Evlilik yıldönümü hediyem hakkında fikir istiyorum

oglananasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
96
Yer
İstanbul
2. evlilik yıldönümümüzü kutlayacağız çok yakında eşime hediye olarak ilk başta yılın kocası oskarını almayı düşündüm ama şeklinden dolayı vazgeçtim bibloları oda bende hiç sevmeyiz o yüzden bir plaket yaptırmayı düşünüyorum ama üzerinin yazısına karar veremedim komik ve ilginç olsun istiyorum yardım edebilir misiniz mesela nasıl bir metin hazırlanabilir siz olsanız ne yazardınız ben tam toplayamadım ama
sayın ........
üstün dağınıklık yeteneğinizle beni sinir krizlerine sokup ekstra romantikliğinizle hayatıma anlam kattığınız için yılın kocası plaketini almaya hak kazandınız .
gibi ama bu çok içime sinmedi işte

Fikir güzel, ama metin olarak ne yazabileceğinle ilgili en iyi öneri senden gelir. Çünkü eşini en iyi tanıyan ve ilişkiyi yaşayan sensin.

eşin esprili şeylerden hoşlanıyorsa yazdırmayı düşündüğün metin çok hoş

ya aklıma ne geldi konunu sabote etmek gibi olmasın ama ben de suçlu olduğu halde karısından bi özür bile dilemeyen üstüne de triplerde olan kocama yılın gamsız kocası plaketi mi kargolatsam napsam iyi fikir verdin ha

güldürdünüz beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…