneri okudum internette... sizinlede paylaşmak istedim... siyah kartonların üstüne beyaz kalemle güzel sözcüler yazıp misina ipliği ile tavandan sarkıtmak... bir sürü sözcükler yazıp guzel mumlar ve kokularla ortalıgı biraz aydınlatıp arkada da bu parçayı çalmak şuan planımın başlangıç aşaması oldu sanırım...
[video=youtube;W0LZ4wMV3zw]http://www.youtube.com/watch?v=W0LZ4wMV3zw[/video]
sizce nasıl olur ... hediye işini henüz karar vermedim..

Öncelikle inşallah nice nice seneleriniz beraber huzur içinde geçsin. :nazar:
Güzel bir sofra hazırla hangi yemekleri en iyi ve onun sevdiği gibi yapıyorsan onları yap yine
Klasik ama istersen üstünde resminizin olduğu küçük bir pasta yaptırabilirsin
Mumlar, çiçekler, müzik vs.
Hediye konusuna gelince en iyi sen karar verirsin eşinin hoşlandığı şeyleri düşün
Sadece bir eşya olarak düşünme hobiyle alakalı da olabilir

Rabbim beraber güzel nice yıllar geçirmenizi nasip etsin inşallah :nazar:

Güzel mum ışıgında eşinizin sevdigi yemekler olabilir
Etrafla yanan küçük romantik mumlar yerlerde olabilir kırmızı gül yapraklarıylada süslenebilir masa yerler yatak odası gibi
Heryere küçük küçük notlar hazırlanabilir sevdiginiz kullandıgınız cümleler kelimeler bugüne kadar yaşadıgınız güzel olaylar tarihler olabilir
Sevdiginiz müzik eşliginde dans
Özel kıyafet saç ve makyaj
İkinizin resmi ya da başlama tarihiniz evlilik tarihinize ait resim veya yazı olan bir pasta
Gönlünüzden geçen bir hediye :69:

Son düzenleme:
Bende aynı düşüncelerdeyim şu an. İlk evlilik yıldönümümüz olacak bizim. Yemeğe gidicez akşam ama başka ne yapabilirim, hediye ne almalıyım hiç bi fikrim yok :44: Sana verilecek fikirlerden yararlanıcam artık :46:

Back