Evlilik yıl dönümüzmüz de neler yapmalıyım ?

lucky88

Bırak gülüşlerin can evimin penceresi olsun.
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
1.174
15
158
Kızlaarrrr !!! 4 ekim 1. evlilik yıl dönümümüz ve ben ne yapıcamı bilmiyorum.bi hediye almak istiyorum ne yapmalıyım fikir ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirimzemuszemus

şu sıralar saat içine koyulan resimleri çok duyuyorum... parfüm olabilir.. saat olabilir... sigara kullanıyosa lmaz: güzel zippo çakmak alabilirsiniz üzerinede ismin yazılabilir... gümüş şık bi tesbih... geçenlerde nette gördüm bu 2 li giyilen tişörtler var mesela birinde tenceye yazıyo diğerinde kapak :) bu olabilir.. ama sanırım çoğu erkeğin en çok hoşuna gidecek olan şey güzel bi kıyafetle eşi.. sonrası malum...aaa bak espirili bişi yapmak istiyosan kendi kafana kırmızı kurdela bağlayıp hediyen benim hayatım da diyebirsin.. ayyy hep yazım hem utandım walla...
:kedi:zemuszemusaklinialirimsmilesırnaşık şeydelikafadulden

Çok tatlısın cnm yaa zemuszemus bi kenara not edicem bunları tşkler opuyorumnanaktan

bende digital anahtarlık görmüştüm bir sitede içine resim koyulabiliyor yanında taşır ama sanırım bu evlilik yıl dönümü için küçük bir hediye olur:)daha niceleriini yaşarsınız inşa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…