Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Can arkadaşlarım benim:1rolleyes: evliliğimizin 2 senesindeyiz..11 ağustosta.. az kaldı yani. biliyorum bu konuda bir çok konu açıldı.. ama bardaklar tablolar puzzllar mumlar yemekler sevgiliyken de yaptık.. ( gerçi başka çare olmazsa aynen tekrar edilecek) geçen sene 1. yıldönümümüzde doğum yapmıştım, lohusaydım..delikafaduldenöyle geçti gitti... bu sene 1 yaşında oğlumuz da var.. güzel bi sürpriz yapmak istiyorum değişik bir şeyler... ama aklıma gelmiyor.. bi kaç defa eşimi yakaladım..:1ninca: internetten bir şeyler siprariş ettiğini zannediyorum..ben de altta kalmak istemiyorumm.. off kafam çok karışıkk... :uhm::uhm::uhm:ne yapsakk... ..BİR ÖNERİİİCCİİK LÜTFFENN ACCİİLL sizleri çok seviyorum...:dance::dance::dance::dance: