Bekarken adet düzenim çok iyiydi. Evlendikten sonra düzenim bozuldu ara kanamalar geç adet olma ağrılar sancılar bitmedi bi türlü. Testler yaptırdım muane oldum bişey çıkmadı. Bebek sahibide olmak istiyorum doktorum inofolic verdi. 8 gündür kullanıyorum. Bu ayda yumurtlamadan sonra sol kasığımda batmalar sancılar oluyor. Adet günüme daha 9 gün var. Sizce neden böyle oluyorum. Evlendim evleneli ağrısız sızısız 1 ayım bile geçemedi.
Benimde öyle oldu evlenmeden önce normaldi ama sonrasında adet agrılarım çok arttı düzensizleşti bebekte istedigimiz için doktora gittik inofolik verdi banada hormonlara baktı yumurta takibi yapalım dedi klomen verdi vucut bazı şeylere alışmaya çalışıyor galiba rahimde kendini hazırlıyor falan ondan olabiliyormuş
Benimde öyle oldu evlenmeden önce normaldi ama sonrasında adet agrılarım çok arttı düzensizleşti bebekte istedigimiz için doktora gittik inofolik verdi banada hormonlara baktı yumurta takibi yapalım dedi klomen verdi vucut bazı şeylere alışmaya çalışıyor galiba rahimde kendini hazırlıyor falan ondan olabiliyormuş
Evlendikten sonra kilo almış olabilir misiniz? Kilo adet düzenini inanılmaz etkiliyor. Bir tanıdığım fazla kiloluydu, adetleri düzensizdi, hızla kilo verdiği dönem hem adetleri duzelir hem de kısa zamanda hamile kalir, iki bebeğine de o şekilde hamile kaldı.
Biz Türk kadınlari genelde evlendikten sonra bir miktar kilo alıyoruz ya belki ondandır diye düşündüm..
Ağrılı adet görmek de ayakları usutmekten olabilir ben bunun farkına vardim, bekarken de aynı giyerdim ama büyükler hep evlendikten sonra usutmemeye daha çok dikkat etmemiz gerektiğini söyler ya, kızlık zarıyla bir ilgisi olabilir net bilmiyorum ama büyükler diyorsa bir bildikleri vardır :)