Evlilik Yıldönümü Süprizi yardımmm Lütfeeen !!!

Ayckadr

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2013
91
3
6
Ankara
Kızlaaar fikirlerinize cok ihtiyacım var. Eşimle temmuzun 8inde evlilik yıldönümümüz. Farklı bişey yapmak istiyorum ama bi türlü bi fikir sahibi olamadım. Normal günlerdede mum yakıp masa hazırlıyorum bu yüzden daha farklı bişiy istiyorum ama bulamadımm. İlk evlilik yıldönümümz olduğu için çokta özeniyorummm

Süprizine karar verebildinmi canım.Bizimde 5. evlilik yıldönümümüz var bu ayda.gelinliğimi giymeyi düşünüyorum.annemin evindeydi gelinliğim eve götüreceğim.ev aldığımız için bu sene biraz sıkışığız.maliyeti düşük bi süpriz yapmaya karar verdim.ama senin ilk yıldönümün düşündün mü değişik bişeyler. ben öyle çook değişik bi süpriz yapmadım daha hiç.

seçeceğin bir odaya uçan balonlar doldur yada taşıması dert dersen balonları evde şişir tepelerinden bantla tavana yapıştır.
ama balonları iplerle yada kurdeleyle bağla şişirdiğin yerden ve onları da aşağıya sarkıt uzunca bırak.o kurdele uçlarına ister içinden geçenleri yaz as istersen bugüne kadarki en güzel anlarınızın fotograflarını ya da her ikisinden bir karışım:)
mumlar ve müzik vazgeçilmez tabiki. detaylandırmak genişletmek sana kalmış:)
nice yıllara

balon fikri cok hos nerde bulunur o balonlar yani ucan balon diyipte mi almam lazim benim de yakin ilk evlilik yil donumum de fotograf ve not karisimi da cok hos fikir : )

uçan balonlaro eve getirmen sıkıntı olabilir.heleki bu sıcaklarda...küçük helyum gazları satılıyormuş nerede olur bilmem de onlardan alıp evde kendin uçan balon haline getirebilrsin ama zahmetli olur.en pratiği tavana bantlamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…