• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik yıldönümü yaklaşan varmı?.. Hediye felan ne alıcaz? neler yapıcaz?

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
Kızlar söz dü , nişandı, düğündü dernekti derken bu tatlı telaşı atlattık :21:
Gözümüzü açtık kapadık bir de baktık koca bir sene geçivermiş :69:

Eylülün 18 i benim evlilik yıldönümüm kızlar :16: :16: :48:

ama hala ne hediye alıcam yada nasıl bir organizasyon yapsam bilemiyorum.. :18:

Eşim bayan kuaförü ve beşiktaş delisi :32:

Güzel fikirlerimizi paylaşalım hep birlikte :64:

bende böyle bi konu arıyordum acıkcası :) eger bulamasaydım kendım acıcaktım..

benımde eylül 25 te 2.evlilik yıldonumumm :69::69::nazar:

bence ıkınıze özel bişi olsun revindell..benım ilk yıldonumu için suprizim su oldu ; $sansurluuuu.jpg şimdide ikinci için dusunuyorum güzel olsun tek ve özel olsun ugrasındayım :)

tişörtlere baskı yaptırmayı yada kupaya yazı yada ıkımızın bir olan resmını yapmayı istiyorum ama henuz karar veremedim.. ingilizcemi olsun türkce mi olsun onada henuz karar veremedim.. yada memleketlerımızın plakarını bastırcaMMM ;) benım memleketımın 2 katı eşimin memleketıne denk gelıyorda oyuzden..

eşimde bana cok hoş bi kolye aldı beyaz altından üstü krat taşlarla süslü..lüx bi restoranta keman esliğinde romantık bi yemek yedık :69::38:

eger bebek dusunuyorsanız ozamana kadar hamıle kalmaya calıs ve gebelık testını eger pozitifse guzelce paket yapıp eşine verebılırsın yada mınık patıkler vs gibi..

bende böyle bi konu arıyordum acıkcası :) eger bulamasaydım kendım acıcaktım..

benımde eylül 25 te 2.evlilik yıldonumumm :69::69::nazar:

bence ıkınıze özel bişi olsun revindell..benım ilk yıldonumu için suprizim su oldu ; Eki Görüntüle 245402 şimdide ikinci için dusunuyorum güzel olsun tek ve özel olsun ugrasındayım :)

tişörtlere baskı yaptırmayı yada kupaya yazı yada ıkımızın bir olan resmını yapmayı istiyorum ama henuz karar veremedim.. ingilizcemi olsun türkce mi olsun onada henuz karar veremedim.. yada memleketlerımızın plakarını bastırcaMMM ;) benım memleketımın 2 katı eşimin memleketıne denk gelıyorda oyuzden..

eşimde bana cok hoş bi kolye aldı beyaz altından üstü krat taşlarla süslü..lüx bi restoranta keman esliğinde romantık bi yemek yedık :69::38:

eger bebek dusunuyorsanız ozamana kadar hamıle kalmaya calıs ve gebelık testını eger pozitifse guzelce paket yapıp eşine verebılırsın yada mınık patıkler vs gibi..

AH CANIM YA BEBEK SÜPER OLURDU AMA BİZİM ŞU AN ÇOK BORCUMUZ VAR O YÜZDEN KUZUCUĞUMUZ BEKLEMEK ZORUNDA BİRKAÇ SENE :59:

herhalde benimkinin en çok sevineceği hediye digitürk futbol paketi olurdu :37: :62:

düşünüyoryum hala ne alabilirim yada ne yapabilirim diye :61:

hımmm bide şöyle bişey var o ne yapıcak bakalım? yada hatırlayacakmı acaba? merak ediyorum..

hadi bakalım hayırlısı :69:

AH CANIM YA BEBEK SÜPER OLURDU AMA BİZİM ŞU AN ÇOK BORCUMUZ VAR O YÜZDEN KUZUCUĞUMUZ BEKLEMEK ZORUNDA BİRKAÇ SENE :59:

herhalde benimkinin en çok sevineceği hediye digitürk futbol paketi olurdu :37: :62:

düşünüyoryum hala ne alabilirim yada ne yapabilirim diye :61:

hımmm bide şöyle bişey var o ne yapıcak bakalım? yada hatırlayacakmı acaba? merak ediyorum..

hadi bakalım hayırlısı :69:

hmmm bebek suprizinin modası gecmez bi kaç sonrası içinde de olsa aklının bi kosesınde dursun ;)

dugun album fotosundan senın ıstedıklerını secıp bi fotocuya git sonra bunlardan 2011-2012 takvimini yaptırtabılırsın..

yada ıkınızın en çok beyendıgınız bi gelınlık ve damatlıkla olan fotonuzu yapboz yaptırtabılırsın

canım hatırlarmı bilemem ama ben 2hafta oncesınden kucuk uyarılar eslıgınde belirtmiştim cunku eşim yıllık izin alacaktı ve ben ilk evlılık yıldonumunu kaynanamların yanında değilde kocişkomla basbasa gecırmek istiyordum :) evlılık yıldonumunu gecırdık tesadufen haftasonuna denk gelmıstı bizim ,1 gun sonrada esımın memleketıne gittik :):)

bende oyuzden dıyorum ya sana ıkınızı içinde yarayan bişey al diye.. ;) hatırlamama ihtimaline karsılık :40:

yada el emegin varsa kendın yap bişiler ...

eşimin dogum gununde pastayı satın almak yerıne kendım yapmıstım uzerinide susledım pasta borek vs.. hediyede kırmızı boxer almıstım :52::69::9: vb.. örnekler bunun gibi şeylerle çogaltılabılır...

şimdi bu 2.ci evlilik yıldonumunde yinee kaynanamlarda olcak gibiyizzz oyuzden pek heveslı değilim ama yine gitmemeyi eşimle basbasa gecırmeyı isterım tabıkı.. kaçmıyoya 1gun sonra gıdelim kaynanamlara :61::34:

bebek sürprizi süper zaten bir4 kaç sene sonrası için harika bir hediye olabilir... :38:
hele birde kızım olursa tadından yenmez artık :16:

bizimde pazar gününe denk geliyor eşim evde olucaktır büyük ihtimalle.. bu yüzden sürpriz birşeyler hazırlamak istersem cumartesi akşamı yapmam lazım ki işten gelince sürpriz olsun :17: şöylede bir durum var ama çat kapı kaynanam gelebilir aynı binadayız :19: en son yeni evlendiğimizde mumlar felan süper bir ortam hazırlamıştım giyinip süslenmiştim kaynanam çat diye geldi nasıl mumları üfleye üfleye söndürüyorum yani rekorlar kitabına girerdim o kadar çok mum yakmışım ki nefesim tıkanmıştı :1:

kendinize alınsa mutlu olacağınız hediyeleri seçiyormuşsunuz gibi geldi bana kızlar :27: yani erkeğe böyle yapboz takvim sevgili kitabı filan ne bilim..
sanki digitürk futbol paketini alsan dünyalar onun olurmuş asla unutamazmış gibi geldi bana :27:

konuyu ben açtım gibi oldu :) 19 eylül evlilik yıl dönümün ilk senem :) ve eşim beşiktaşın delisi 20 temmuzda doğum günü hesiyesi olarak bjk kol saati almıştım evde herşey bjk oldu tişörtten tutun cekete çoraba eşofmana kadar farklı bişey olsun istiyorum plasteşinı var ablam hediye etti ne yapabilirim bu arada eşim beni çok lüks bi restrana götürecek

konuyu ben açtım gibi oldu :) 19 eylül evlilik yıl dönümün ilk senem :) ve eşim beşiktaşın delisi 20 temmuzda doğum günü hesiyesi olarak bjk kol saati almıştım evde herşey bjk oldu tişörtten tutun cekete çoraba eşofmana kadar farklı bişey olsun istiyorum plasteşinı var ablam hediye etti ne yapabilirim bu arada eşim beni çok lüks bi restrana götürecek

kuzum gel biz seninle aynı hediyeyi alalım :) benimkide beşiktaşlı evde herşey beşiktaşlı :) farklı ne alıcam bilemiyorum lig tv maç paketine baktım sadece beşiktaşın lig maçları 1 senede 38 maç yani haftada bir maç ayda 4 maç demek... Şu an bile yanımda oturmuş ntv spor u izliyor lig tv alsam benide unutur herhalde :27: hem bana bir sürprizi yokmuş gibi geliyor hiçççç tık yok valla :97:

kuzum gel biz seninle aynı hediyeyi alalım :) benimkide beşiktaşlı evde herşey beşiktaşlı :) farklı ne alıcam bilemiyorum lig tv maç paketine baktım sadece beşiktaşın lig maçları 1 senede 38 maç yani haftada bir maç ayda 4 maç demek... Şu an bile yanımda oturmuş ntv spor u izliyor lig tv alsam benide unutur herhalde :27: hem bana bir sürprizi yokmuş gibi geliyor hiçççç tık yok valla :97:

Olurda ne alabilirizki canım ya farklı bişey olsun daha zamanımız var az kaldı ama :) nerde oturuyosun sen keşke yakın olsanda buluşsak :)

Olurda ne alabilirizki canım ya farklı bişey olsun daha zamanımız var az kaldı ama :) nerde oturuyosun sen keşke yakın olsanda buluşsak :)

valla canım düşünüyorum ama aklıma gelen bişey yok tek düşündüğüm lig tv almak beşiktaşın bu sene ki tüm maçlarını hediye edicem ona :) en kötü ihtimal tabi bu başka ne yapabilirimki?...

kızlar hani desemki mumlar felan şöyle güzel bir akşam ve muhteşem bir gece için organizasyon yapiyim evimde :23: ama ne mümkün :25:

geçen akşam bi ön hazırlık anlamında kocama sürpriz yapiyim dedim.. kızlar gittim kendime güzel ciciler aldım :23: organizasyonu yaptım saat 9 gibi çat diye kaynanam geldi eltimle birlikte halı yıkamaya ((!)) bizim arka bahçemiz var orda halı yıkamaya geldiler ya inanabiliyormusunuz? :52: bütün planları suya düştü giydim pamuklu pijamamı güzel güzel uyuduk
:76:

Kızlar planımı yaptım sizlerlede paylaşmak istiyorum :42:

Şimdi hediye olarak playstation 2 alıyorum .. cumartesi akşamıda evde çok güzel yemekler hazırlıyorum masamı kuruyorum.. halıları kaldırıp her yere mumlar yerleştiriyorum sonra tam ortada bir çember çiziyorum mumlardan içinde dans etmek için :78: :77: harika şarkılar seçiyorum dans etmek için .... :81:

şimdilik böyle planım :66:

Kızlar selamlar...

programımda değişiklik oldu hediye fikrimi değiştirdim sizlerede fikir olsun diye paylaşmak istedim :21:

Eşim halı saha maçlarına gidiyor genelde... vee kendisi kaleci...
bende ona kaleci eldiveni alıcam :76: umarım beğenir...

Back