Merhaba. :)
Ay hayatta buralara böyle konu açmak da varmış. :)
Mesele evlilikte sıra beklemek.
Siz abilerinizi, ablalarınızı beklediniz mi? Bekliyor musunuz? Bekleyecek misiniz?
Benim bir bekar ablam 40'lı yaşlarda, bekar abim 30'lu.
Ben 22. Ve evlenecek adam hazır, ben hazırım. Bir şeyler yerine otursun diye beklemedeyiz şu anda gerçi...
Yine de ben abim ve ablamdan önce evleneceğim için kendimi kötü hissetmekteyim. Sıra bekleyeceğimi de sanmıyorum.
İşte, böyle... Siz de neler yaşadınız, yaşıyorsunuz anlatın istedim.
Aha tam benim hayat tecrubem
3 bekar ablamdan once evlendim. En kucuk benim.21.5ta nisanlandim 23 yasinda evlendim. Benden sonra benim bi buyugum sonra da onun bi buyugu nisanlandi. Ikisi de evlendi. Simdi en buyuk kaldi.
Bence sira beklenmemeli.
Aslinda bizde de buyuk varken kucuk verilmez denir ama nasip olunca oluyormus kimse de bir sey demedi. Ki ablanin yasi da buyuk. Allah ona da hayirli bir kismet versin.
Benim su an 31 yasindaki ablam bekar. Ikisinin de karşısına tez vakitte hayirli kisiler cikar da hayirlisiyla evlenirler.
Tabi abin icin de ayni dilegi diliyorum.
Sen konuyu hic actin mi onlara??
Vakit ayırdığın için çok teşekkür ederim. :)
Amin.. Allah hayırlı eş, mutlu bir yuva nasip etsin hepsine.
Evet, ablam en başından beri biliyor. E okul da bitiyor. Biliyor yani vaktin geldiğini artık. O beni bekleme diyor zaten.
Abim de bir şeyleri halimden tavrımdan anlıyor. Tanıştırmadım henüz ama yok diyip yalan da söylemedim.
Ya ama nasıl anlatayım. Kimse bana sıranı bekle demeyecek.
Düşünüyorum, ben evlenmemişim benden 20 yaş küçük kardeşim evleniyor. Kötü hissederdim.
Benim için mutlu olacaklar ama yine de kendilerini kötü hissedecekler. Bu da benim içim rahat bir şekilde hadi ben evleniyorum dememi engelliyor.
Öylesi şeyler işte.
Ben değil ama eşim 4. çocuk. İki abisi bizden sonra evlendi, biri hala bekar.
Kısmet işi bunlar, zamanı, sırası olmaz.
Allah abinle ablana da hayırlı kısmetler, kaderler versin inşallah.
Ben 23 kardeşim 18.
Yok ya ben kötü olurdum kardeşim benden önce evlense.
Aslında kötü olacak bir şey yok ama insanların acır gibi bakmalarına samimiyetsiz tavırlarına tahammül edemezdim.
Bi de toplumumuzda evli insanlar level atlayıp daha bir adam yerine konduğu için kardeşimle bana olan tavrın farklılığı beni üzerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?