Evlilik ve aile sorunları ve cinsel sorunlar

Cinsellik evliklikte önemli bir şey ilerde anne olmak isteyeceksiniz,ama bilemedim eşiniz pek inandırıcı gelmiyor bana eğer sizin böyle bir sorununuz olsaydı eminimki ailesi çoktan baskı yapıp sizi bosatmisti ama konu oğulları olduğu için ve sizinde sesiniz çıkmadığı için tabiki herşeyi sineye çekiyorlar...bence hayatıniza bakın sizin için diyorum nereye kadar böyle gidecek

Konu sahibi bak ben erotizm sanatçısıyım. Ressamım yani. İslerimde daha cok ruhsal bozuklukların kaynagında yatan cinsel sorunları ele alıyorum. Buraya size binlerce sayısız makale ve kaynaklar atar ve sunarım.
Çiftlerin saygı, sevgi cercevesini bile cinsellik olusturuyor anlatabiliyor muyum? Cinsellik olmadan bir yerden sonra birbirinize ne sevginiz ne saygınız kalır. Mesela birbirinize öfkelenmeniz an meselesidir. Çünkü öfkeyle cinsel dürtüler antigonist çalışır. Bu doğu psikolojisinde temel bi savdır mesela.
Cinsellik algısal ve bilişsel ivmeleri hem pekiştirir hem şiddetlendirir. En sonunda bu suur bulanıklıgı, kontrol kaybı, zamandan kopus yaratır size. Yaratmışta zaten su an o durumdasınız. Ve cinsellik insanı hayvansal güdülerinden cıkartıp, bir kültür evrenine sokar. Beden bazen insan merkezli bir güdüye bazende tanrı merkezli bir inanca hizmet ederek seklini alır. Yani aranızda saygı, sevgi, ask varsa bu kavramlar agızda degilde bedende konusur daha cok bagımlılık icin. Ama bedene dökülmeyince bir yerden sonra çürüyor.

Hem de koca mahcup, iyi huylu, sevgi dolu da değil. Sos olarak da çeşitli akrabalar ve iğrenç ilişkiler yumağı mevcut. Çığlık tablosundaki ifadeyle kaçması lazım konu sahibinin.
Ama kaçmıyor. Oturdu kendini zalim dünyanın pencesine düsmüs, masum kurban, kaderin amansız oklarının hedefi olmus sehitler olarak yansıttıgını vurguluyor her satırında.

Tipik bir dogulu muhafazakar aileye gelin gitmissiniz. Yasadimlariniz maalesef sasirtici degil. Maalesef bu ulkede insanlar kendi cografyalarindan bihaber. Cehalet de boylesine felaketler uretiyor. Bosanin, onunuze bakin. Hayatinizi daha fazla cehenneme cevirmeyin

Üslubunuz sert, fakat bende sizin gibi bilgili değilim. Elbette sürmez Allah herkese bir yol açar bende o yoldayım zaten.
Biz burdaki kadınlar hepimiz açılan konularda konu sahiplerinin dertleriyle dertleniriz, ağlarız, güleriz her şeyi yaşarız. Bu gece bu konuda bunlardan biri çünkü. Artık buradan nasıl hissettiysem sizi, sert davranmış olabilirim bu yüzden özür dilerim sizden. Her sey gönlünüzce olur umarım.

Bıraktı onları, asla yapmıyor, peki sizin ne teşhis konuldu psikolojik mi ?
Tahlil sonuçları temiz çıkınca psikiyatriste gitmedi eşim sigara kullanıyodu sigarayı bıraktı spor beslenmeye de dikkat edince düzeldi ama şöyle bişey de var eşim bana karşı istekliydi arzuluyodu birlikte olmak istiyodu yatağa gecince sertleşme olmuyodu senin eşin beraber olmak istiyomu yoksa senmi yaklaşıyosun

Evet evet o çok istekli ama olmadıkça kendini suçluyor yetersiz hissediyor

Estağfirullah, yoluma ışık tuttunuz… çok çok teşekkür ederim iyi ki varsınız

Ara ara peki tekrar aynı sorunu yaşıyor musunuz

Evet evet o çok istekli ama olmadıkça kendini suçluyor yetersiz hissediyor
Bi doktora görünmeye ikna et tahlil falan yaptır inş sorunun çözülür sana şunu da söyleyeyim evlilikte herşey sexden ibaret deyil benim eşimde doğulu eşimden yana çok şükür sorunum yok küçük yaşta evlendim eşim babam arkadaşım herseyim olmuştu evliliğinde mutlaka güzel zamanlarında olmuştur herşeyi gözünün önüne getir ölç tart 4 yıl içinde ikinizde olgunlaşmışsınızdır kocanda umut ışığı görüyorsan yanında dur yoksa da ailen destekçinmiş zaten

Benimde öyle, evet bana çok düşkün ben ne istersem yapar ne istesem alır. Bana eğitimim içinde işim içinde çok destek oldu, kiminin eşi kötü madde kullanıyor kiminin kumar, sırf bu yüzden onu bırakmak beni üzüyor çünkü seviyorum, evet doğulu bir ailede öyle büyümüş kafasındaki kadın algısı çok zor değişti, umarım Allah bana bir yol sunar. Bunca sabrın sonu selamet olur

inşallah Allah yardımcın olsun ama kendini yetersiz hissediyor düşüncesini kafasından çıkarsın belki de sürekli bu düşünce de yaklaştığı için de olmuyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…