• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik yaşı kaç olmalı?

Üniversiteyi bitir işe güce gir bir düzen oluştur derken minimum 24-25 oluyor insan. Okul biter bitmez bazen ha diyince iş bulamıyorsun ya da buluyorsun da yeni mezun iki kişinin bile aldığı maaşla bazen bir ev dönemeyebiliyor. Aileler filan destek olmazsa ev kurmak düğün dernek yapmak çok zor bu devirde hele ki büyük şehirlerde öle okul bitti yaş 21-22 hemen evlenilmiyor yani hop diye okul engeli kalkınca.

doğru insan karşına kaç yaşındayken çıkarsa o yaş en uygun yaş. ama 22-23 erken geliyo bana okul anca bitiyo o yaşlarda maddi özgürlüğün olmalı evlendiğinde büyüklerden destek bekleyerek evlenilmemeli azıcık aşın ağrısız başın az bile kazansa çift kendi evini döndürebilecek durumda olmalı.

Erken evlenmeyı dusunen arkadaslar varsa eger ınanın evlendıkten sonra soyle 25-26 olsaydımda oyle evlenseydım dıye dusunuyorsunuz he pısmanlık degıl tabıkı ama aklından oyle gecıyor ınsanın okul bıter bıtmez nıye boyle bı sorumlulugun altına gırdımkı dıyede dusunebılırsınız ama mutlaka gecer bu dusunceler oyle kolay degıl evlılık degılmiş derlerdı bende ınanmazdım pısmanmıyım asla sadece ay sevdıgımle hep bırlıkte olucam olayıoda degıl arkadaslar,bu sebepten ben derımkı okul bıtınce bı ısınıze gırın kendı ayaklarınızın ustunde durun kendınız kazanıp kendınız yıyın tamam artık hazırım dedıgınızdede gırın bu sorumluluga yoksa keske bekleseydım dersınız ben ıyıkı ıyıkı 25 yasımı beklemısım derım heraman erken evlenmek ıcın can atacak bı durum yokmus gercekten yasadıgın hersey zamanında guzel gercekten ve 25-26-27-28 yasları bana cok ıdeal gıbı gelıyor,erkekse benım fıkrım kesınlıkle 28-29 cıvarı olmalı

ne geç kalınmalı ne de çok erkenden olmalı doğru insanı bulduğunuzda basın nikahı hihi:31:

kadınlarda en az 25.. erkeklerde en az 27..
çok genç yaştaki erkeklerin büyük bir çoğunluğu evliliğin sorumluluğunu kaldıramıyorlar..

kadınlarda en az 25.. erkeklerde en az 27..
çok genç yaştaki erkeklerin büyük bir çoğunluğu evliliğin sorumluluğunu kaldıramıyorlar..

bence sorumsuzluğun yaşla hiç alakası yok.sorumsuz insan sorumsuzdur yaşı kaç olursa olsun..40 yaş üstü bile o kadar sorumsuz insan var ki..

bence sorumsuzluğun yaşla hiç alakası yok.sorumsuz insan sorumsuzdur yaşı kaç olursa olsun..40 yaş üstü bile o kadar sorumsuz insan var ki..

orası öyle ama senin bahsettiğin şey karakter..
ben gençliğin getirmiş olduğu tecrübesizlikten, toyluktan bahsediyorum..
insanın karakterinde varsa yapılacak bir şey yok zaten..

Back