- 28 Ocak 2023
- 10
- 2
- 1
- Konu Sahibi aslinda555
-
Olumsuz olarak yaşadığınız şey nedir?Merhaba arkadaşlar, geçmişimde bazı olumsuz şeyler yaşadım. Bu şeyler yüzünden kimseyi kabul edemiyorum, sanki ihanet gibi geliyor. Evleneceğim kişiye geçmişi söylemek gerekiyor, iki arada bir derede düşünüyorum, her talibi reddediyorum, yaşım aldı gidiyor korkuyorum. İlerde ne olacak diye. Ne önerirsiniz akıl verin bana. Bu arada geçmişimde kimseyle bir ilişkim olmadı,
İntihar teşebbüsü gibi bir hata yaptım, ayrıca insanlara karalandim, özelim anlatıldı insanlaraOlumsuz olarak yaşadığınız şey nedir?
Geçmiş geçmişte kalmış, o kişiden önce olmuş nesi ihanet anlamadım?
Bunların nesi ihanet?İntihar teşebbüsü gibi bir hata yaptım, ayrıca insanlara karalandim, özelim anlatıldı insanlara
Başkasından duyarsa kötü olurBunların nesi ihanet?
Herkesin geçmişte ne hataları var düşünürsek kafayı yeriz. Psikolojik destek aldınız mı? Hala düşündüğünüze göre kafanızda bunu atlamamışsınız.İntihar teşebbüsü gibi bir hata yaptım, ayrıca insanlara karalandim, özelim anlatıldı insanlara
sacmaa sacmaa dusunceler. Bir insan dusunceleriyle kendi hayatini nasil mahvederin özeti. Evlilikle falan ilgili değil yorumum. Genel.
Yaşınız kaç bu arada? Belki geçmişteki olayı hala sindiremediğiniz için çevrenizdekiler korkudan müdahale ediyor olabilir.Keşke tek düşünceler olsa, arkadaş çevreme, işime, akrabalarıma kadar benim hayatım ile ilgili müdahale ediliyor, kafayı yiyeceğim, herkes üzüyor ben tepki bile veremiyorum, hayatımın ipleri başkalarının elinde, elimden birşey gelmiyor, duygularımı bile yaşayamıyorum, biriyle tanisşam ona da müdahale edilir,
Kimse dört dörtlük değil.Hem biriyle birlikte olmamissin.Soylenebilecekse eş adayına söylersin.Degilse soylemezsin olur biter.Evliligi geciktirmemeni tavsiye ederim.Merhaba arkadaşlar, geçmişimde bazı olumsuz şeyler yaşadım. Bu şeyler yüzünden kimseyi kabul edemiyorum, sanki ihanet gibi geliyor. Evleneceğim kişiye geçmişi söylemek gerekiyor, iki arada bir derede düşünüyorum, her talibi reddediyorum, yaşım aldı gidiyor korkuyorum. İlerde ne olacak diye. Ne önerirsiniz akıl verin bana. Bu arada geçmişimde kimseyle bir ilişkim olmadı,
34Yaşınız kaç bu arada? Belki geçmişteki olayı hala sindiremediğiniz için çevrenizdekiler korkudan müdahale ediyor olabilir.
İnsanlar pskolog olmuş hem tanı koyar hem dalga alay yaparlar bu zamanda, empati ve sevgi olmalı, bilemiyorumPeki geçmişte depresyon geçirmiş bir insanı biri ister mi hayatında. Baya okula ara verecek kadar?
İnsanlar pskolog olmuş hem tanı koyar hem dalga alay yaparlar bu zamanda, empati ve sevgi olmalı, bilemiyPeki geçmişte depresyon geçirmiş bir insanı biri ister mi hayatında. Baya okula ara verecek kadar?
Herkesin geçmişte ne hataları var düşünürsek kafayı yeriz. Psikolojik destek aldınız mı? Hala düşündüğünüze göre kafanızda bunu atlamamışsınız.
Siz anlatmak isterseniz anlatırsınız. Anlatmayıp da başkasından duyarsa, o benim unutmak istediğim hatırlamamak için çaba gösterdiğim kötü bir anım falan dersiniz.Başkasından duyarsa kötü olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?