bende böyle bi konu arıyordum acıkcası :) eger bulamasaydım kendım acıcaktım..
benımde eylül 25 te 2.evlilik yıldonumumm
bence ıkınıze özel bişi olsun revindell..benım ilk yıldonumu için suprizim su oldu ; Eki Görüntüle 245402 şimdide ikinci için dusunuyorum güzel olsun tek ve özel olsun ugrasındayım :)
tişörtlere baskı yaptırmayı yada kupaya yazı yada ıkımızın bir olan resmını yapmayı istiyorum ama henuz karar veremedim.. ingilizcemi olsun türkce mi olsun onada henuz karar veremedim.. yada memleketlerımızın plakarını bastırcaMMMbenım memleketımın 2 katı eşimin memleketıne denk gelıyorda oyuzden..
eşimde bana cok hoş bi kolye aldı beyaz altından üstü krat taşlarla süslü..lüx bi restoranta keman esliğinde romantık bi yemek yedık
eger bebek dusunuyorsanız ozamana kadar hamıle kalmaya calıs ve gebelık testını eger pozitifse guzelce paket yapıp eşine verebılırsın yada mınık patıkler vs gibi..
AH CANIM YA BEBEK SÜPER OLURDU AMA BİZİM ŞU AN ÇOK BORCUMUZ VAR O YÜZDEN KUZUCUĞUMUZ BEKLEMEK ZORUNDA BİRKAÇ SENE
herhalde benimkinin en çok sevineceği hediye digitürk futbol paketi olurdu
düşünüyoryum hala ne alabilirim yada ne yapabilirim diye
hımmm bide şöyle bişey var o ne yapıcak bakalım? yada hatırlayacakmı acaba? merak ediyorum..
hadi bakalım hayırlısı
konuyu ben açtım gibi oldu :) 19 eylül evlilik yıl dönümün ilk senem :) ve eşim beşiktaşın delisi 20 temmuzda doğum günü hesiyesi olarak bjk kol saati almıştım evde herşey bjk oldu tişörtten tutun cekete çoraba eşofmana kadar farklı bişey olsun istiyorum plasteşinı var ablam hediye etti ne yapabilirim bu arada eşim beni çok lüks bi restrana götürecek
kuzum gel biz seninle aynı hediyeyi alalım :) benimkide beşiktaşlı evde herşey beşiktaşlı :) farklı ne alıcam bilemiyorum lig tv maç paketine baktım sadece beşiktaşın lig maçları 1 senede 38 maç yani haftada bir maç ayda 4 maç demek... Şu an bile yanımda oturmuş ntv spor u izliyor lig tv alsam benide unutur herhaldehem bana bir sürprizi yokmuş gibi geliyor hiçççç tık yok valla :97:
Olurda ne alabilirizki canım ya farklı bişey olsun daha zamanımız var az kaldı ama :) nerde oturuyosun sen keşke yakın olsanda buluşsak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?