• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik yıldönümü için önerileriniz nelerdir ?

benimde 1. evlilik yıldönümüm :) bende hala bulamadım...benim biraz daha var sürem..
siz bulabildinizmi birsey..
internet sitelerine baktım, saat telefon vs. diyorlar.. onlar zaten zaman içinde alındı :( bulamıyorum..:kedi:

canım umarım daha zamanın vardır
ben bunu gördükten sonra çok üzülmüştüm keşke önceden görseydim dediğim
bir hediye,
siyah kuplu bardak hatta sıradan bir bardak gibi duruyor,içine
çay kahve gibi sıcak içicekler konulduğunda renk değiştiren ve fotonunzun net görüldüğü
bir bardak
düğün fotonuzdan koyabilrisniz mesela
paylaşmak istedim
seneye bunu yapacağım ben

onuda yaptım desem :(
birlikteliğin aylarını, yılları kutla derken aldım onuda :)
aslında burgaz adaya götürüp orada konaklamayı düşünüyordum, hem tatil olurdu..
ama kursum var haftasonu:(

ben de aynı dertten muzdarıpim konu geçeli ne kadar oldu bilemiyorum ama. belki de geçti evlilik yıldönümünüz... benimkine az kaldı 11 ağustosta 2. yılımızı geçireceğiz. 1. senemizde doğum yapıyordum en güzel hediye oldu:D:D:D ama şimdiiiiiiiiiiiiiiiiii ... kimse de bişi yazmamışş.. diğerlerinin hepsini biz de yaptık..:(

ben de aynı dertten muzdarıpim konu geçeli ne kadar oldu bilemiyorum ama. belki de geçti evlilik yıldönümünüz... benimkine az kaldı 11 ağustosta 2. yılımızı geçireceğiz. 1. senemizde doğum yapıyordum en güzel hediye oldu:D:D:D ama şimdiiiiiiiiiiiiiiiiii ... kimse de bişi yazmamışş.. diğerlerinin hepsini biz de yaptık..:(

bugün evlilik yıldönümünüz :) tebrik ederim.. allah mutluluğunuzu daim etsin..
saolsun fikrini paylaşan pek arkadaş olmadı bizimle ..sağlık olsun ..
ben yeni alyans aldım, altın rengi idi..metal renkli alyans aldım ikimizede..kıyafetine göre taksın diye.. o o günü evde geçirmek istemişti, ben yemekte ayarladım dışarda..çok eğlendik..

o da bana çok şık bir yüzük almış, birde ismimi dövme yaptıracakmış sırtına, bana en büyük hediye o olsa gerek :) guclubacismile

ühüüü kimseden sağlam bi fikir çıkmamış yaaa...

aayyy... 15 inde de benim evlilik yıl dönümüm var kızlarrrr ama ben naptıımmm her tanışma ve çıkma ayrıca geçen sene de evlilik yıl dönümümüzde olduğu gibi son ana bıraktım, şimdi de eteklerim tutuştu oh olsun bana... o kesin çoktan ayarlamıştır gene... yardım edin... canım senin geçmiş ama sen naptın? genelde geçtikten sonra çok güzel fikirler çıkar ben de ama öncesinde yok bişi... yazılılanların hepsini yaptım 6 senedir beraberiz... aslında bu sene ki süprizim bebiş olacaktı 1 sene önceden planlamıştım ama olmadıı :2: zaten canım sıkkın..

hayde kızlar bi el atın şu işe...

Back