evlilik terapisti ise yarar mi

derinnefes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2014
774
158
Esimden 3 haftadır ayriyim bazı arada olan problemler eşimin sinirlenince evden git benim sana saygimda sevgimde bitti demesi üzerine ayrıldım..daha sonrasında kendi ailesine bnm karim akıllıdır eve dönmüştür diye heraksam ışıklara bakiyrm demiş. Kayınpeder im eşimin üstüne çok giderken git kârını al öyle bir kız bir daha bulamazsın derken kvalidem ve gorumcem esinle tiyatrolara giderek onun sinirli hallerine anlayış gosteriolar.
Neyse bugün sabah eşim beni aradı gidiyormuyuz diye psikologa bende randevu almadim dedim alsana dedi bugün doluymuş cuma gitmek için sozlestik. Simdi evlilik terapisi bize yardımcı olur mu ya da siz anlasamazsiniz bosaninmi der.

terapist asla boşan demez.
boşanmayın da demez.
sadece ne istediğinizi anlamanızı sağlar.
ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama sanırım çok değil.
ilk bir yıl evlilik için sınav dönemidir. eşinizi seviyorsanız ümidinizi yitirmetin derim.

Esimi cok seviyorum gercekten eger bu sevgiyse yoklugunda aglamadim hic ama ozldim tabi...boyle mutluysa boyle olsun dicek kdr sevdim bana git dediginde nefret bile edemedm..2 yili askin evliyiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…