evlilik yıl dönümü hediyesi :/

Amin bitanem yaa inşallah bizde hamile oldugumuzu görürüz insallah.. benimde arkadaşım korunduğu halde ikinciye hamile simdi kizi biraz büyüsün istiyordu sonra yapmayi planliyordu ama 6 haftaik hamile simdi. Ben asilama yaptirdim yine tutmadi :KK43: ama vazgeçmek yok elbet bizde tadicaz bebis sevgisini dualarim hepimize kuzum ♡
Karşılıklı canım dualarımız. Allah kabul etsin insallah şu mübarek günde. Yarın kan testi yaptircam ondada negatif cikcak tabide en azından bu ay icin umudum bitmiş olcak. Muallakta olmak kötü.

Karşılıklı canım dualarımız. Allah kabul etsin insallah şu mübarek günde. Yarın kan testi yaptircam ondada negatif cikcak tabide en azından bu ay icin umudum bitmiş olcak. Muallakta olmak kötü.

En kötüsü o zaten cnm.. inşallah pozitif cikar kan testin. Ben daha bi kac gun beklerim gelir zaten büyük ihtimalle gelmezse bende kan testi yaptiririm.

canım instagramda gomlek_ci diye bir sayfa var.aynı sayfanın facedede var sitesi isimli gömlekler daha öncede bahsetmiştim .. ben aldım hediye için çok memnun kaldım bir bak istersen isimli msjlı gömlek yapıyorlar ,çok şaşırmıştı benim eşim çok değişik bir hediye olmuştu...

Merhaba kızlar yarın 5. evlilik yıldönümümüz. ve ben şu zamana kadar eşime herşeyi aldım artık alacak bir hediye bulamıyorum bana verebileceğiniz değişik önerileriniz var mı?.
Ayrıca biz 2 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor bu ay aşılama yaptırdım. regl günüm bugün henüz olmadım ama sanki yine tutmadı diyor içimden bir ses bugün test alıp yapmayı düşünüyorum eğer hamilelik varsa çıkar heralde aşılamadan sonra değil mi? 15. gün bugün.
Aslında tutmuş olsaydı ve testte pozitif çıksaydı :anneadayı:eşime hediye olarak bu müjdeyi verebilseydim ne güzel olurdu :KK43: sabahtan beri sinirlerim çok bozuk yine olmadı diye düşünüp düşünüp ağlıyorum:KK42:

Eger hamile kalmışsan eşinin iş yerine bebegınız adına bi kart yolla içinede at idrar tahlili :) gör bak en cok sevınecegı hedıye bu olacak

canım instagramda gomlek_ci diye bir sayfa var.aynı sayfanın facedede var sitesi isimli gömlekler daha öncede bahsetmiştim .. ben aldım hediye için çok memnun kaldım bir bak istersen isimli msjlı gömlek yapıyorlar ,çok şaşırmıştı benim eşim çok değişik bir hediye olmuştu...

Hmm buna bakiyim canim tamam cok sagol yarina yetismez ama daha sonrada versem olur teşekkür ederim :)

Eger hamile kalmışsan eşinin iş yerine bebegınız adına bi kart yolla içinede at idrar tahlili :) gör bak en cok sevınecegı hedıye bu olacak

Test yaptım negatif çıktı malesef canım :KK43:

Gecen sene ben eşime dogum gununde çok ilginç bir o kadar da gereksiz bir hediye hazırlatmıştım senınle paylaşayım..

Bir firma var onlarla anlaştım fotoğraflarımı yolladım onlarda bunları derleyerek ve sokak röportajıyla insanlara benim onu çok sevdiği söyletmişlerdi ve dogum gununu tanımadıgı bir çok insana kadiköyun yarısına kutlatmış olmuştum ve dilersen sizin için anlamı olan sevdiğiniz bir ünlüyü hadi bu çalışmaya kataniliyorsun örnegın illa ki sizin bir şarkınız vardır bu şarkıyı videonun içinde kullanabilir sonunda da o sanatcının size eşine olan iyi dileklerini sundurup esin için bi imza aldırabilirsin bu tamamen senin hayal gucune baglı genişleyen bi calışma oluyor böyle bir şey dilersen yaptırdıgım yeri biraz kurcalayıp sana iletebılırım..

çok değişik bi fikirmiş bu canımm bana yaptırdığın yeri söylersen çok memnun olurum:KK68:

amin canım benim çok teşekkür ederimm:KK200:

Baktım hediyeniyarat.com ama sanirim siteye birseyler olmuş bir bak bakalım adımı degişti kapandı mı yoksa bnmi göremedim bn şimdi pc de degilim cok bakamıyorum

Merhaba kızlar yarın 5. evlilik yıldönümümüz. ve ben şu zamana kadar eşime herşeyi aldım artık alacak bir hediye bulamıyorum bana verebileceğiniz değişik önerileriniz var mı?.
Ayrıca biz 2 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor bu ay aşılama yaptırdım. regl günüm bugün henüz olmadım ama sanki yine tutmadı diyor içimden bir ses bugün test alıp yapmayı düşünüyorum eğer hamilelik varsa çıkar heralde aşılamadan sonra değil mi? 15. gün bugün.
Aslında tutmuş olsaydı ve testte pozitif çıksaydı :anneadayı:eşime hediye olarak bu müjdeyi verebilseydim ne güzel olurdu :KK43: sabahtan beri sinirlerim çok bozuk yine olmadı diye düşünüp düşünüp ağlıyorum:KK42:
Bizimde evlilik yıldönümünüz bugundu, 11 yillik evliyiz 2.5 sene bekledim meleğimi çok şükür bugünleri gösterdi Rabbim. İnşallah bebeğin sana tutunmuştur bu süreçte en önemli şey moral canım boll bol dua et. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Hediye olayına gelince biz biraz sportif bir ciftiz o yüzden birbirimize spor ayakkabı aldık, bide canım benim işten gelirken orkide cicegi almış.

Bizimde evlilik yıldönümünüz bugundu, 11 yillik evliyiz 2.5 sene bekledim meleğimi çok şükür bugünleri gösterdi Rabbim. İnşallah bebeğin sana tutunmuştur bu süreçte en önemli şey moral canım boll bol dua et. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Hediye olayına gelince biz biraz sportif bir ciftiz o yüzden birbirimize spor ayakkabı aldık, bide canım benim işten gelirken orkide cicegi almış.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canımmm :nazar: hep dua ederim cnmm ama moralimi pek yüksek tutamıyorum hep aklımda olduğu için üzülüyorumm.. :KK43:
spor ayakkabıda almıştım ben cnm hediyelerin her türlüsünü aldım şu ana kadar sanırım o yüzden yarın güzel bi yemek ve kendi ellerimle hazırladığım bişey daha iyi olucak sanırımm çok teşekkür ederim yazdığın için :KK60:

Bir filmde görmüştüm kız sevgilisine boş bir çerçeve hediye ediyordu
içine en güzel anını koy falan demişti
erkeğe hediye diyince aklıma farklı olarak bir tek bu geliyor
yada futbol seviyorsa orijinal bir forma alabilirsin

Bir filmde görmüştüm kız sevgilisine boş bir çerçeve hediye ediyordu
içine en güzel anını koy falan demişti
erkeğe hediye diyince aklıma farklı olarak bir tek bu geliyor
yada futbol seviyorsa orijinal bir forma alabilirsin

Formada almıştım :) Sağol canim.
benimde aklima dijital cerceve geldi isyerinde massina koyabilir bizim fotolarimizi yukeyip icine veririm bugun gidip bakicam bulurum buralarda inşallah :)

ilk bebeğiniz mi?

Bence en güzel hediye mutlu anılardır. Eğer fırsatınız varsa 1-2 günlüğe de olsa tatile çıkın. Tatile çıkacak durumunuz yoksa günü birlik güzel bir otelde brunch ve ardından havuz keyfi yapabilirsiniz. Bunun için kutlamayı hafta sonuna da erteleyebilirsiniz. Eğer tüm bunlar mümkün değilse şehrinizdeki güzel bir otele bir gecelik rezervasyon yapabilirsiniz. O geceyi farklı bir yerde geçirmek bile unutulmaz bir anı olacaktır. Tüm bunların yanında eşinize duygularınızı ifade ettiğiniz bir mektup yazın. Eminim okurken kapılacağı hissiyatı alacağınız hiçbir maddi hediye yaşatmayacaktır. Biz böyle yapıyoruz. Yıldönümlerimizde özel günlerde her gün yapamadığımız şeyleri yapıp birbirimize mekktuplar yazarız. Sonra o mektupları, notları biriktirip diğer yıldönümlerinde açar okuruz. Maddi hediyeler almayız. Bu şekilde birbirimize hem yeniden aşık oluruz hem de duygusal anlar yaşarız :KK36: Bir fikir olarak aklında bulunsun tatlım :KK66:

X